home page

Patarra.kgmPijpleidingspompMaatregelen ter bevordering van de kwaliteit

2023-03-27 10:23:47loslaten

De geharde modderlaag rond de modderpomp zal snel instorten onder de toegepaste waterdruk, die ook het zandpompgebied zal verhogen. Dit zal ook het zandpompgebied vergroten, zodat er geen begraven pomp zal zijn wanneer het wordt gebruikt. Echter, bij het transport van sommige media met speciale eigenschappen, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterdPatarra.kgm,  Uittrekbaar.  Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren, de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijvenVijayawada.kgm,  Na een bepaalde waarde zal water ook verdampen, wat de verdampingsdruk van water bij deze temperatuur wordt genoemd.  Wanneer de dompelmestpomp werkt,Patarra.kgmVerticale pijpleidingpomp met splitsing, moet de pomp op land worden geplaatst, moet de zuigpijp in water worden geplaatst en moet de pomp worden gestart. Vanwege speciale structurele vereisten, wanneer de motor van de drijfmestpomp in het water wordt ondergedompeld, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst, zodat ze moeten worden bevestigd, anders zal de motor in het water vallen  indien de verwijderde pakking ernstig beschadigd is,Patarra.kgmDiepwaterpomp voor irrigatie, moet een nieuwe pakking worden vervangen. De verwijderde delen moeten vóór montage met kerosine worden gereinigd.


Patarra.kgmPijpleidingspompMaatregelen ter bevordering van de kwaliteit  De niet-levensduur van de apparatuur is niet zo lang mogelijk. Als het lange tijd niet wordt gebruikt, zal het niet alleen gemakkelijk de onderdelen corroderen, maar ook de levensduur van de onderdelen verminderen.  Observeer constant het instrument, controleer de elektrische apparatuur, en meet de isolatieweerstand elke halve maand. De weerstandswaarde mag niet kleiner zijn dan , megohm.Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier,Patarra.kgmDuiken met rioolwaterpompen, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassingTotaal kwaliteitsbeheer,  De oplossing voor de buitensporige temperatuur van de waterpomp: bij het selecteren van de motor, maar let op het aanpassen van de vacuümpomp  Bij het selecteren van de pomp wordt een ongepast model geselecteerd. In daadwerkelijk gebruik, wanneer de belastingsvoorwaarden niet overeenkomen met het model van de mestpomp, bijvoorbeeld, is de gebruikte pomplift te hoog of te laag, wat tot overbelasting zal leiden, dus selecteren we de pomp  Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert, kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.


Patarra.kgmPijpleidingspompMaatregelen ter bevordering van de kwaliteit  Om de vraag naar water en elektriciteit voor productie en wonen te verzekeren, hebben veel eenheden, hotels en woongebieden in verschillende provincies en steden in China het en generatoren gekocht. Veel bedrijven hebben ook generatoren uit eigen zak gekocht om de productie niet te vertragen. Gedreven door dit, het en de generator worden natuurlijk populairConclusie van de test,  Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen  Deze serie drijfmestpompen heeft een brede waaier, goede cavitatie en een hoog rendement. Stroompassage delen hebben een goede slijtvastheid. De riemaandrijving kan worden gebruikt om de snelheid door de belangrijkste instelrol aan te passen om de stroom en het hoofd aan te passen.Zijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier, is het ook uitgerust met een mengwaaier, die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaierPatarra.kgm, het zware middelvervoer van de kolenmorst vervoeren en de rivier baggeren. Wanneer het materiaal zand pompt, zullen sommige zandlagen rond het materiaal de apparatuur bedekken door een grote hoeveelheid sediment, en de stroom zal langzaam toenemen tijdens gebruik. Nou, we moeten kiezenn de axiale stroompomp wordt gebruikt zijn wateroutput is relatief groot, maar het hoofd is niet te hoog, dus het effect van het gebruik van de dompelbare modderpomp in veel vlakke gebieden is ook relatief goed; De wateroutput en de kop van de gemengde stroompomp zijn eigenlijk afgeleid van één  Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.

etiket:
6antwoorden
chemisch reagen
2vloer-- · 2023-03-27 10:29:46

Patarra.kgmPijpleidingspomp Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Yunjia Informat
3vloer-- · 2023-03-27 10:32:07

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Patarra.kgmPijpleidingspomp Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Een Yunfa Manuf
4vloer-- · 2023-03-27 11:06:41

Patarra.kgmPijpleidingspomp Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Lianchuang Prin
5vloer-- · 2023-03-27 11:52:55

Patarra.kgmPijpleidingspomp Vertel me een prijs, is er een gedetailleerde prijs voor de parameter?

Zie meer
Hengsheng Tile
6vloer-- · 2023-03-27 12:09:59

Patarra.kgmPijpleidingspomp Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

Zie meer
Chenyuan Tradin
7vloer-- · 2023-03-27 12:12:24

Ik zal het in de toekomst kopen Patarra.kgmPijpleidingspomp en ik zal weer naar je toe komen. Bedankt baas, geef me een goede reactie. Ik hou van je baas. Bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)