home page

Stad Chihuahua16Mn dikke wand gelaste pijpWelke rol kan het jou helpen?

2023-05-07 02:36:36loslaten

Ik, betere mechanische eigenschappen per eenheid gewicht, en kan veel materialen en bouwtijd besparen.I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, ook bekend als H-straal, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.Stad Chihuahua,Na chromaatpassivatie vormt de zinklaag wit, kleurrijk en militair groen, wat mooi en genereus is en een bepaalde decoratie heeft;Vaak wordt gevraagd dat de vorm van I-balk vergelijkbaar is met die van H-straal. Wat is het verschil tussen hen? Veel mensen kunnen, en/of;; Leg het in detail uit. Hier is een gedetailleerd antwoord voor u: veel mensen denken dat I-beam een binnenlandse naam is en H-beam is een vreemde naam. In feite is deze cognitie verkeerd. H-straal en I-straal zijn anders in vorm!SamkirName,d. Alle machines en apparatuur in een productielijn kunnen zich verbinden met de software van het computergegevensverzamelingssysteem om de tijdige transmissie van gegevensinformatie te voltooien, en de prestatieparameters in het productieproces worden gecontroleerd door de centrale controlekamer.I-straal kan alleen worden gebruikt voor straal, terwijl H-straal kan worden gebruikt voor dragende kolom van structuur.Karakteristieken van de I-straal:


Stad Chihuahua16Mn dikke wand gelaste pijpWelke rol kan het jou helpen?



GB nr. I-balk is in hoogte in beenbreedte en in taille dikte.Versnelling van de bouwvooruitgang: lassen van de maas met versterking om de snelle bouw van het project mogelijk te maken. De vereiste plaatsing van gelaste stalen staven is voorzien, zodat beton kan worden gegoten, staal snijden, hechten, enz., enHet eindproduct heeft een glad oppervlak, een lage wrijvingscoëfficiënt, een vlakke fout + / -- m m /m lengte, slijtvastheid en maximale temperatuur van ;Hoge kwaliteit en lage prijs,Door gebruik te maken van legeringen pijp voor de vervaardiging van ringonderdelen kan de gebruikssnelheid van grondstoffen verbeteren, de productie en het productieproces vereenvoudigen, en grondstoffen en productie- en verwerkingstijd besparen, zoals rollagering ring gooien, naadloze stalen pijp is op grote schaal gebruikt om hydraulische jack mouw te produceren.Het wordt op grote schaal gebruikt op verschillende gebieden van de nationale economische bouw zoals gebouwen, bruggen elektriciteitscentrales, olieboorplatforms, voertuigen, snelwegen, metro's, staalconstructies en grote opslagplaatsenc. de kwaliteitscontrole wordt verricht voor gelegeerde pijpen, zodat het hele proces van de verwerking van stalen buizen onder redelijke inspectie en toezicht staat en de kwaliteit van het product redelijkerwijs wordt gegarandeerd.


Stad Chihuahua16Mn dikke wand gelaste pijpWelke rol kan het jou helpen?



Belangrijkste toepassingen: als afgewerkt materiaal kan plat staal worden gebruikt om hoAfdeling verkoop,buizen met chroom van niet minder dan %, het interval is min.Volgens de informatie-weergave van de gegevens bestaat er een onafscheidelijk verband tussen de gegevens over de jaarlijkse verkoop van onroerend goed en de gegevens over het verbruik van gegalvaniseerde pijp. Van het consumptieoppervlak van de middenen onderste delen van gegalvaniseerde pijp, decoratie ontwerp, liftauto, handwerk,Stad Chihuahua18 I-straal fabrikant,Stad Chihuahua4. Hoeveel kost een ton gelaste pijp,Stad Chihuahuafabrikant van koudgetrokken gelaste buizen, huishoudelijke apparaten en andere industrieën zijn nauw verbonden met de situatie van de vastgoedindustrie.Metallisatie: verwijst naar het proces van penetratie van metaalatomen in de oppervlaktelaag van gelegeerde stalen pijp. Het is om de oppervlakte laag van staal zodanig te legeringen dat het oppervlak van het werkstuk de kenmerken heeft van sommige gelegeerd staal. Aluminisering, chromisering, boronisatie,C-sectie staal heeft een uniforme zinklaag, glad oppervlak, sterke adhesie, geen zink litteken, geen zinklekkage en hoge dimensionale nauwkeurigheid. Alle oppervlakken zijn verpakt door zinklaag, en het zinkgehalte op het oppervlak is meestal -g /? Het heeft lange levensduur, corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Het is een soort sterkere bescherming.Op dit moment is er nog steeds een grote kloof in de productietechnologie van C-staal tussen China en buitenlandse landen.d. Alle machines en apparatuur in een productielijn kunnen zich verbinden met de software van het computergegevensverzamelingssysteem om de tijdige transmissie van gegevensinformatie te voltooien, en de prestatieparameters in het productieproces worden gecontroleerd door de centrale controlekamer.

etiket:
3antwoorden
Naadloze voorbe
2vloer-- · 2023-05-07 10:04:05

Ik winkel al zoveel jaren online Stad Chihuahua16Mn dikke wand gelaste pijp, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
bouwmachines
3vloer-- · 2023-05-07 11:25:02

Haha. Stad Chihuahua16Mn dikke wand gelaste pijp Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
sfsaa
4vloer-- · 2023-05-07 11:31:37

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)