home page

Acajuta.kgmQJ dompelpompWat is de chemische samenstelling van

2023-05-12 04:45:10loslaten

   Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.In feite, wanneer de dompelmestpomp tijdens gebruik wordt geblokkeerd, zal het niet alleen een bepaalde impact hebben op de werkefficiëntie van het materiaal tijdens verrichting, maar ook ernstige schade aan het materiaal zelf veroorzaken, dus het is ook een herinnering dat wij het ook gebruikenAcajuta.kgm,   binnen de geschatte installatiediepte,Acajuta.kgmDompelpomp kan afvalwater pompen, is de minimale binnendiameter van de put mm   Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.Binonga.kgm,   De voor- en achterlagerwartels zijn uitgerust met olieafdichtingen, die zijn opgevuld met groen papier of asbest. Er is een opening van .- mm tussen de achterste klier en het lager.   De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt zijn dezelfde as, dus   Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pomp


Acajuta.kgmQJ dompelpompWat is de chemische samenstelling van



   Verleng de levensduur. In feite wordt de dompelbare modderpomp wijd gebruikt in vele levens, en er is een zeer belangrijke component waterafdichting in de pomp, die het pomplichaam van de motor kan scheiden, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruik   Naast conventionele accessoires, kunnen gewone lange aspompen ook diepe putpompen met verschillende al-kenmerken volgens de speciale eisen van klanten vervaardigen. Als het nodig is om de afdichtingsprestaties van de pompzitverpakking te verbeteren, kan de afdichting van de verpakking worden veranderd in een mechanisch afdichtingsapparaat. Als er tegendrukwater aan de boorkop is, kan een afgedichte pompzitting worden gebruikt. Indien nodig in geen geval   Het nut en de duurzaamheid van het gebruiksmodel,   Hoe de dompelmestpomp te demonteren en hoe deze na demontage te assembleren. De technische punten en voorzorgsmaatregelen voor demontage zullen worden geïntroduceerd om demontage, pompschade en demontage te voorkomen.   Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts dus ik   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.


Acajuta.kgmQJ dompelpompWat is de chemische samenstelling van



   Wanneer dit type pomp op gewone tijden wordt gebruikt, werken de pomp en motor in een coaxiaal geheel. Wanneer het loopt,Acajuta.kgmOnderdompelbare niet verstoppende modderpomp,Acajuta.kgmPijpleidingspomplichaam, zal de motoras de waaier van de pomp drijven om te roteren, en dan op dit moment, kan de roterende kracht naar het medium worden gebracht,   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp, of de bevestigingsmiddelen los zijn of vallen, en of de pomp vervormd of beschadigd is tijdens transport, opslag en installatie.   Schakel de dwaze werking van het stroomtoevoertype in; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.Acajuta.kgm,   Het bevindt zich in het midden, dus het lijkt erop dat veel regio's goede effecten hebben bij het gebruik ervan.   Het moet worden vervangen in geval van schade, zwelling en vervorming, onvoldoende veerdruk, breuk, enz.   Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.

etiket:
5antwoorden
Yaquan Wire Mes
2vloer-- · 2023-05-12 12:29:39

Acajuta.kgmQJ dompelpomp De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Su Yan Draaiban
3vloer-- · 2023-05-12 12:31:11

Acajuta.kgmQJ dompelpomp Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Verpakking en d
4vloer-- · 2023-05-12 12:44:44

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Acajuta.kgmQJ dompelpomp arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Tianyi Shopping
5vloer-- · 2023-05-12 13:05:29

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden Acajuta.kgmQJ dompelpomp erg leuk. Kom de volgende keer weer!

Zie meer
Gastechnisch on
6vloer-- · 2023-05-12 13:37:26

De verpakking Acajuta.kgmQJ dompelpomp ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)