home page

GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsausWaarschuwingsinstructies voor bediening:

2023-03-17 09:15:39loslaten

Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten,GuadalupeNamepijp per meter, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.Verwijder defecte leidingen binnen de toegestane lengte.GuadalupeName,GuadalupeNamePrijzen van gelaste buizen, plooien, dubbele huid, haarlijnen, gaatjes enzovoort. Vanwege de hoge detectietegevoeligheid moet de voorkeur worden gegeven aan magnetische deeltjesdetectie voor ferromagnetische materialen. Voor non-ferromagnetische materialen,GuadalupeNameHoeveel is I-beam per ton nu, zoals naadloze buizen van roestvrij staal, wordt een methode voor penetratie toegepast.Na de isothermische blusbehandeling heeft het gemodificeerde LN-staal van het verhardingsstaal ook de door warmtebehandeling verkregen oppervlaktecomprimerende stresskenmerken.KosladaName,Stages die aandacht behoeven bij de productie en vervaardiging van gelegeerde buizenBelangrijkste toepassingen: als afgewerkt materiaal kan plat staal worden gebruikt om hoVeroordeeld als falen.


GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsausWaarschuwingsinstructies voor bediening:



Heet gat breekt koude rolmethode. Deze methode wordt gedomineerd door expansie en breidt verticale glijdende en schuine rollen uit. De eerste is vooral koud walsen door relatief beperkte manden mGalvaniseerde pijp, ook wel gegalvaniseerde pijp genoemd, wordt verdeeld in hete dip galvaniseren en galvaniseren. De warm-dip galvaniserende laag is dik, de coating is uniform, de hechting is sterk en de levensduur is lang. De elektroplaat kost is laag, het oppervlak is niet glad, en de corrosiebestendigheid is erger dan die van hete dip gegalvaniseerde pijp.I-straal is voornamelijk verdeeld in gewone I-straal, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web is het verdeeld in brede, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal, ook bekend als H-straal, wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.productiekosten,Plan : koolstofstaal met een koolstofgehalte dat groter is dan .% en gelegeerde pijp met chroom ten minste %De passieve behandeling van natriumcyanide kan worden onderverdeeld in vier categorieën. Voor de behandeling met passivatie moet het oppervlak van de gelegeerde pijp vrij zijn van olievlekken, pickled en passivated. Passivatiebehandeling kan alleen worden uitgevoerd nadat het oppervlak is gereinigd, en het werkstuk van gelegeerde pijpproducten kan worden geïnfiltreerd in waterige oplossing. De passieve behandeling van de legeringen van de buis in natriumcyanide transformeert de oppervlaktelaag in een zeer dunne passieve behandelingsfilm, die bepaalt dat de kleur van de oppervlaktelaag niet verandert voor en na passieve behandeling, en de reproduceerbaarheid van de oplossing is goed.Het gebruiksmodel heeft de voordelen dat de axiale kracht van de rol klein is, de axiale beweging is klein, het werkende hellend vlak is niet vereist, de pas bezet een kleine lengte van de rol, en meer passen kunnen worden geëvenaard onder de voorwaarde van een bepaalde lengte van de rol van het lichaam.


GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsausWaarschuwingsinstructies voor bediening:



Belangrijkste toepassingen: als afgewerkt materiaal kan plat staal worden gebruikt om hoHoge kwaliteit,Op dezelfde hoogte heeft de lichtstraal smaller benen dunner middel en lichter gewicht dan gewone I-straal. Nee. - is grote I-straal, en nr. - is medium I-straal. De ingevoerde I-straal moet voorzien zijn van actuele specificaties, afmetingen en relevante normen.Straight naadlassen wordt gebruikt voor lassen met een grotere diameter, en spiraallassen wordt meestal gebruikt voor gelaste buizen met grote diameter; Volgens het bovenste uiterlijk van naadloze stalen pijp wordt deze in een ringvormige gelaste pijp verdeeld enDe gelaste stalen pijpen moeten worden verwerkt door middel van verschillende processen voor de toepassing. De warmtebehandeling van gelaste stalen pijpen is een zeer belangrijke schakel in de verwerking van gelaste stalen buizen. Warmtebewerking is een metaalbewerking waarbij metalen materialen worden verhit, geïsoleerd en gekoeld in een bepaald medium, en hun metaaleigenschappen worden beheerst door het wijzigen van de metallografische structuur op het oppervlak of binnen het materiaal. Tijdens het verhittings- en koelproces van het werkstuk van de constructie van de gelaste stalen, door de inconsistentie van de koelsnelheid en de tijd tussen het oppervlak en de kern, zal het temperatuurverschil worden gevormd, wat zal leiden tot een ongelijke volumeuitbreiding en samentrekking en tot stress, dat wil zeggen thermische belasting.GuadalupeName,C-sectie staal heeft een uniforme zinklaag, glad oppervlak, sterke adhesie, geen zink litteken, geen zinklekkage en hoge dimensionale nauwkeurigheid. Alle oppervlakken zijn verpakt door zinklaag, en het zinkgehalte op het oppervlak is meestal -g /? Het heeft lange levensduur, corrosiebestendigheid en duurzaamheid. Het is een soort sterkere bescherming.Inleiding van de classificatieHet systeem bestaat voornamelijk uit regelbox, pre-nivellering eenheid afwerking eenheid en rechte eenheid.

etiket:
5antwoorden
Fotovoltaïsche
2vloer-- · 2023-03-17 09:23:50

GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsaus De kwaliteit is zeer goed, de overdracht is ontvangen, de baas is verontrust, heel erg bedankt!

Zie meer
Betrokken bij d
3vloer-- · 2023-03-17 10:17:36

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsaus. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

Zie meer
Uitgaand toeris
4vloer-- · 2023-03-17 11:02:13

Uw service is erg goed, GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsaus is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Bouw Engineerin
5vloer-- · 2023-03-17 11:05:32

GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsaus De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Zie meer
Tuoyi Electroni
6vloer-- · 2023-03-17 11:06:37

De verkoper is echt goed, GuadalupeNameFabriek voor gelaste buizen met warme dipsaus is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)