home page

MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuurDe downstream aankoop is verzwakt en de zendi

2023-03-14 10:13:40loslaten

Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laagDe scharnier tussen de bovenplaat van het magazijn en het einde van de bovenste opslagplaat moet worden behandeld om lekkage van de lucht en koudlopen te voorkomen. Nadat alle bovenste opslagplaten zijn geïnstalleerd, moet de kont worden gevuld met schuimmateriaal, en de mm brede kleur stalen plaat moet worden verzegeld in de kont gewricht met pull klinknagels.Moraal,Systeemblackdown: de slaapluchtcompressor wordt gebruikt. Wanneer de luchtcompressor niet kan worden opgelost,MoraalInstallatie voor koude opslag, kan de ammoniakcompressor in plaats daarvan worden gebruikt.Ten tweede omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.Lelydorp.kgm,MoraalDrug vriezer,Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.De temperatuur en de vochtigheid in het magazijn moeten zonder beweging uniform blijven; Probeer het eten in het magazijn eens af te maken.Installeer de tijdelijke verlichtingsinstallaties in het magazijn, installeer en regel de bouw van elektrische apparatuur en werk goed in regenbestendig, vochtbestendig, tegen botsingen, tegen binding en andere veiligheidsvoorzieningen.


MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuurDe downstream aankoop is verzwakt en de zending is niet ideaal



Omdat polyurethaan plaat een uitstekende thermische isolatie heeft, kan het de dikte van de behuizing verminderen en het gebruik van de binnenruimte onder dezelfde thermische isolatie eisen verhogen.Het onderhoud van elektrische apparatuur in de groothandel van apparatuur voor de bewaring van verse opslagplaatsen wordt daadwerkelijk uitgevoerd door lassers of personeelsleden die de kennis van het energieverbruik begrijpen. De schakelstroom moet tijdens het onderhoud worden onderbroken.Kunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren, vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen, is het oppervlak van de externe wand van de koude opslag wit of licht gekleurd.systeem,Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.Onmiddellijke koeling is het installeren van de condensor van de koude opslag in de doos of de bouw van de koelapparatuur, gebruik de verdamping van de koelmiddel om de lucht onmiddellijk te koelen, en gebruik de koude lucht om de voorwerpen die moeten worden gekoeld te koelen. Dit soort koeling wordt gekenmerkt door snellere koelsnelheid, kleine warmtegeleiding temperatuurverschil en eenvoudige systeemsoftware, dus het wordt op grote schaal gebruikt.Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.


MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuurDe downstream aankoop is verzwakt en de zending is niet ideaal



Beoordeel het bedrijfsgeluid van de compressor en luister aandachtig naar de werking van de waterpomp koeltoren, compressor, ventilator en andere apparatuur. In geval van abnormaal geluid is tijdige garantie vereist, om grotere schade aan de compressor als gevolg van vroegtijdige garantie te voorkomen.Verslag over de kwaliteitscontrole,Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, moet een antibotsbarrière worden geïnstalleerd om de deur van de nieuwe opslagplaats te beschermen. Om een oogvangende rol te spelen, moet de nieuwe opslagplaats uitgerust zijn met noodverlichting, alarminrichtingen en veiligheidsvoorzieningen om het zelf-reddings- of hulphulphulpverlenings- of hulphulpverlenings- of noodvoorzieningen te vergemakkelijken.Kunstmatige koeling houdt de kamer op een constante temperatuur. De muren, vloeren en vlakke daken van grote koude opslagplaatsen zijn voorzien van thermische isolatiematerialen met een bepaalde dikte om de binnenkomende warmte van buitenaf te verminderen. Om de absorptie van zonnestraling te verminderen,Scheiding van het ontwerp voor koude opslag: verschillende partities moeten redelijkerwijs worden gepland en verdeeld naar doel en temperatuur. Bijvoorbeeld: verwerkingskamer, sorteerkamer, vriesruimte, koelruimte, laadperron, enz.Het gebruik van grootschalige koude opslag is natuurlijk zeer streng in de installatie en materiaalselectie. Daarom kunnen we, gezien de hierboven genoemde situaties, de isolatiematerialen van koude opslag strikt screenen, die de bovengenoemde problemen effectief kunnen verlichten of oplossen. Op dit moment zijn er echter veel velden die gebruik maken van isolatiemateriaal voor koude opslag, zorgvuldig de olieteruggave van de compressor observeren en het schoon houden. Als blijkt dat het olieniveau niet schoon genoeg is of het olieniveau daalt, vervangen door nieuwe olie in de tijd, om slechte compressor te voorkomen en de levensduur van de compressor te verminderen.

etiket:
6antwoorden
Sneeuw Chi Road
2vloer-- · 2023-03-14 10:59:12

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuur Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
glaswerk
3vloer-- · 2023-03-14 11:07:28

Beste, MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuur Ik heb het ontvangen, ik vind het erg leuk, het vakmanschap is niets te zeggen, haha, de service-instelling is ook super goed, een zeer zorgzame verkoper, ik zal het in de toekomst regelmatig bezoeken.

Zie meer
nieuwe industri
4vloer-- · 2023-03-14 11:22:47

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuur, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Hanke Trading C
5vloer-- · 2023-03-14 11:40:58

Kunt u mij MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuur gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
welvarende co.,
6vloer-- · 2023-03-14 12:06:23

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuur. Bedankt.

Zie meer
Staal gaas
7vloer-- · 2023-03-14 12:07:50

MoraalInstallatie van koude opslag bij lage temperatuur Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)