home page

Hinche.Hoeveel is 150 gelaste pijp per meterSeminar over probleemintegratiestrategie

2023-02-24 06:34:21loslaten

De kleine lengte van de reparatie lassen is mm; De grondstof mag niet hoger zijn dan mm na het malen door lasrand.De volgende kenmerken zijn:Hinche.,Wanneer de bundelbreedte klein is moet de versterking gebogen worden.Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing, is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.Azul., hoe ernstiger de nadelen.Omdat zink een uitstekende draagkracht heeft en de gelegeerde laag stevig aan de stalen basis is bevestigd, kunnen warmgewatteerde delen worden gevormd door koudstampen, draadtrekken, buigen enzovoort, zonder de coating te beschadigen;Toewijzing pijp is een zeer belangrijke manier en type naadloze stalen pijp. Het gebruik ervan is relatief gebruikelijk. Het wordt op grote schaal gebruikt in verschillende engineering projecten, huis bouw en gebouw decoratie. De breuk zal altijd gevonden worden in de productie, productie en de belangrijkste marketing van legering pijp, dat wil zeggen, vele stadia van productie en verwerking worden niet goed gedaan. Een ander is dat het kruid niet genoeg is en het aandeel van chemische moleculen verkeerd is. Er zijn allemaal redenen.Eisen inzake inspectie,Wat is nitrificatie van gelegeerde pijpGebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:d. Alle machines en apparatuur in een productielijn kunnen zich verbinden met de software van het computergegevensverzamelingssysteem om de tijdige transmissie van gegevensinformatie te voltooien,Hinche.60 naadloze pijpprijs,Hinche.Hoeveel kost een ton gelaste pijp, en de prestatieparameters in het productieproces worden gecontroleerd door de centrale controlekamer.


Hinche.Hoeveel is 150 gelaste pijp per meterSeminar over probleemintegratiestrategie



ipekwaliteitsnorm,Voorschriften voor gelegeerde buizen voor ketels met lage en middelhoge drukOm de laskwaliteit van de gelaste pijp te waarborgen, moeten de vormrol, de geleiderol, de extrusievormende rol en de grootwals eenmaal worden afgesteld, en het belangrijkste is dan het verstellen van de sluitplaat, de rolrol en de extrusievormende rol van de vorm. Onder hen heeft de geleider de besturing van de lasrichting van de gelaste pijp en de hoogte-breedte-verhouding van de afgewerkte gewalste pijp, het verminderen van de verbreding van de rand, het regelen van de springrand van de afgewerkte gewalste pijp, en ervoor zorgen dat het lasse verticaal is zonder het schroeven van de extrusierol.Om de gelaste pijp de vereiste mechanische, fysische en chemische eigenschappen te geven, is naast de redelijke selectie van materialen en het vormproces vaak een warmtebehandeling nodig. Bovendien kunnen de mechanische, fysische en chemische eigenschappen van aluminium, koper, magnesium, titanium en hun legeringen door warmtebehandeling worden gewijzigd om verschillende eigenschappen van de dienst te verkrijgen.Hinche.,Diverse korstenDiverse korstenGebreken van gelegeerde buizen en oplossingen:

etiket:
3antwoorden
Jiayi Co., Ltd.
2vloer-- · 2023-02-24 07:00:51

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht Hinche.Hoeveel is 150 gelaste pijp per meter. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

Zie meer
Shuowei Buildin
3vloer-- · 2023-02-24 07:24:06

De logistiek is erg snel, ik kijk ernaar uit om weer samen te werken

Zie meer
VANDAAG STATION
4vloer-- · 2023-02-24 08:09:33

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Hinche.Hoeveel is 150 gelaste pijp per meter in principe tevreden.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)