home page

Esmeralda.BodemmestpompWat zijn de prestatiepunten

2023-02-26 21:31:24loslaten

   Ongeveer %) en motorvermogen p=i × U geeft aan dat het hoge vermogen en de stroom zullen toenemen.   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijdenEsmeralda.,de pompuitlaat, en de verbindingslijn daarvan moet parallel zijn aan de as van de pompuitlaat) twee opheffende oogschroeven of opheffende platen om de elektrische pomp op en neer te tillen,   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, metallurgie, steenkool, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren rivierbaggeren, enz.Surif.,   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.le mestpomp,Esmeralda.Diepwaterpomp voor irrigatie, zoals zand pompen en prospecting aan boord; Wat zijn de voordelen van de dompelbare modderpomp? Het voordeel van de dompelbare modderpomp is dat het handig en flexibel is, gemakkelijk te bedienen en ondergedompeld   Redelijk.


Esmeralda.BodemmestpompWat zijn de prestatiepunten



   In principe zijn de redenen voor de motorverwarming van de dompelmestpomp de bovenstaande punten. Als de motorverwarming optreedt, kunt u de redenen vinden uit de bovenstaande punten. Er moet echter worden opgemerkt dat als de fout wordt veroorzaakt door elektriciteit, mensen die elektriciteit niet kennen,   De elektrische pomp zou niet in ontvlambare en explosieve omgeving moeten worden gebruikt, noch zou het ontvlambare vloeistof moeten pompen. Hoe gebruik je de dompelbare niet verstoppende rioolpomp?   Of het nu gaat om de pre-installatie inspectie of de post-installatie inbedrijfstelling inspectie, de juiste operationele procedures moeten strikt worden gevolgd. Alleen deOntwikkeling van de markt,   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug en het middelste deel met inbegrip van de geleideschop; Verwijder bovendien de waaiers, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.


Esmeralda.BodemmestpompWat zijn de prestatiepunten



   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.Aanbeveling van de homepage,   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.   Qua prestatieparameters, optioneel stroombereik: - (m/h), hefbereik: - (m), vermogensbereik: .- (kw), kaliberbereik: - (mm).   De dompelmestpomp is ontwikkeld om zich aan te passen aan de steeds complexere werkomstandigheden en het gebruik van gebruikers te vergemakkelijken. De gebruiksmodus is flexibeler. Het materiaal heeft geavanceerde structuur brede stroomdoorgang, sterke rioleringscapaciteit,Esmeralda.Dompelrioolwaterpomp, uitstekende materiaalselectie en sterke corrosieweerstand. Geschikt voor het transporteren van vloeistoffen die vaste deeltjes bevatten, zoals zandsteen, sint en afval. Dus wat zijn de vereisten voor zijn werk? Laat Ik begrijp het kort.Esmeralda.,   Waar moet in het proces op worden gelet? Laat Lees meer over de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de dompelmestpomp. Wanneer de apparatuur in gebruik is, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, en er is een zeer belangrijke component waterafdichting in de pomp, die het pomplichaam van de motor kan scheiden, dus speelt het hoofdzakelijk een rol in gebruik   Om de apparatuur te repareren. De dompelmestpomp is een machine die wordt gebruikt om vloeistof te vervoeren. Het kan worden onderverdeeld in vele soorten volgens verschillende transportmedia. Vervolgens, bij het transport van sommige media met speciale eigenschappen, zal de apparatuur worden behandeld met corrosiebestendig en slijtvast proces. Alleen op deze manier kan de apparatuur worden verbeterd

etiket:
4antwoorden
Guangyuan Machi
2vloer-- · 2023-02-26 21:50:06

Sinds de laatste keer dat ik uw Esmeralda.Bodemmestpomp kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Uitbesteding va
3vloer-- · 2023-02-26 22:38:50

Volg je Esmeralda.Bodemmestpomp al heel lang, maar dit is de eerste keer dat je start. Er moet gezegd worden dat het best goed is. Ik heb het voor de tweede keer gekocht en de winkel is beter dan ik had verwacht. De baas prees het.

Zie meer
Yunjia Informat
4vloer-- · 2023-02-26 23:00:06

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt Esmeralda.Bodemmestpomp, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Grond- en hulps
5vloer-- · 2023-02-26 23:08:08

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Esmeralda.Bodemmestpomp Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)