home page

Izalco.PijpleidingspomplichaamIndeling en eisen van

2023-05-12 06:24:44loslaten

bij het transport van sommige media met speciale eigenschappen, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterd   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.Izalco.,   Er zijn verschillende redenen voor de ernstige trilling van het pomplichaam: het fenomeen van onevenwichtige rotatie van de elektrische rotor.   Het moet worden vervangen in geval van schade,Izalco.QJ dompelpomp, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.San-MiquelName,   Na het begrijpen van het werkprincipe van de dompelbare modderpomp, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.   Daarom zal de statorwikkeling worden uitgebrand als gevolg van overmatige temperatuurstijging.


Izalco.PijpleidingspomplichaamIndeling en eisen van



   Als er een stand-by pomp is om de integriteit van de apparatuur te verbeteren en   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.   Voor /g-g grindpomp, die behoort tot de dunne modderpomp met grote diameter, is het noodzakelijk om de ring van de waaier te verwijderen en de waaier in de tegenovergestelde richting te roteren.   De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s, het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestatieshervorming,   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest   De ventilatorsnelheid van de waterpomp is te laag, en de luchtdruk en het luchtvolume zijn relatief klein, zodat de warmte niet kan worden afgevoerd.   Omtrek. Bij de toepassing van drijfmestpomp, moeten we aandacht besteden aan redelijk ontwerp, correcte berekening en geschikte typekelectie, die zeer belangrijk zijn. Naast het hoofdwiel wordt een set roerende waaier toegevoegd aan de bodem van het product die de neergeslagen slak in een mengsel van water en vaste deeltjes kan spuiten


Izalco.PijpleidingspomplichaamIndeling en eisen van



   Wat is de oplossing voor deze situatie?Onderhoud van apparatuur,   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten, bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.   Statisch waterpeil verwijst naar het waterpeil voordat de pomp wordt gestart.   De pakking seal,Izalco.Zelfaanzuigende mestpomp groothandel, hulpwaaier seal en mechanische seal worden hoofdzakelijk gebruikt. Onder hen heeft de pakafdichting kleine lekkage nodig en is niet geschikt voor het transporteren van giftige, corrosieve en kostbare vloeistoffen; De afdichting van de hulpwaaier berust op de omgekeerde druk van de tweeIzalco.,   Seks is anders. Hoewel de dompelpomp veel wordt gebruikt, is de juiste toepassing erg belangrijk. Vanwege de beperking van de naam van de mestpomp, begrijpen sommige mensen buiten de industrie dit verkeerd. In feite, zijn de onzuiverheidspomp, baggerpomp, desulting pomp, enz. allemaal in het toepassingsgebied van de mestpomp   Gewone verticale motor kan worden gebruikt zonder waterdicht,Izalco.Onderdompelbare niet verstoppende modderpomp, terwijl de motoras en de pompas van dompelbare modderpomp coaxiaal zijn, zodat de motor waterdicht en verzegeld moet zijn, en de motor en pomp kunnen tegelijkertijd in vloeistof worden ondergedompeld; De verticale modderpomp is een e   Wrijving. Want als het oppervlak van de pomp glad is wanneer het wordt gebruikt zal het materiaal c

etiket:
6antwoorden
Hepeng Hardware
2vloer-- · 2023-05-12 07:06:47

Izalco.Pijpleidingspomplichaam Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Adviesdienst vo
3vloer-- · 2023-05-12 07:11:28

Sinds de laatste keer dat ik uw Izalco.Pijpleidingspomplichaam kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Stads- en wegve
4vloer-- · 2023-05-12 08:12:00

Izalco.Pijpleidingspomplichaam Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
Isolatie buisle
5vloer-- · 2023-05-12 13:32:55

Haha, Izalco.Pijpleidingspomplichaam ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
auto reddingsdi
6vloer-- · 2023-05-12 13:34:33

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt Izalco.Pijpleidingspomplichaam, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Anticorrosie en
7vloer-- · 2023-05-12 13:49:44

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel Izalco.Pijpleidingspomplichaam gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)