home page

Grote prairieDompelrioolwaterpompWat zijn de factoren die van invloed zijn op de aankoop

2023-03-02 00:45:27loslaten

Grote prairiePijpleidingspomplichaam,

   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.Grote prairie, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.Chungghwa-up.   De structuur van de dompelbare modderpomp zal intuïtiever zijn. Eerst zal het materiaal centrifugale kracht gebruiken om de vloeistof van de waaier naar de buitenrand te drijven en energie te verkrijgen, en dan de rand van de waaier bij een hogere snelheid verlaten   Met de continue ontwikkeling van de technologie van de modderpomp verschijnt de dompelmodderpomp in reactie op de marktvraag. Het is espec   Beschermende verpakking van schachtafdichting De pomp van schachtafdichting controleert regelmatig de afdichtingswaterdruk en het watervolume, houdt een kleine hoeveelheid reinigingswater stromend langs de schacht,Grote prairieWQ dompelrioolwaterpomp, past regelmatig de pakklier aan, controleert de verpakking en vervangt regelmatig de verpakking. De waterdruk en het watervolume van de schachtafdichting moeten voldoen aan de bovenstaande (schachtafdichtingsinspectie) eisen.


Grote prairieDompelrioolwaterpompWat zijn de factoren die van invloed zijn op de aankoop



   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.   Controleer de zuigpijp en bodemklep om te zien of er een luchtlekbron is. Verwijder het slib en andere obstakels bij de waterinlaat. Controleer de waterinlaatdiepte van de bodemklep om ervoor te zorgen dat deze niet minder dan twee keer de diameter van de waterinlaatpijp is. Als het niet genoeg is, verdiep de waterinlaatdiepte van de bodemklep.gerepareerd. Aan de waterinlaat kan een net worden toegevoegd om te voorkomen dat teveel onzuiverheden in de pomp terechtkomen. Op deze manier zal de kans op het plakken van de pomp veel kleiner zijn!Eens kijken.,   Wanneer in gebruik, kan het de waaier drijven om te roteren om het te laten stromen.   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces maar een dergelijke meting zal ook worden beïnvloed door het omringende geluid, dus in feite is een dergelijke meting geen   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.


Grote prairieDompelrioolwaterpompWat zijn de factoren die van invloed zijn op de aankoop



   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.project,   Ratenverlies, dus schachtmacht tegen effectieve macht verloor macht.   andere   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.Grote prairie,Grote prairieLange as sub,Draai de klep omlaag voor aanpassing. Anders, als de stroom te klein is, Open de klep.   Waterpomp Na het begrijpen van de oorzaak van onvoldoende vloeistofvoorziening, kunnen we het probleem oplossen: Eerst moeten we controleren of het vloeistofniveau van de circulerende vloeistofopslagtank media eraan moet toevoegen.   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.

etiket:
3antwoorden
Yiye Bouw Engin
2vloer-- · 2023-03-02 08:37:11

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven Grote prairieDompelrioolwaterpomp

Zie meer
Cross River Fra
3vloer-- · 2023-03-02 08:49:50

De manager is aardig!Grote prairieDompelrioolwaterpomp is ook echt.

Zie meer
Stads- en wegve
4vloer-- · 2023-03-02 09:16:17

De verkoper is echt goed, Grote prairieDompelrioolwaterpomp is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)