home page

Bahia Honda.Vuur diepe waterpompAanbeveling van hoge kwaliteit

2023-03-01 01:28:39loslaten

   Pijpleidingsindeling: Steun stevig de waterpijp en afvoerpijp om te voorkomen dat de kracht van de pijp op de dompelbare drijfmestpomp inwerkt.   Met de continue ontwikkeling van modderpomptechnologie heeft de dompelmodderpomp ook op de marktvraag gereageerd. Tegelijkertijd is dit type pomp vooral geschikt voor de diepte waar de verticale mestpomp niet kan werken. Let op bij het gebruik van de apparatuur. De dompelbare modderpomp kan werken als zijn diepte minder dan m is, maar het overschrijdtBahia Honda.,   De stamless dompelpompproducten met vroege modellen en parameters zijn ook de meest gebruikte dompelpompproducten. Het is WQ dompelbare rioolpomp serie. Aangezien de waaier van deze reeks dompelbare rioolpomp de structuur van de dubbele bladwaaier goedkeurt is het niet geschikt voor deze reeks dompelbare rioolpomp om een stam te vormen bij het vervoer van rioolwater   Ook de werkeigenschappen van de twee pompen zijn verschillend. Omdat de rioolwaterpomp door een motor wordt aangedreven, dus het gebruikt meestal een kleine stroom en kleine druk.Chaiyafhum.kgm heeft deze over het algemeen een goede weerstand tegen spanningsimpact. De dompelpomp is van het type snelle opening en snelle sluiting,   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.   Werk geen lawaai en trillingen, en de site is schoner.   Het bovenstaande is de reden voor de onvoldoende vloeistoftoevoer van de waterpomp wanneer deze in gebruik is,Bahia Honda.Dompelrioolwaterpomp, evenals de specifieke methoden om deze situatie aan te pakken. We moeten aandacht besteden aan de regelmatige inspectie van de apparatuur tijdens normaal gebruik om ervoor te zorgen dat het in gebruik is


Bahia Honda.Vuur diepe waterpompAanbeveling van hoge kwaliteit



   Voeg water toe met handmatige pomp. Sommige pompeigenaren hebben hun eigen handpompen. Ze kunnen ook hun eigen kleine handpompen kopen of produceren. De afsluiter moet bij de waterinlaat worden geïnstalleerd. Na het sluiten van de klep injecteert u een kleine hoeveelheid water in de watercompressor om water af te leiden. Wanneer de handpomp water afvoert, brons, rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw-, chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage, korte levensduur en vele foutenKorting?,   Laat het medium met vaste deeltjes een bepaalde   Ten eerste, de reden voor het motorlichaam: de verkeerde verbinding zal de temperatuur snel laten stijgen wanneer het materiaal wordt gebruikt; Bovendien kan er enige fase tot fase kortsluiting tussen statorwikkelingen zijn, dus wanneer de situatie relatief klein is, is de motor alleen op lokale plaatsen   Bereid gereedschappen en materialen voor: een set metrische doos met open-end moersleutel,Bahia Honda.Gebruikte pijpleidingpomp, lagertrekker (algemeen bekend als driehoektrekker), magnetische wijzerplaat indicator, buitenmicrometer, klauw, voeler meter, vierkante liniaal, koperbar, schroevendraaier met handvat, hamer, V-vormige ijzers van dezelfde specificatie, schone kerosine, oliebassin, katoengaren, enz.


Bahia Honda.Vuur diepe waterpompAanbeveling van hoge kwaliteit



   Als er een stand-by pomp is, wordt aanbevolen om de twee pompen op hun beurt te gebruiken. Wanneer het materiaal in gebruik is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.details, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringen   Automatisch pompfalen: oorzaak: A. of de frequentieomvormer abnormale symbolen heeft; b. Of de werkelijke druk hoger is dan de ingestelde druk.   De pomp kan vaak worden geselecteerd volgens de specifieke eisen van lift, stroom en vloeistoflevering. Het stroombereik van de geleverde vloeistof is - L bis s,Bahia Honda.Centrifugale mestpomp, het drukbereik is .- MPa, en het toerentalbereik van de dieselmotor is - toerental. Kenmerken: waterpomp, hoge automatisering en prestatiesBahia Honda.,   Vermijd geluidsoverdracht door de lucht; Verzeker de luchtdichtheid van deuren en ramen van de machinekamer. De waterpomp is uitgerust met een geluidsdichte dekking, en een uitlaatventilator is toegevoegd binnen de dekking om de ventilatie van de apparatuur te verzekeren. Tegelijkertijd zijn de in- en uitlaat van de geluidsdichte dekking uitgerust met geluiddempende apparatuur. Een trillingsisolatieplatform wordt geïnstalleerd aan de onderkant van de waterpomp voor funderingstrillingsreductie om de trillingen die tijdens de werking van de waterpomp worden gegenereerd te isoleren   Andere ysts geloven dat, althans in de afgelopen jaren, de situatie van stroomtekort zal aanhouden, en China De economische groei zal een hoog tempo aanhouden. Daarom is de tegenstrijdigheid tussen vraag en aanbod nog steeds prominent in de afgelopen jaren, wat ongetwijfeld een kans is voor haar en de generatorindustrie. In waterpompen en generatoren, met name   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, die wordt gemeten door η Geeft aan.

etiket:
6antwoorden
Jinzhi Cabinet
2vloer-- · 2023-03-01 08:35:42

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Bahia Honda.Vuur diepe waterpomp levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
Isolatie buisle
3vloer-- · 2023-03-01 08:36:26

De verpakking Bahia Honda.Vuur diepe waterpomp ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Teshu Electroni
4vloer-- · 2023-03-01 08:39:58

Bahia Honda.Vuur diepe waterpomp De kwaliteit is erg goed, ik heb het voor de tweede keer gekocht, de goederen zijn goed, de baas is erg goed

Zie meer
Staalconstructi
5vloer-- · 2023-03-01 08:57:11

Heb je Bahia Honda.Vuur diepe waterpomp? Bahia Honda.Vuur diepe waterpompWat is de spotprijs

Zie meer
Jiatai Trading
6vloer-- · 2023-03-01 09:02:46

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden Bahia Honda.Vuur diepe waterpomp erg leuk. Kom de volgende keer weer!

Zie meer
normale goedere
7vloer-- · 2023-03-01 09:22:14

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk Bahia Honda.Vuur diepe waterpomp. Volgende keer weer

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)