home page

Toronto.Beginsel van de transformatorDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkeling

2022-03-26 10:27:35loslaten

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.Vóór de toepassing wordt de bemonsteringscontainer gereinigd met voertuigbenzine,Toronto.Marktprijs van scb11 droge transformator, zeepwater of andere organische oplosmiddelen (zoals trisodiumfosfaat) met uitzondering van olievlekken, en vervolgens met leidingwater gewassen totdat het niet alkalisch is en het water gelijkmatig uit de fles kan worden gedistribueerd en daarna vele malen met gezuiverd water kan worden gereinigd. De reinigde monstercontainer moet worden gedroogd in een //; droogoven. Na koeling wordt de dop van de fles stevig gesloten en kan niet vóór de toepassing worden geopend.Toronto.,De transformator fabrikant zei dat de selectie gebaseerd moest zijn op de toepassingsomgeving van de droge transformator. Voor de extreem extreme omgeving moet de droge transformator worden gegoten met epoxy harslijm. Omdat dit soort omgeving niet nodig is om de droge transformator te verwarmen, kan het onmiddellijk werken. Voor de algemene toepassingsomgeving kan de klasse H droge transformator gebruikt worden.Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.Romny.,Dry type transformator bedrijfWanneer we olie ondergedompelde transformator, weten we allemaal dat het werkt met behulp van olie. Wat als de olie ondergedompelde transformator in brand staat? Welke tegenmaatregelen moeten we nemen?De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Toronto.Beginsel van de transformatorDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkelingDroge transformatorAls er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Met hoeveel?,De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).De tapwisselaar van de transformator moet ook een sterke isolatie hebben. kV van de belasting tapwisselaar wordt over het algemeen van de grond geïsoleerd door de geproduceerde isolerende papierpijpfabriek.


Toronto.Beginsel van de transformatorDe industrie volgt de trend van technologische ontwikkelingDe geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.In die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.Wiringwijze van droge transformator:Toronto.,transformator-onderneming met olieonderdompelingDe belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen,Toronto.ventilator voor koeling met olie, open lassen, naaldgaten, zandgaten en andere tekortkomingen in het lassen. De olietransformator is gemakkelijk te bedekken met laspoeder en verf bij het verlaten van de fabriek, en de potentiële veiligheidsrisico's worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.Natuurlijk als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.

etiket:
5antwoorden
Productie van i
2vloer-- · 2022-03-26 11:14:24

Toronto.Beginsel van de transformator De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Jinbang Trading
3vloer-- · 2022-03-26 11:27:57

De logistiek van Toronto.Beginsel van de transformator is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, ik hoop dat ik de volgende keer de kans krijg om samen te werken

Zie meer
Xingong Instrum
4vloer-- · 2022-03-26 12:14:02

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Toronto.Beginsel van de transformator is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Longyue Landsch
5vloer-- · 2022-03-26 12:22:43

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde Toronto.Beginsel van de transformator, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Speciale kabel
6vloer-- · 2022-03-26 12:27:35

De kwaliteit is erg goed, echt goed, Toronto.Beginsel van de transformator hetzelfde als op de foto, de verpakking en kwaliteit zijn ook erg goed,

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)