home page

Sarande.Bescherming van de bliksem van de distributietransformatorWat is het ontwikkelingsperspectie

2023-03-28 07:20:48loslaten

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Sarande.,Dit is het voorbeeld van energie-verbruik engineering als energiebesparing. De belangrijkste reden is dat de gebruikelijke berekeningsmethode negeert het koperverlies.Exploitatie van gesmolten transformatorZarka.,De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam de bron, de bemonsteringsdatum,Sarande.transformator voor 10kV-distributie, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.


Sarande.Bescherming van de bliksem van de distributietransformatorWat is het ontwikkelingsperspectief van?Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingWanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo'n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, wordt het koperverlies genoemd.In het dagelijkse leven worden de olie ondergedompelde transformatoren naar buiten gebracht in de vorm van golven. Dit soort golf is als een vloed. Het is ook een soort kinetische energie. In feite, de golfhoogte van olie ondergedompelde transformator toont ook de grootte van kinetische energie. Over het algemeen, computer automatisch systeem wordt gebruikt om de golflengte en frequentie van elektromagnetische golf te controleren. Hoe langer de lichtgolflengte is, hoe groter de uitgangskracht is. Integendeel het is zeer klein.levering,Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is, kan de belasting worden aangesloten.Na de test,Sarande.fabrikant van droge transformatoren, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.


Sarande.Bescherming van de bliksem van de distributietransformatorWat is het ontwikkelingsperspectief van?Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.Verbetering van de kwaliteit,(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.Elektrische transformator is onmisbaar voor elektrische centrales en onderstations, maar we moeten aandacht besteden aan veel problemen in het hele proces van het toepassen van transformator.Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen,Sarande.transformator voor elektrische bureaubladen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Sarande., de schakelstroom aan elke kant te verbreken gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.De hangende kern van droge transformator is een belangrijk onderdeel.Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

etiket:
3antwoorden
vliesgevel
2vloer-- · 2023-03-28 07:24:38

Om aan de verwachtingen van de baas van mij te voldoen, zal ik mijn eigen evaluatie objectief, onpartijdig en waarheidsgetrouw opschrijven, Sarande.Bescherming van de bliksem van de distributietransformator is inderdaad erg goed, bedankt!!!

Zie meer
Nuoran Bagage M
3vloer-- · 2023-03-28 08:02:19

Ik heb hem vanmorgen ontvangen en ik vind hem erg leuk. Ik kom de volgende keer, kun je een vriend voorstellen om Sarande.Bescherming van de bliksem van de distributietransformator met korting te kopen?

Zie meer
Verhuur van bou
4vloer-- · 2023-03-28 08:49:36

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)