home page

La LibertadCirculerende warmwaterpompOnderhoudsmerkmale van

2023-05-12 07:03:43loslaten

   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassingLa Libertad,De druk bij de inlaat van de pomp is niet groter dan % van de druk bij de uitlaat van de pomp, de eentrapspomp of de eerste trapspomp in serie kan de hulpwielschachtafdichting goedkeuren, dat abnormaal geluid in de pomp zal veroorzaken, en dan tegelijkertijd, de waaier is beschadigd of de waaier is beschadigdStavanger.,   Daarna kunnen de secundaire en tertiaire pompen achtereenvolgens worden gestart tot de laatste fase pomp. Nadat alle seriepompen zijn gestart, kan de uitlaatklep van de eindtrappomp geleidelijk worden geopend. De snelheid van het openen van de klep moet worden gecontroleerd door het feit dat de pomp niet trilt en de motor van een fase de nominale stroom niet overschrijdt.   Wanneer de stroomtoevoerspanning te laag is,La LibertadOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp, zal de pomp overbelast worden, omdat de pomp ook veel wordt gebruikt in veel landelijke bewatering. In dit geval kan het lager zijn dan de nominale spanning, zodat de stroom in de statorwikkeling ook zal zijn   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt


La LibertadCirculerende warmwaterpompOnderhoudsmerkmale van



   Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, is het noodzakelijk om de dompelmestpomp regelmatig te onderhouden en de afdichtingen te vervangen.   Overweeg het verticale scheidingsniveau van de staartuitrusting.   De dompelmestpomp kan worden gebruikt om veel media die vaste deeltjes bevatten te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt, zodat het een onvervangbare positie heeft wanneer het wordt gebruikt. Wat is zijn eigen structuur wanneer het wordt gebruikt.Welkom bij het informeren,   Nochtans,La LibertadZelfaanzuigende mestpomp groothandel, is er ook een nadeel van het gebruik van het hulpwaaier verzegelende systeem, dat wil zeggen, het neemt enige energie op de hulpwaaier van de dompelbare drijfmestpomp, die over het algemeen ongeveer %. Maar zolang de planning redelijk is, kan dit deel van de verloren stroom worden verminderd. De modderpomp is hoofdzakelijk van toepassing op elektrische macht, metallurgie en kolen   De dompelmestpomp is een belangrijk materiaal in boren en waterinlaatverrichtingen. Wanneer de apparatuur werkt, wordt het als geheel ondergedompeld. Het pompen van grondwater naar de oppervlakte wordt veel gebruikt voor huishoudelijk water, mijnnoodredding, industriële koeling, irrigatie van landbouwgrond geothermische verwarming in woongebieden, enz. U zult worden geïnformeerd over toepassingsgebied.   Onderdompelbare modderpomp Gebruik ultrasone methode om te detecteren of er cavitatie in de dompelbare modderpomp is. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen vaak betere meetresultaten bij gebruik.La Libertad,   De dompelslakkenpomp wordt vaak gebruikt om pulp die vaste deeltjes bevat te vervoeren, dus de slijtvastheid van de pijpleiding moet ook worden overwogen.   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmestOp een manier, zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten van elektrische of chemische energie in zwaartekracht.

etiket:
3antwoorden
Feo Wire Mesh P
2vloer-- · 2023-05-12 07:48:22

Ja, La LibertadCirculerende warmwaterpomp goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

Zie meer
Gemeentelijke t
3vloer-- · 2023-05-12 08:19:21

La LibertadCirculerende warmwaterpomp Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Xianghui Stofve
4vloer-- · 2023-05-12 08:31:10

De verpakking La LibertadCirculerende warmwaterpomp ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)