home page

Petionville.Q235A vierkante buisEisen inzake productkwaliteitsplan

2023-02-22 09:31:20loslaten

A. stalen van vierkante buizen: a) koolstofconstructiestaal van hoge kwaliteit; b) gelegeerd structureel staal; c) Lentestaal; d) eenvoudig snijdend staal; e) Bearing Steel; f) Structureel staal van hoge kwaliteit voor specifieke doeleinden.Buizen worden ingedeeld aan de hand van de vorm: gesmeed staal; gietstaal; Warmgewalst staal; Koud getrokken staal.Petionville.,Het schieten wordt gewoonlijk gebruikt om het oppervlak van gietstukken te reinigen of het oppervlak van vierkante buizen te versterken.Brinell hardheid (HB),Gebruikt staal mdash; Zoals brugstaal,Petionville.Fabrikant van geGalvaniseerde ronde buizen, scheepsstaal,Petionville.Fabrikant voor galvanisatie van stalen buizen, boilerstaal, drukstaal van schepen, staal van landbouwmachines, enz.De tweede is het beitsen van de vierkante pijp. Zowel chemische als elektrolytische methoden worden gebruikt bij het beitsen van de vierkante pijp. Deze twee methoden kunnen de oxyde huid van de vierkante pijp verwijderen.Buizen van vierkante rechthoekige buizen, naadloze vierkante vierkante vierkante vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn welkom voor afvalhandelaren, industrieën, bedrijven en vermogensafdelingen om te bezoeken en te onderhandelen! Oxidatie zal ook plaatsvinden op het oppervlak van vierkante buizen na langdurig gebruik. Wat moeten we doen als oxidatie optreedt? Laat me u een gedetailleerde inleiding geven over hoe vierkante buizen te verwijderen Oxide schaal.


Petionville.Q235A vierkante buisEisen inzake productkwaliteitsplan



Indien de resultaten van de inspectie ongekwalificeerd zijn (met inbegrip van de punten waarvan de resultaten van de eerste inspectie ongekwalificeerd zijn en de inspectie niet is toegestaan), kan de leverancier ze een voor een ter aanvaarding indienen; Of opnieuw warmtebehandeling uitvoeren (het aantal RE warmtebehandeling mag niet groter zijn dan de tijd),Petionville.Galvaniseerde stalen pijp, warm dip, gegalvaniseerde stalen pijp, en voorstellen aanvaarding met een nieuwe partij.Vermijd contact met verontreinigende stoffen zoals olie en koper bij het opslaan van vierkante buizen.Beginsel van de versterking van de koudtrekken: de vergroting van het rooster van de stalen tijdens de plastische vervorming, en de ernstige vervorming van het defecte rooster zal de vooruitgang en de slip van het rooster belemmeren, zodat het rendementspunt van staal toeneemt en de plasticiteit en taaiheid afnemen. Door de inwendige belasting bij plastische vervorming, neemt de staalmodulus af. De koud getrokken versterking wordt opgeslagen bij kamertemperatuur voor ~ d of verwarmd tot ~ ~ en onderhouden voor een vaste tijd. Dit proces wordt veroudering behandeling genoemd.Resultaten van de test,Vierkante buis voor een halve steel van de auto (gb-) is een hoogwaardig koolstofconstructiestaal en een gelegeerd constructiestaal, warmgewalst vierkant buisje voor de middenhandschoft van de auto en de behuizing van de aandrijfas.De algemene leverlengte van qb vierkante pijp is mm-mm, meestal mm en mm. Qb vierkante buis mag korte lengte- en niet-vaste lengteproducten leveren die niet kleiner zijn dan mm of in de vorm van verbindingsbuisHet grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, ingot wat resulteert in plastische vervorming van het verwerkte staal (billet, enz.). Volgens de temperatuur van de vierkante buis kan de vierkante buis worden verdeeld in koude verwerking en warmbehandeling. De belangrijkste verwerking van vierkante buis omvat: rolling: het verschil (verschillende vormen) tussen de vierkante buis metaal blanco en de roterende rol Door de compressie van de rol wordt de materiaalafdeling verminderd en wordt de lengte verhoogd. Dit is een gemeenschappelijke productiemethode voor het produceren van vierkante buizen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het produceren van vierkante buisprofielen, platen en buizen. Het wordt verdeeld in koud rollen en warm rollen.


