home page

Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformatorOpkomende stijl

2022-03-26 10:46:48loslaten

zoals inductie

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, condensatie en weerstand. De nauwkeurigheid van deze fundamentele parameters doet grote schade aan de berekeningsresultaten van het hele golfproces. Voor de inductie berekening, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Edmonton.,Hoe is het kwaliteitsniveau van droge transformator vergeleken met de buitenlandse landen?Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Calarasi.kgm,Bij inbedrijfstelling:De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?


Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformatorOpkomende stijlEen hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Nadat de transformator lange tijd is gebruikt zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant,Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingOm het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.Het omvat de prestaties en het belangrijkste gebruik van isolatiematerialen, verschillende isolatiematerialen, componenten- en kwaliteitsnormen; Prestaties en belangrijkste toepassingen van verschillende draden, spoelinductieproces van verschillende wijzen van elektromagnetische spoel, oplossing proces en kwaliteitsnorm, algemeen procesproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische spoel; Belangrijkste prestatieparameters van de ferrietkern, snijproces van ijzerchip, kernstapelproces en kwaliteitsnorm, productieproces en kwaliteitsnorm van elektromagnetische afscherming.


Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformatorOpkomende stijlHet geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.aanbevelen,De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn,Edmonton.Olie dompelde transformator 1600KVA, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.Edmonton.,Edmonton.Fabrikant van transformatoren met olieonderdompeling,Als het volume van de transformator te klein is, zal de transformator lange tijd overbelast worden en is het gemakkelijk om machines en apparatuur te vernietigen. Daarom moet de nominale capaciteit van de transformator worden gekozen naar gelang van het energieverbruik, dat niet geschikt is voor te groot of te klein.fabrikant van droge transformatorenEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

etiket:
6antwoorden
Binnenlands toe
2vloer-- · 2022-03-26 10:56:39

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformator in principe tevreden.

Zie meer
Yong Yip Servic
3vloer-- · 2022-03-26 11:20:35

Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformator Het is goed, de prijs is goed, vrienden zeggen ook dat het goed is, het is het waard

Zie meer
groente
4vloer-- · 2022-03-26 11:28:32

De verkoper is echt goed, Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformator is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
Zhaofa Industri
5vloer-- · 2022-03-26 11:35:22

Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformator Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformator goedkoper zijn?

Zie meer
Zhule Electroni
6vloer-- · 2022-03-26 12:39:13

Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformator De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Hexing E-Commer
7vloer-- · 2022-03-26 12:43:40

Echt een goede verkoper. Ik moet je vinden als ik deze Edmonton.Automatische vermogensoverdracht van de transformator vraag in de toekomst heb!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)