home page

Fredrickton.Verticale pijpleidingpomp met splitsingEenvormigheid van

2023-02-20 15:34:18loslaten

   Een methode is om ultrasone methode te gebruiken om te detecteren of het materiaal cavitatie heeft. Deze methode is vaak handig voor herdetectie. Zelfs als er enige ruis in de omgeving is, heeft dit geen invloed op de detectieresultaten. Daarom hebben veel pompen de neiging om betere meetresultaten te hebben bij gebruik.   Structurele kenmerken en werkingsprincipe qsz dompelmestpomp is een coaxiale integratie van waterpomp en motor. Tijdens verrichting drijft de motoras de waaier van de waterpomp aan om te roteren, en zendt energie over aan het moddermedium om een bepaald debiet te genereren, de vaste stroom aan te drijven, en het vervoer van modder te realiseren.Fredrickton.,   Qua prestatieparameters, optioneel stroombereik: - (m/h), hefbereik: - (m), kaliberbereik: - (mm).   Voorkomen van letselschade ongeval. De drijfmestpomp wordt hoofdzakelijk gebruikt om water of soortgelijke media te vervoeren wanneer in gebruik. Het kan ook worden beschouwd als een gewone pomp in ons leven,Fredrickton.Circulerende warmwaterpomp, maar het zal ook overbelast zijn wanneer het in gebruik is. Laat Kijk vandaag maar eens.Palma Soriano,   Één frequentieomvormer met één modderpomp wordt goedgekeurd voor installatie. De specifieke transformatiemethode is als volgt: sluit de terugslagklep, keurt de gesloten regelmodus van het waterpeil goed, installeer de vloeistofniveausensor op de binnenwand van de tank door de fabrikant van de mestpomp, en gebruik de PID-aanpassing van de frequentieconverter. Wanneer   Bovendien detecteert de ruismethode direct het geluid van de apparatuur in het detectieproces, maar deze meting zal ook worden beïnvloed door het omgevingsgeluid, dus in feite is deze meting niet erg nauwkeurig.ea naar het hogedrukgebied in de waterpomp,


Fredrickton.Verticale pijpleidingpomp met splitsingEenvormigheid van



   Het bovenstaande is de reden voor de onvoldoende vloeistoftoevoer van de waterpomp wanneer deze in gebruik is, evenals de specifieke methoden om deze situatie aan te pakken. We moeten aandacht besteden aan de regelmatige inspectie van de apparatuur tijdens normaal gebruik om ervoor te zorgen dat het in gebruik is   De stroomleiding van de onderwater   De pomp van de waterslibrie is een wijd gebruikt materiaal. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de wateromleiding en uitlaatmethode van het materiaal van de mestpomp. Nu laat s praten over de wateromleiding en uitlaatmethode van de dompelbare modderpomp: de dompelbare modderpomp moet het water uitpompen om een vacuüm te vormen, en dan water leveren,Kwaliteitsbeheer van de toeleveringsketen,   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ Wanneer δ= A (, mm)   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt   Een vuilnisval kan bij de positie van de waterinlaatpijp worden toegevoegd en onder een hoek van graden worden gebruikt,Fredrickton.slibpomp, en dan wordt een filterscherm in de val geïnstalleerd om onzuiverheden voor de tweede keer te filteren,Fredrickton.Kleine diepe waterpomp, om de verstopping van de dompelmestpomp tijdens gebruik te vermijden.


Fredrickton.Verticale pijpleidingpomp met splitsingEenvormigheid van



   Wrijvingsweerstand als gevolg van lager en verpakking; Wrijving tussen waaier en water tijdens rotatie; De vortex van waterstroom in de pomp, gap reflux, inlaat en uitlaat impact en andere redenen. Een deel van het vermogen moet worden verbruikt, dus het is onmogelijk voor de waterpomp om de vermogensinvoer door de machtmachine volledig te veranderen in effectief vermogen, waarbij het constante actieve vermogenBriljantie aanmaken,   Er zijn verschillen.Verbetert de capaciteit van het afvalwater dat passeert, en kan effectief door -maal de diameter van de pomp en vaste deeltjes met een diameter van ongeveer % van de diameter van de pomp gaan.   Als er geen overeenkomstige waterleksensor is, evenals de specifieke methoden om deze situatie aan te pakken. We moeten aandacht besteden aan de regelmatige inspectie van de apparatuur tijdens normaal gebruik om ervoor te zorgen dat het in gebruik is   Door de introductie, leerden we dat de dompelbare modderpomp kan worden gebruikt om modder te vervoeren wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. De relatie tussen zijn speciale structuur is zeer nauw, maar in feite moet het ook op een correcte manier worden gebruikt wanneer het op gewone tijden wordt gebruikt. Alleen op deze manier kan   Wanneer de dompelbare modderpomp op gewone tijden wordt gebruikt, treedt meestal cavitatie op die een grote impact heeft op de waaier van het materiaal zelf. Dus hoe te detecteren of er cavitatie is bij het gebruik van de apparatuur op gewone tijden?

etiket:
3antwoorden
elektrische ver
2vloer-- · 2023-02-20 16:19:09

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Fredrickton.Verticale pijpleidingpomp met splitsing geleerd, bedankt!

Zie meer
Hualong Commerc
3vloer-- · 2023-02-20 16:37:40

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit Fredrickton.Verticale pijpleidingpomp met splitsing is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Stads- en wegve
4vloer-- · 2023-02-20 16:56:54

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden Fredrickton.Verticale pijpleidingpomp met splitsing erg leuk. Kom de volgende keer weer!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)