home page

Concepcion de La VegaCorrosieve pijpleidingpompDoe er alles aan om een goed werk te doen in de diepe

2023-03-16 09:15:38loslaten

   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.   Naast de hoofdwaaier binnen de apparatuur, zal een set waaier voor het mengen aan de onderkant van de eq worden toegevoegdConcepcion de La Vega,   Bijvoorbeeld, /c-ah modderpomp is een kleine diameter modderpomp zonder drijvende verwijderingsring. Wanneer het nodig is om de waaier te verwijderen, hoeven we alleen de pompas te bevestigen, de waaier in de tegenovergestelde richting volgens de draairichting op het pomplichaam te roteren, en dan kan de waaier gemakkelijk worden verwijderd   De dompelmestpomp zal voor inspectie op tijd worden afgesloten in geval van machineproblemen tijdens verrichting, en regelmatig onderhoud zal worden gedaan. De apparatuur zal niet worden gebruikt na het verbranden, wat bepaalde economische verliezen voor ons zal veroorzaken.Pilar.,   Er zijn verschillen.   Om de efficiënte werking van de ondergedompelde mestpomp te verzekeren, moet de speling tussen de waaier en de voorste beschermplaat regelmatig worden aangepast om het tussen (.-mm) te houden. Naast de controle van de stroom en druk tijdens de werking van de pomp mag de motor de nominale stroom van de motor niet overschrijden. Bewaak de olieafdichting en het lager op elk moment   Als de pomp meer medium vloeistof afgeeft, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt, kan de eigenaar van de roestvrijstalen diepe waterpomp een andere coating gebruiken om corrosie en warm water te weerstaan.   Het doel is om vloeistof hoger dan . MPa van de ring van de waterdichting te injecteren om gaslekkage in de pomp te voorkomen wanneer de zuiginlaat van de dompelbare modderpomp in een vacuümtoestand is. Wanneer de waterdruk in de pomp hoger is dan . MPa, kan de verzegelende vloeistof .-. MPa hoger dan de druk in de pomp worden geïnjecteerd om lekkage te verzegelen en te verminderenhoe,Concepcion de La VegaDiepwaterpomp voor irrigatie,Concepcion de La VegaCorrosieve pijpleidingpomp,   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.   Zal gesloopt worden. Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en zijn de toepassingsmogelijkheden beperkt. Het is normaal om het materiaal lange tijd te gebruiken, bijvoorbeeld wanneer de dompelmestpomp op gewone tijden wordt gebruikt,Concepcion de La VegaBooster pijpleidingpomp, verschijnen er meestal luchtgaten   Na elk gebruik van de apparatuur moet hogedrukwater worden gebruikt om de pomp en leidingen te wassen. Het wassen kan worden gestopt totdat het water geen onzuiverheden heeft.


Concepcion de La VegaCorrosieve pijpleidingpompDoe er alles aan om een goed werk te doen in de diepe verwerkingsproductielijn en stabiliseer de productie



Zijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier, die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaierOmvang van de producten,   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.   Het antwoord op deze vraag moet zijn! De dompelrioolpomp heeft meer en meer aandacht getrokken vanwege zijn brede waaier van toepassingen en sterke zuiveringscapaciteit, maar onjuist gebruik en onderhoud zal leiden tot dompelrioolwater.   Installeer eerst de voorste pompas en dan het achterlager voor de drijfmestpomp van de filterpers van de cilindrische lagerdoos.Concepcion de La Vega,   De dompelbare modderpomp vertrouwt meestal op waterkoeling om warmte af te voeren. Als de motor lekt uit het water zonder waterkoeling, zal de motortemperatuur stijgen, zodat het gemakkelijk is om de motor uit te branden.In geval van plotselinge stroomuitval van de installatie en noodsituatie, zal de waterpomp automatisch beginnen om de druk van het leidingnetwerk aan te vullen.   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneer

etiket:
5antwoorden
Kabel en draad
2vloer-- · 2023-03-16 09:21:59

Concepcion de La VegaCorrosieve pijpleidingpomp Hoeveel is de beste deal, en ik zal je een opmerking geven, kan Concepcion de La VegaCorrosieve pijpleidingpomp goedkoper zijn?

Zie meer
Shixin Wire Mes
3vloer-- · 2023-03-16 10:00:00
Yiye Bouw Engin
4vloer-- · 2023-03-16 10:01:38

Concepcion de La VegaCorrosieve pijpleidingpomp De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Zie meer
Kangshuo Additi
5vloer-- · 2023-03-16 10:56:46

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Concepcion de La VegaCorrosieve pijpleidingpomp in principe tevreden.

Zie meer
mei yan trading
6vloer-- · 2023-03-16 11:10:21

Net betaald, wanneer komt Concepcion de La VegaCorrosieve pijpleidingpomp aan, baas.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)