home page

Tellitz.transformator voor spanningAutomatische afdichting prestatiekenmerken:

2023-03-28 10:23:48loslaten

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is,Tellitz.Analyse van transformatoren, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.Tellitz.,TransformerWanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.Kibudo.,De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid,Tellitz.transformator voor commerciële energie, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).


Tellitz.transformator voor spanningAutomatische afdichting prestatiekenmerken:Vallende buitenlandse zaken en piercingVerschillende detectiemethoden voor het installeren van transformatorLook van olie van de radiatorKwaliteitsmerk van hoge kwaliteit,In het elektrische veld van de wikkeling aan het juk moet er een sterk baanbrekend onderdeel zijn, zodat bij een lagere stroom een schuiflading en ontlading kunnen optreden. Om dit nadeel beter op te lossen, moet het uiterlijk van de isolerende delen tussen de wikkeling en het ijzeren juk hetzelfde zijn als dat van het middenhorizontale vlak van de wikkeling tot de isolatie van het ijzeren juk, voor zover mogelijk, om het elektrisch veldonderdeel dat zich met de isolerende delen kruist, te verminderen.De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit


Tellitz.transformator voor spanningAutomatische afdichting prestatiekenmerken:Productieproces en stappen van droge transformatornieuw product,Elektrische transformator-installatieDry type transformator, een statische elektrische apparatuur, wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Tellitz.,Tellitz.Toegestane temperatuur en temperatuurstijging van de olie ondergedompelde transformator,Geluidsoplossing van droge transformatorenDe geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

etiket:
6antwoorden
Weiye elektroni
2vloer-- · 2023-03-28 11:07:45

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel Tellitz.transformator voor spanning gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.

Zie meer
Chemische grond
3vloer-- · 2023-03-28 11:31:52

Geweldig Tellitz.transformator voor spanning, zeer goede service, bedankt.

Zie meer
lijn
4vloer-- · 2023-03-28 11:47:13

Tellitz.transformator voor spanning De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Yuchen Metal Pr
5vloer-- · 2023-03-28 11:52:23

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Tellitz.transformator voor spanning in principe tevreden.

Zie meer
Binnen- en buit
6vloer-- · 2023-03-28 12:07:59

Haha, Tellitz.transformator voor spanning ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Huawan Electron
7vloer-- · 2023-03-28 12:15:20

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Tellitz.transformator voor spanning. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)