home page

Traun.Is er een transformator in de distributiekamer?Voorzorgsmaatregelen voordat u begint

2023-03-21 01:14:56loslaten

De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.Verschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Traun.,Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %,Traun.Model van de transformator, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai,Traun.Transformer-box type transformator, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.Coopio.,Fabriek voor droge transformatorenVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?


Traun.Is er een transformator in de distributiekamer?Voorzorgsmaatregelen voordat u begint



Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.Nadat de transformator lange tijd is gebruikt, zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:Plug eerst de stroom met volle lading, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.Eerst de klant.,Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.Wanneer de volledige belasting test wordt uitgevoerd en alles normaal is,„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.Vallende buitenlandse zaken en piercingTraun.Hoeveel kost de transformator?Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingDe representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

etiket:
6antwoorden
Janssen Houtver
2vloer-- · 2023-03-21 08:28:35

Traun.Is er een transformator in de distributiekamer? Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Zie meer
chaowen trading
3vloer-- · 2023-03-21 08:46:01

Het spul is echt goed, maar Traun.Is er een transformator in de distributiekamer? de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
Tuoyi Electroni
4vloer-- · 2023-03-21 09:29:11

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Zie meer
Verwerking en g
5vloer-- · 2023-03-21 09:42:41

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, Traun.Is er een transformator in de distributiekamer? echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Yunjia Informat
6vloer-- · 2023-03-21 09:49:50

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Zie meer
Baoxi Bouwmater
7vloer-- · 2023-03-21 10:07:26

Traun.Is er een transformator in de distributiekamer? De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)