home page

Prins Albert.HH-modderpompHoe voert u speciale inspectie uit op

2023-03-05 15:45:36loslaten

   Het uitgangspunt van het gebruik van deze methode is dat het waterpistool voldoende stroom moet hebben tijdens gebruik, anders is het effect van de dompelmestpomp niet duidelijk.   Wrijvingsweerstand als gevolg van lager en verpakking; Wrijving tussen waaier en water tijdens rotatie; De vortex van waterstroom in de pomp,Prins Albert.Corrosieve pijpleidingpomp, gap reflux, inlaat en uitlaat impact en andere redenen. Een deel van het vermogen moet worden verbruikt, dus het is onmogelijk voor de waterpomp om de vermogensinvoer door de machtmachine volledig te veranderen in effectief vermogen, waarbij het constante actieve vermogenPrins Albert.,  . Controleer en los de problemen op zoals stroomlijnontkoppeling, kabelverbinding, motorwikkeling niet verbrand,Prins Albert.Diepwaterpomp voor irrigatie, enz.   selectie van pompkop: over het algemeen, zal de pompkop worden bepaald door het vergroten van de marge van �%.Pastavy.,   Assemblage van rotor delen van dompelbare drijfmestpomp Voor assemblage, breng een laag smeerolie op het montageoppervlak aan om het schachtgat tegen schade te beschermen.   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen,Prins Albert.Bodemmestpomp, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.   De modderpomp van ondergrondse pomp kan ook normaal werken.


Prins Albert.HH-modderpompHoe voert u speciale inspectie uit op



   Voorzorgsmaatregelen voor demontage van dompelmodderpomp Voordat u de filterpers demonteert, moet u ervoor zorgen dat de vloeistof in de dompelmodderpomp volledig wordt afgevoerd. Als de rotor is gedemonteerd, laat de smeerolie in de rotorlagerbehuizing af. Als de nieuw toegevoegde olie wordt opgeslagen,   Om dit probleem op te lossen, moeten we de modderpomp regelmatig inspecteren en repareren. Onze gebruikelijke onderhoudsmethoden zijn als volgt: Uitcultatie: wanneer de dompelpomp normaal werkt, heeft het begeleidende geluid een bepaalde melodie en ritme. Zolang je bekend bent met en beheerst deze normale melodieën en ritmes, kun je   Dat heet cavitatie fenomeen.ranking,   Selectie van pijpleidingdiameter: de selectie van pijpleiding zal rekening houden met de eenmalige aankoopkosten bedrijfskosten op lange termijn en bedrijfsbetrouwbaarheid.n de axiale stroompomp wordt gebruikt, zijn wateroutput is relatief groot, maar het hoofd is niet te hoog, dus het effect van het gebruik van de dompelbare modderpomp in veel vlakke gebieden is ook relatief goed; De wateroutput en de kop van de gemengde stroompomp zijn eigenlijk afgeleid van éént sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.


Prins Albert.HH-modderpompHoe voert u speciale inspectie uit op



   De hulpmeng- of sproeiinrichting moet zijn uitgerust voor een gemakkelijkere bediening. Wanneer de motor wordt ondergedompeld, is er geen behoefte om complexe grondbescherming en vaste apparaten te bouwen, en het beheer is gemakkelijker. De mengwaaier neemt direct contact op met het afzettingsoppervlak en regelt de concentratie via de duikdiepte,   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de site is schoner.   Huanya pomp met lange as diepe put pomp   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven zonder lawaai en trillingen, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.Prins Albert.,   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.   selectie van stroom: enkele zuigpomp of dubbele zuigpomp zal volgens de stroom worden geselecteerd; De enige zuigpomp of de meervoudige zuigpomp moet volgens de lift worden geselecteerd.   De verticale zandpomp is populair bij een breed scala aan zandpompgebruikers omdat het gemakkelijk is te verplaatsen. Deze apparatuur is gemaakt van high-tech duurgegevens. Zijn levensduur is sterk verbeterd, en de onderhoudsfrequentie is verminderd, de kosten zijn verminderd en het inkomen is verhoogd.

etiket:
6antwoorden
Verliesonderzoe
2vloer-- · 2023-03-05 16:06:40

De eerste keer dat ik vond wat ik wilde Prins Albert.HH-modderpomp, was ik in een goed humeur! Baas, kom op, ik hoop dat ik goede producten blijf maken.

Zie meer
Tongchang Cultu
3vloer-- · 2023-03-05 16:09:44

Nu het bedrijf niet gemakkelijk is om te doen, kunt u meer kortingen geven?

Zie meer
Import en expor
4vloer-- · 2023-03-05 16:39:57

Goede verkoper, Prins Albert.HH-modderpomp dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
Shuangdian Trad
5vloer-- · 2023-03-05 17:09:44

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe Prins Albert.HH-modderpomp

Zie meer
Changcheng Foto
6vloer-- · 2023-03-05 17:18:54

Prins Albert.HH-modderpomp Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Zie meer
Rond gatengaas
7vloer-- · 2023-03-05 17:37:02

De manager is aardig!Prins Albert.HH-modderpomp is ook echt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)