home page

Jamaica.Installatie van kleine koude opslagEr zijn verschillende manieren om corrosie te voorkomen.

2023-03-23 04:17:44loslaten

Bij de uitlaat van de afvoerleiding (ontdooiende) moet de ventilatieklep of de waterput worden geplaatst. Voor uitlaatkleppen en waterdichte putten in ernstige koude gebieden moeten koudebeschermende maatregelen worden genomen.Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.Jamaica.,De trillingen moeten tijdens de gehele werking van de koeleenheid worden voorkomen. Naast de slijtage van de hef-mechanische apparatuur zal de trilling ook verder leiden tot lossing of kraken van de bovenste verbindingsleiding van de generatoren. Indien tijdens de gehele werking van de apparatuur abnormaal geluid wordt aangetroffen, wordt het voor inspectie vóór het gebruik gesloten. De onderhoudsfuncties van de koeleenheid zijn ingesteld en hoeven niet te worden aangepast.Voor het verwijderen van schimmel en desinfectie van diepvriesmagazijn kunnen zuurdesinfectiemiddelen worden gebruikt.Georgië,De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn, wat de ruimte veel verhoogt.Verschillende technische processen voor de verwerking van voedsel voor de bouw van koude opslag worden gecombineerd met lokale stadsplanning. De bouw van koude opslag is de ontwerp-eisen en de bouw van koude opslag hebben we redelijkerwijs ontworpen om de oorspronkelijke opslagcapaciteit van dozen uit te breiden tot dozen,Jamaica.Installatie van kleine koude opslag, die niet alleen de kruisvervuiling tussen levensmiddelen vermijdt, maar ook de transportfaciliteiten ervan verzekert: binnen de bouwruimte,Jamaica.Ontwerp- en installatieprijs voor koude opslag, een redelijke algemene lay-out, spaart grond en vermindert de kosten.


Jamaica.Installatie van kleine koude opslagEr zijn verschillende manieren om corrosie te voorkomen.



Langdurige continue werking zal echter onvermijdelijk leiden tot veroudering van de apparatuur, dus een redelijk onderhoud is bijzonder belangrijk.Volgens de behoeften en het gebruik van verschillende technische scenario's zijn het ontwerp en de bouw van koude opslag verschillend. Bij het ontwerpen van koude opslag overeenkomstig de werkelijke behoeften, moeten negen aspecten in het algemeen worden overwogen.De bouw van koude opslag in de selectie van de locatie draagt de circulatie van lagetemperatuur goederen. Daarom moet bij de selectie van de locatie prioriteit worden gegeven aan het transport van het gemak van de bouw van koude opslagplaatsen, zoals de nabijheid van wegen, spoorwegen, enz. Tegelijkertijd moet de locatie van de koude opslag grote verontreinigingsbronnen en direct zonlicht vermijden, en moet de bouw van de koude opslag goede afvoer- en ventilatieomstandigheden hebben.Kwaliteitsaanbeveling,Wat moet worden overwogen bij het bouwen van een koude opslag? In deze aspecten is de koeling van levensmiddelen een systematisch project van kunstmatige koeling om de kwaliteit van de levensmiddelen te waarborgen en het verval van levensmiddelen in een omgeving met lage temperatuur te verminderen. De koeltechniek heeft invloed op het ontwerp van de koeling, voldoet aan de behoeften van koeltechniek, gemakkelijke productie, energiebesparingen en kostenbesparing. Welke problemen moeten worden overwogen bij de bouw van voedsel koude opslag?Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.Koude opslag, overbelasting van de compressor, gebrek aan koelmiddel, te lage druk, overmatige luchtinlaat, compressor-blokkering.


Jamaica.Installatie van kleine koude opslagEr zijn verschillende manieren om corrosie te voorkomen.



Tijdens de vroege werking van de koeleenheid, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.verpakking,De koelmiddel lading is onvoldoende. Op dit moment, gewoon genoeg koelmiddel toevoegen.De hoge temperatuur en hoge druk van de compressor van de groothandel condensator van het koelhuis als de warmtegootsteen en warmtewisselaar moet worden afgevoerd en warmte uitgewisseld door de condensator,Jamaica.Prijs van het project voor medische koude opslag, voornamelijk om de koelmiddel te condenseren. De hoge druk temperatuur kan Baidu bereiken, moet deze op tijd worden opgelost om nadelige effecten te voorkomen.Jamaica.,Relatieve vochtigheidsgraad onderhoud van diepgevroren opslagplaatsen: bevochtiging van diepgevroren opslagplaatsen is zeer belangrijk, van centrifugale bevochtiging tot hogedrukbevochtiging van micronevel, gemengde bevochtiging van gas-water tot de huidige ultrasone bevochtiger. Het gebruiksmodel heeft de voordelen van kleine deeltjes uniforme bevochtiging, geen bevriezing en blokkering, en geen vuile blokkering. De luchtbevochtiger die we produceren is speciaal ontworpen voor alle soorten groente- en fruitvriesentrepots die in wezen anders is dan andere luchtbevochtigers op de markt: volledig gesloten circulatie, dat wil zeggen het gas in het magazijn, zodat de warmte in het magazijn wordt opgevangen, zodat het doel van koeling en vermindering wordt bereikt.

etiket:
5antwoorden
Reliance Alumin
2vloer-- · 2023-03-23 11:23:05

Net gekocht Jamaica.Installatie van kleine koude opslag, de kwaliteit van het vakmanschap is nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Concentraat Sup
3vloer-- · 2023-03-23 11:46:58

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe Jamaica.Installatie van kleine koude opslag

Zie meer
Haima Pipeline
4vloer-- · 2023-03-23 11:48:52

Jamaica.Installatie van kleine koude opslag De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Verstrek overee
5vloer-- · 2023-03-23 12:25:36

Na lang naar de jouwe Jamaica.Installatie van kleine koude opslag gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Zie meer
Yangchun Landsc
6vloer-- · 2023-03-23 12:28:34

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Jamaica.Installatie van kleine koude opslag. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)