Petionville.Q235A vierkante buisEisen inzake productkwaliteitsplan



Het oppervlak van gegalvaniseerde vierkante pijp, behandeld door zandstralen, het schieten of het beitsen, is relatief schoon, en de oxyde schaal en roest worden verwijderd, wat de hechting van de coating verbetert. Wanneer de installatie zonder voorbehoud zandstralen en schieten aanneemt, kan de handmatige en mechanische ontstoffingen worden gebruikt, maar moet het kwaliteitsniveau van de afzuiging worden bereikt.Ontwikkeling van de markt,Vierkantsbuizen voor aardoliekraken (gb-) zijn ovenbuizen, warmtewisselaars en buizen voor pijpleidingen, geschikt voor aardolieraffinaderijen.De nieuwe verbetering zorgt ervoor dat vierkante buizen kunnen worden gebruikt voor een lange tijd. Met de ontwikkeling van de tijd, vierkante buizen worden gebruikt in meer en meer velden. Dus hoe kunnen we correct vierkante buizen kiezen? Vervolgens zal ik het proces van lagere buizen introduceren.In het algemeen worden chemische en elektrolytische beitels gebruikt voor de beitsverwerking. Alleen chemische beitspulling wordt gebruikt voor pijpleidingen, die oxyde schaal, roest en oude coatings kunnen verwijderen. Professionele vierkante buizen, rechthoekige buizen naadloze vierkante buizen, gegalvaniseerde vierkante buizen en gegalvaniseerde buizen zijn veilig, milieuvriendelijk en zuinig! De producten worden uitgevoerd naar vreemde landen en zijn zeer vertrouwd. Soms kunnen ze worden gebruikt als opwerking na zandstralen en roest verwijdering. Hoewel chemische reiniging het oppervlak tot een zekere zuiverheid en ruwheid kan maken, zijn de verankeringspunten ondiep en gemakkelijk te vervuilen.Petionville.,Hoge kwaliteit staal (P ≤ .%, S ≤ .%)Doel van de vierkante buis: bouw, machines, staalbouw en andere projecten, ondersteuning van de opwekking van zonne-energie, machinebouw, elektrische produktenDe eerste is om de roest van de vierkante buis te verwijderen. Bij het verwijderen van de roest van de vierkante buis, wordt de staaldraad borstel voornamelijk gebruikt om zijn oppervlak te polijsten

etiket:
5antwoorden
Productie Real
2vloer-- · 2023-02-22 09:41:40

Goede verkoper, Petionville.Q235A vierkante buis dingen zijn erg goed. Kom in de toekomst terug. U kunt met vertrouwen kopen.

Zie meer
lift
3vloer-- · 2023-02-22 09:43:09

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Petionville.Q235A vierkante buis is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Zhitong Medical
4vloer-- · 2023-02-22 10:07:16

Petionville.Q235A vierkante buis Levering is zo snel, te efficiënt, het product is ontvangen, geef je een goede opmerking.

Zie meer
Li Lifeng Door
5vloer-- · 2023-02-22 10:29:46

Ik heb eindelijk gekregen wat ik nodig had Petionville.Q235A vierkante buis, het spul is erg goed, de prijs is goed en de prijs is goedkoop, bedankt baas! Om eerlijk te zijn, dit is mijn meest bevredigende winkelervaring. Of het nu de houding van de winkel is of de artikelen, ik ben zeer tevreden. De houding van de winkel is zeer professioneel en enthousiast, beantwoordt alle vragen en de reactie is erg snel. Ik heb veel vragen gesteld, en hij voelde zich niet vervelend, en hij zou me serieus antwoorden. Hiervoor zou ik graag betuig mijn oprechte respect voor u. Er zijn niet veel goede winkels zoals deze. .

Zie meer
Uitgang
6vloer-- · 2023-02-22 11:16:33

Petionville.Q235A vierkante buis Geef me de volgende keer een korting, ik wens je veel geld

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)