home page

Marcala.Groothandel in gelaste buizenKenmerken van het product:

2023-03-23 01:20:44loslaten

geprofileerde stalen plaat enz.). Door de redelijke doorsnede vorm

H-staal behoort tot een hoog-efficiëntie- en economisch snijprofiel (ander koudgevormde dun-wandstaal, wordt de flens van H-sectie staal verbreed, en de binnen- en buitenoppervlakken zijn meestal parallel, dus het is handig om te verbinden met andere componenten met hoge-sterkte bouten. De grootte is redelijk, series en modellen zijn compleet, wat handig is voor het instellenDe overbrengingslengte van de I-straal wordt verdeeld in vaste lengte en dubbele lengte, en het toegestane verschil wordt gespecificeerd in de overeenkomstige normen. De lengte selectie van de interne I-balk is verdeeld in -- --en --volgens verschillende specificatie nummers. De lengte selectie van geïmporteerde I-balk is over het algemeen .Marcala., aardgas, aardgas, water en sommige vaste materialen. Gladde stalen pijp heeft sterke buigvoordelen vergeleken met andere stalen pijpen. En de gladde stalen pijp is ook licht in gewicht. Het is een zeer economisch eenzijdig staal.Directe rolpas systeem. Het directe walsenAlgemene Trias,I-beam heeft brede flens, dun web, veel specificaties en flexibel gebruik. Het kan metaal opslaan door % % bij gebruik in verschillende tross structuren. Omdat de binnenzijde en de buitenzijde van de flens evenwijdig zijn en de rand in rechte hoeken staat is het gemakkelijk om te monteren en te combineren in verschillende componenten, die ongeveer % van de lassen en klinkende werklast kunnen besparen, sterk de bouwsnelheid van het project versnellen en de bouwperiode verkorten.Kenmerken van de I-bundel: het gehalte aan koolstoflegering van chroom is -%, de hardheid van de chroomcarbide-legering is V, en de macrohardheid is - HRCOmdat alle delen van I-beam in rechte hoeken zijn geplaatst, eenvoudige constructie, kostenbesparing en licht structuurgewicht in alle richtingen, en is op grote schaal gebruikt. De binnenzijde en de buitenzijde van de flens van de I-straal zijn evenwijdig of dicht bij evenwijdig, en het uiteinde van de flens bevindt zich in een rechte hoek, dus wordt het parallelle flenzen I-straal genoemd. De webdikte van I-beam is kleiner dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web, en de flenzen zijn groter dan die van gewone I-beam met dezelfde hoogte van het web, zodat het ook wordt genoemd breed rand I-straal.


Marcala.Groothandel in gelaste buizenKenmerken van het product:H-staal behoort tot een hoog-efficiëntie- en economisch snijprofiel (ander koudgevormde dun-wandstaal, geprofileerde stalen plaat enz.). Door de redelijke doorsnede vorm, kunnen ze het staal meer spel geven aan zijn prestaties en de snijcapaciteit te verbeteren. Anders dan gewone I-type, wordt de flens van H-sectie staal verbreed, en de binnen- en buitenoppervlakken zijn meestal parallel, dus het is handig om te verbinden met andere componenten met hoge-sterkte bouten. De grootte is redelijk, series en modellen zijn compleet, wat handig is voor het instellenDe gepoetste buizen van roestvrij staal moeten worden onderworpen aan interne inspectie en aan strenge handmatige selectie door de inspecteur van de kwaliteit van de stalen pijp door middel van metaaldetector (of hydrostatische test) en gekwalificeerde producten moeten worden verpakt en geleverd.passeersysteem verwijst naar het passeersysteem waarin de twee open benen van de I-beam-pass tegelijkertijd aan dezelfde kant van de rolas staan en de taille evenwijdig is aan de rolas.Kosten van werkplaatsen,Volgens de nationale norm van warmgewalst H-staal in China (GB /t-, H-sectie staal is verdeeld in smalle flenzen, brede flenzen en stalen stapel,Marcala.Hoeveel is 114 naadloze pijp per ton, waarvan de codes respectievelijk Hz, HK en Hu zijn. Narrow flens H-sectie staal is geschikt voor balken of compressiebuigen, terwijl brede flens H-sectie staal en H-buiging stalen stapels geschikt zijn voor axiale compressie-leden of compressie mij Kersen. Vergeleken met H-staal zijn W, IX en Iy niet zo goed als H-staal onder de premisse van gelijk gewicht.weerstand, lage temperatuurbestendigheid en corrosiebestendigheid. Gewone koolstofnaadloze buizen bevatten geen gelegeerde componenten of hebben weinig gelegeerde componenten. Alloy tubes worden op grote schaal gebruikt in aardolie, lucht- en ruimtevaart, chemische industrie, elektrische energie, ketels en andere industrieën omdat de mechanische eigenschappen van legeringen buizen veranderen en gemakkelijk aan te passen zijn.Op dezelfde hoogte heeft de lichtstraal smaller benen, dunner middel en lichter gewicht dan gewone I-straal. Nee. - is grote I-straal, en nr. - is medium I-straal. De ingevoerde I-straal moet voorzien zijn van actuele specificaties, afmetingen en relevante normen.


