home page

Andorra La VellaStabilisatie van de transformator-spanningOntwikkelingsbehoeften

2023-03-14 11:21:22loslaten

De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.fabrikant van droge transformatorenAndorra La Vella,De visuele inspectiemethode is dat het personeel menselijke ogen gebruikt om de schijn van de zichtbare delen van de besturingsapparatuur te observeren om de abnormale omstandigheden van de apparatuur te vinden, zoals verkleuring, vervorming, offset, kraak, lossing ontbranding, rook, olielekkage, verbroken band, kortsluiting van het circuit, ophanging van vuil, etsen en troebelheid,Fabrikant van transformatorenUitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.Al Mawsil al Jadidah,Andorra La Vellamonster van een droogtype transformator,Andorra La VellaBeginsel van de transformator, de centrifugale ventilator te stoppen, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.


Andorra La VellaStabilisatie van de transformator-spanningOntwikkelingsbehoeften



fabrikant van droge transformatorenDe secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, spanningstransformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, zal er lawaai en zelfs Idquo zijn; Crackle ^ rdquo; Het opladen en ontladen geluid kan de generatie en kenmerken van gemeenschappelijke materiaalfouten onderscheiden volgens de muziekwet en geluidstransformatie wanneer alles normaal en abnormaal is.Fabrikant van transformatorenVerslag over de kwaliteitscontrole,fabrikant van droge transformatorenHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


Andorra La VellaStabilisatie van de transformator-spanningOntwikkelingsbehoeften



De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruiktWiringwijze van droge transformator:Als de input van een droge transformator een wisselstroom is, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.Andorra La Vella,(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

etiket:
4antwoorden
Qixun Trading C
2vloer-- · 2023-03-14 11:39:02

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, Andorra La VellaStabilisatie van de transformator-spanning Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Wanfeng Steel S
3vloer-- · 2023-03-14 11:40:47

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk Andorra La VellaStabilisatie van de transformator-spanning. Volgende keer weer

Zie meer
Bonenproducten
4vloer-- · 2023-03-14 11:53:01

Vraag, kan ik Andorra La VellaStabilisatie van de transformator-spanning specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Zie meer
Guangyuan Machi
5vloer-- · 2023-03-14 13:19:26

Na ontvangst van de goederen heb ik het gevoel dat de kwaliteit Andorra La VellaStabilisatie van de transformator-spanning nog steeds relatief goed is, in overeenstemming met de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, de leveringssnelheid relatief snel, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed en de leveringssnelheid is zeer snel Over het algemeen is dit een zeer bevredigend winkelen, bedankt aan de verkoper.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)