home page

Londentransformator voor 10kV-distributieAanbieding van vandaag

2022-03-26 11:34:14loslaten

Bij het controleren van de haak kern,LondenLettertype transformator, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.Fabrikant van transformatorenLonden,Hoe droge transformator te selecterenNa het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Viettri.kgm,De geleidende isolatie van de elektrische transformator is het belangrijkste deel van de interne isolatie. Sommige geleiders moeten door het midden van de elektromagnetische spoel, of tussen elektromagnetische spoel, ijzerklemmen en autoolietankwand passeren. Daarom is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat dit soort geleider voldoende isolatie drukkracht heeft, d.w.z. isolatie afstand.De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen, open lassen, naaldgaten, en de potentiële veiligheidsrisico's worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.Fabriek voor droge transformatoren


Londentransformator voor 10kV-distributieAanbieding van vandaagWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is,LondenMijnbouw transformator voor droge energie, verf dan het beschadigde deel.lekkage van olie op elektrische lasstandonderhoud van apparatuur,Wanneer de transformator in werking wordt gesteld, als de tapwisselaar niet op tijd is, een groot Idquo; Tweet ^ rdquo; De hoogspanningszekering wordt verbroken wanneer het lawaai ernstig is; Als de tapwisselaar defect is, zal het milde Idquo veroorzaken; Squeak ^ rdquo; Corona ontladingsgeluid, zodra de lading toeneemt,LondenBeeld van een transformator, zal het waarschijnlijk de stroomonderbreker van de tapwisselaar verbranden. In geval van een dergelijke situatie, stroomuitval onmiddellijk voor onderhoud.Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


Londentransformator voor 10kV-distributieAanbieding van vandaagBij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten,Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.Londen,Het zal ook veel fouten produceren, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.Analyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

etiket:
3antwoorden
Constructie en
2vloer-- · 2022-03-26 13:13:32

Elke keer dat ik de goederen ontvang is zeer aangenaam, maar zolang ik eraan denk om het te evalueren, is mijn hoofd groot. Gelukkig heeft een universele vriend je huis aanbevolen Londentransformator voor 10kV-distributie, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Kai Technology
3vloer-- · 2022-03-26 13:25:23

Ja, Londentransformator voor 10kV-distributie goede kwaliteit en veel waar voor uw geld

Zie meer
Ding Yan Tradin
4vloer-- · 2022-03-26 13:25:43

Ik winkel al zoveel jaren online Londentransformator voor 10kV-distributie, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)