home page

Savinigan.Top 10 merken van houten vloerEr is veel ruimte voor marktgroei

2022-03-30 11:00:48loslaten

Savinigan.Reparatie van krassen in de houten vloer,

Niet giftig en smakeloos, niet bang voor water, vuur en vloed;In termen van krasbestendigheid, gebruik van hulpbronnen en anti-slip prestaties, SPC vloer is beter dan laminaaldvloer.De SPC-vloer wordt voortdurend door mensen in binnen- en buitenland begunstigd.Het is een all-round nieuwe favoriet integratie van de voordelen van keramische tegels en andere soorten vloermaterialen.Het wordt gepresenteerd en geïnterpreteerd met een verscheidenheid aan kleuren, milieuvriendelijke materialen en gediversifieerde kleuren, waardoor het lawaai en verstoring het gevoel van bestaan verliezen.s kijken naar de voordelen van SPC verdieping na de les.Savinigan.,Bovendien komt de formaldehyde in de vloer voornamelijk voort uit de kleefmiddelen en coatings die bij de productie worden gebruikt. Om de hardheid van het karton te verbeteren en het effect van insectpreventie en corrosie te hebben gebruiken de meeste kunstmatige platen ureum formaldehydehars als kleefmiddel.De belangrijkste component is formaldehyde en restformaldehyde is onvermijdelijk.De milieukwaliteit van de binnenlandse vloerbedekking wordt verdeeld in E, E en E Alleen de vloerbedekking die van klasse E komt, heeft een formaldehyde-emissie van niet meer dan mg/l, die voldoet aan de eisen van de nationale normen.Brandbeveiliging, brandklasse B, tweede tot steenPuerto Limon,Super duurzaam.Het oppervlak van stenen plastic vloer heeft een speciale transparante slijtage laag verwerkt door hogeduurzaamheidDe vloerdoek is eenvoudig te verouderen onder de werking van licht en warmte, dus het is over het algemeen geplaveid binnen en op de grond waar de zon niet direct is.De opslagtemperatuur is bij voorkeur '(;) '(;).Om de levensduur van de vloerdoek te verlengen en een lange termijn te handhaven


Savinigan.Top 10 merken van houten vloerEr is veel ruimte voor marktgroeiWPC houten vloerbedekking is verbazingwekkend in contact.It&; ;is dik, zodat de vloer warm blijft in het koude seizoen.Selecteer de inhoudstandaard van gedispergeerd formaldehyde.Ruik: of het product een chemische geur heeft die mensen irriteert.De grote geur is waarschijnlijk dat de limiet van schadelijke stoffen de norm overschrijdt of de afdruklaag op het oppervlak van vloerleder giftig gas vrijgeeft.Hoeveel gaat het kosten? zul je voelen dat het gebufferd is. De dikte van de vloer heeft een goede thermische isolatie,Xinus mandshurica kamfer en teak zijn beter, omdat hun lijnen mooi en helder zijn, en hun textuur is matig. De legmethode van houten vloer is niet erg moeilijk, maar het is nodig om een bepaalde timmermansfundering te hebben.Ten eerste,de houten plaat moet worden verwerkt tot de lengte en breedte, afgestemd op de kamergrootte, en de vloer moet vóór het leggen worden gereinigd.Wanneer de vloer wordt gelegd,Savinigan.Wat beter is, de vloer of de houten vloer., wordt het middelpunt en de verticale en horizontale verticale lijnen van de kamer getrokken;en leggen van het centrum naar de vier zijden. lijm en een passende hoeveelheid cement kan worden gebruikt voor het binden tussen laths.Merk op dat de lijm moet worden bekleed gelijkmatig om het vervormen van de plaat te voorkomen.Ik kies graag zacht vloerleder.Het behoeft niet te worden gezegd dat de markt voor gelaagd doek lange tijd werd bezet door laaggrade, niet-gelaagde lakdoek, geproduceerd in Taiwan en andere overzeese landen, waardoor de consument de verkeerde boodschap kreeg dat China, en dat is niet het geval;;De kwaliteit voldoet niet aan de standaard.In feite, na de inspectie van deze, de oppervlakte slijtage laag is slechts .mm, die is gemaakt van slecht verwerkte en gerecycleerde PVC.Het voldoet helemaal niet aan de nationale normen voor plastic opgerolde materialen, dus zijn levensduur is kort, niet comfortabel om te gebruiken.


Savinigan.Top 10 merken van houten vloerEr is veel ruimte voor marktgroeis een nieuw materiaal uitgevonden in reactie op nationale emissiereductie,Savinigan.Houtvloerse etherische olie, harde SPC binnenvloer.SPC vloer neemt calciumpoeder als belangrijkste grondstof.Na geplastificeerd en extrusieblad, vier rollen kalendering warme comprs kleur film decoratieve laag en slijtage laag, SPC vloer bevat geen zware metalen formaldehyde met schadelijke stoffen.Het is een milieu beschermingsvloer vrij van formaldehyde en een echte formaldehyde vloer.Variabele kosten,Weerstand van de slijtage, slijtvastheid van klasse TDe technologie voor computersimulatie is anders dan de vloerbedekking van zuiver hout.Reingeforceerde vloerpatronen kunnen in verschillende vormen worden ontworpen.s gebruik effect.Hoe hoger de prijs van de composiet laag, de decoratie laag moet de beste grondstof.Wear resistente laag be ïnvloedt de prijs van composiet vloer.De anti-slijtlaag beïnvloedt direct de levensduur van laminaaldlaag.Momenteel,de gemeenschappelijke laminaaldvloerbedekking op de houtvloerbedekking kan geen hoge sterkte- en slijtvastheidscoëfficiënt bereiken, maar kan alleen laminaaldvloerbedekking bereiken.In deze coatings kan de slijtvastheid -omwentelingen bereiken.De prijs van landhout is een belangrijke factor die de prijs van landhout bepaalt.Veel mensen denken dat de WPC-vloeren dik en daarom duurzaam zijn.OK, it&đ;;Het is een duurzame vloer, maar niet meer dan SPC vloer.Vergeleken met WPC vloerbedekking, SPC vloerbedekking heeft een goede dichtheid.Savinigan.,Maak de vloer klaar voor hardhouten installatieSPC vinyl vloerbedekking fabrikanten concentreren zich veel op de dichte kern van SPC vloerbedekking.Ze probeerden het meer bestand te maken tegen krimpen.k hout fineer op het oppervlak om het tekort van multiplex patroon te compenseren.Nadat het fineer is geplakt, een of twee lagen van matte verf, en het patroon van het behang zal helder en mooi, glad en drie-dimensionale.Hout vloer en houten behang interweven, waardoor de stijl van de hele kamer verenigd, kan het de hele kamer comfortabel en zacht, en geeft mensen een onbeschrijfelijk gevoel van mysterie.

etiket:
5antwoorden
Formules voor s
2vloer-- · 2022-03-30 11:08:46

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Savinigan.Top 10 merken van houten vloer is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Stalen net
3vloer-- · 2022-03-30 11:10:17

Savinigan.Top 10 merken van houten vloer Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

Zie meer
Hengyuan Decora
4vloer-- · 2022-03-30 11:19:23

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, Savinigan.Top 10 merken van houten vloer is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Zie meer
Groot- en detai
5vloer-- · 2022-03-30 12:04:23

Het is zeldzaam om te kopen Savinigan.Top 10 merken van houten vloer, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Zie meer
Groen Oranje Sh
6vloer-- · 2022-03-30 12:06:26

Uw bedrijf Savinigan.Top 10 merken van houten vloer heeft een zeer goede service-instelling, dank u, en vindt u leuk.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)