Marcala.Groothandel in gelaste buizenKenmerken van het product:Lekker stampen. Repareer het werkstuk van het plan product of preformeerde vacature op het roterende journaal,Marcala.Hoeveel is 65 gegalvaniseerde pijp, met de druk van het wiel vacant, radiaal wiel. Na een of meerdere oplossingen,Marcala.Hoeveel is de afvalversterking op de bouwplaats, kan er ook een verscheidenheid van methoden voor het hele proces van holle dikke muur roterende body producten. Producten die worden vervaardigd door middel van een zeer nauwkeurige verwerkingsmethode hebben uitstekende fysische eigenschappen, specificatie reikwijdte, mal shell en software-eisen, die zeer eenvoudig zijn, zeer gemakkelijk te vervangen, en relatief lage productkosten. De verwerkingstijd is niet lang genoeg, de verwerkingscapaciteit is niet hoog,Het beitsmiddel in het beitsproces bevat veel zure stoffen, waaronder zoutzuur, natriumcyanide, enz. die sterk corrosie en reductie hebben, en de temperatuur van etsmiddelen is relatief hoog. Daarom wordt de corrosiebestendigheid van gelegeerde buizen hoger gespecificeerd.IJzer- en staalpijp met complexe afdelingDe kleine lengte van de reparatie lassen is mm; De grondstof mag niet hoger zijn dan mm na het malen door lasrand.Marcala.,&R; de twee oppervlakken van de flens zijn parallel met elkaar, waardoor het gemakkelijk te verbinden, te verwerken en te installeren.Belangrijkste technische kenmerken van gelegeerde pijp:buizen met chroom van niet minder dan %, het interval is min.

etiket:
4antwoorden
Pei Qi Trading
2vloer-- · 2023-03-23 08:26:41

Net gekocht Marcala.Groothandel in gelaste buizen, de kwaliteit van het vakmanschap is nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Deur- en raampr
3vloer-- · 2023-03-23 09:06:55

Broeder, met uw steun is dit nieuwe model Marcala.Groothandel in gelaste buizen inderdaad aan de norm en zeer goed.

Zie meer
stalen bak
4vloer-- · 2023-03-23 09:11:44

Na zoveel jaren online winkelen is dit de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik hield mijn telefoon vast en staarde met een gevoel van angst naar het scherm, en ik durfde niet te beginnen. Om een ​​notariële evaluatie van Marcala.Groothandel in gelaste buizen te schrijven, stuurt u vier tekens, hoge kwaliteit en lage prijs. Dit is mijn gelukkige online winkelen, dank je!

Zie meer
energiecentrale
5vloer-- · 2023-03-23 09:53:13

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, Marcala.Groothandel in gelaste buizen is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)