home page

Chambas.kgmCentrifugale mestpompKennis van

2023-02-22 12:31:20loslaten

met inbegrip van de pakklier, pakring en verpakking, moet worden gedemonteerd; Demonteer de o-afdichtingsring, de schachthuls de balansschijf en de sleutel op de as op zijn beurt, en dan omvat de afvoersectie de laatste fase geleideschop   Stop, draai dan de lagerstoel aan, druk de moer omlaag, en bevestig de axiale positie van de rotor. De laatstgenoemde dompelmestpomp maakt gebruik van een tonondersteuning, die over het algemeen de waaierklaring niet hoeft aan te passen. Daarom, als er een probleem is met de speling in het toekomstige gebruik, maak de steunklem eerst los, en zeg dat de moer los isChambas.kgm,de twee curves worden kleiner en de stroom blijft   Bij het gebruik van de dompelbare modderpomp,Chambas.kgmVerticale zware mestpomp, moeten we een goed werk doen in alle aspecten van inbedrijfstelling en voorzorgsmaatregelen. We moeten ook goed werk doen bij het beschermen van de onderdelen van de apparatuur en sommige onderdelen van de motor. Alleen op deze manier kunnen we voorkomen dat water en andere onzuiverheden de motor binnendringenSiligurName,   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.   Het is ook noodzakelijk om het ventilatiekanaal schoon te maken om verstopping te voorkomen.   Er is geen behoefte om hulpmeng- of spuitapparatuur uit te rusten, en de bediening is eenvoudiger. De apparatuur wordt direct ondergedompeld voor verrichting, zonder lawaai en trillingen, en de site is schoner.


Chambas.kgmCentrifugale mestpompKennis van



   Ten vierde, modelselectieparameters: uitlaatdiameter, stroom, stof, motorvermogen waaiersnelheid, pompsnelheid, maximaal deeltje en gewicht.   De ondersteuning van de pijpleiding is onstabiel en trilt.Stribut het tussen de voor- en achterbeschermplaten van de waaier totdat de opening tussen de waaier, de voorste beschermplaat en de achterbeschermplaat plat is,Chambas.kgmKleine diepe waterpomp, stop, en draai de twee stofschijven aan en bevestig ze op de as. aanpassingorigineel,   Als er een stand-by pomp is, kan het doen alsof een filterscherm de rol van filtratie speelt, om te voorkomen dat veel onzuiverheden de apparatuur binnendringen en pompblokkering veroorzaken.   De nominale stroom niet overschrijden.   De dompelmestpomp kan worden geblokkeerd wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. In het bijzonder wordt sommige apparatuur vaak gebruikt op gewone tijden, maar het onderhoudswerk wordt niet goed gedaan wanneer het wordt gebruikt, dus het zal worden geblokkeerd na gebruik voor een periode van tijd


Chambas.kgmCentrifugale mestpompKennis van



   Op deze manier kan een glad oppervlak op het oppervlak worden gevormd.Nauwkeurige afwerking,   Waar moet in het proces op worden gelet? Laat Lees meer over de voorzorgsmaatregelen voor het gebruik van de dompelmestpomp. Wanneer de apparatuur in gebruik is, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, maar de zuigpijp moet in water worden geplaatstde pompuitlaat,   Potentiële energie, water omhoog pompen. Zodra de pomp echter geen water kan absorberen, is de apparatuur gevormd als een decoratie, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?Chambas.kgm,   De dompelbare modderpomp en het materiaal kunnen er ook voor kiezen om sommige apparaten van de waterinlaatdetectie volgens de werkelijke gebruiksbehoeften toe te voegen. De oververhittingsbewakingsapparaten worden vaak in een grote hoeveelheid in de tijd gebruikt, en de pomp en motor van de apparatuur die op tijd wordt gebruikt, zijn dezelfde as, dus   Schroef het neer, en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,Chambas.kgmPomp voor boorvloeistof,   Alvorens de dompelbare modderpomp te starten, zal de rotor van de roterende pomp glad en gelijkmatig zijn zal de afsluiter van de uitlaatslib worden gesloten, en zal water in de pomp worden geïnjecteerd om ervoor te zorgen dat de pomp vol water zonder lucht is.

etiket:
3antwoorden
Buitenlandse pr
2vloer-- · 2023-02-22 12:51:34
Antiverblinding
3vloer-- · 2023-02-22 12:55:14

Net de goederen ontvangen, zeer goed, Chambas.kgmCentrifugale mestpomp veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Ding Yan Tradin
4vloer-- · 2023-02-22 13:49:22

Oude bekenden, dingen zijn zo goed als altijd, echt Chambas.kgmCentrifugale mestpomp, uitstekende kostenprestaties

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)