home page

Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpompEen nieuw marketingmodel openen

2023-02-19 12:31:17loslaten

Encrucijada.kgmCentrifugale mestpomp,

   De productieafdeling moet jaarlijks veel geld uitgeven om de pomp te onderhouden en te updaten. De pompen gemaakt van gietijzer, rubbervoering,Encrucijada.kgmDompelpomp met rubbervoering, roestvrij staal, titaniumlegering en andere materialen gebruikt in China De mijnbouw-, chemische en waterbeschermingsprojecten op de Yellow River zijn gevoelig voor slijtage, korte levensduur en vele fouten   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatigEncrucijada.kgm,   Gebruik een volt megger om de isolatieweerstand te controleren, die niet minder dan . megohm zou moeten zijn. Als het lager is dan deze waarde, open dan het afvoergat en het ventilatiegat voor drogen of drogen.   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.Kishi.,   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.   We moeten ook de startfrequentie beperken en geschikte thermische beschermingsmiddelen selecteren voor gebruik.er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe,Encrucijada.kgmCirculerende warmwaterpomp, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.


Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpompEen nieuw marketingmodel openen



le mestpomp zoals zand pompen en prospecting aan boord; Wat zijn de voordelen van de dompelbare modderpomp? Het voordeel van de dompelbare modderpomp is dat het handig en flexibel is, gemakkelijk te bedienen en ondergedompeld   Er is geen cavitatieschade en waterafleiding. Met name dit laatste punt brengt veel gemak voor de exploitanten.   Bovendien is het gebruik van ° Bij de installatie en het ontwerp van pijpleidingen moeten buigingen in de vorm van S zoveel mogelijk worden verminderd.Sincere service,   Het doel is om waterlekkage van de pomp te voorkomen, maar de waterafdichting kan beschadigd raken als gevolg van fouten na een periode van gebruik. Laat Leer hoe u de waterafdichting kunt vervangen.   Wat opvalt is de afdichting van de container. De afdichting is gemakkelijk te installeren en te onderhouden, stabiel en betrouwbaar, maar de prijs is vrij duur.   Dompelmestpompen moeten over het algemeen sommige composietmaterialen voor productie gebruiken wanneer ze worden gebruikt, zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt, en kunnen worden gebruikt om het grootste deel van de media te vervoeren wanneer ze worden gebruikt. Freatische mest


Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpompEen nieuw marketingmodel openen



   Potentiële energie, is de apparatuur gevormd als een decoratie, dus wat is de reden voor deze situatie? Hoe los je het op?Beloof het en hou je aan je belofte.,   Ten tweede, wordt de gebruikte macht niet aangepast, zodat zal de motortemperatuur te hoog zijn na langdurige overbelasting; Bovendien zal frequente opstarten tijdens gebruik ook leiden tot koorts, dus ikSchakelaar om de voeding aan te sluiten.   Waar ρ& mdash;& mdash; Dichtheid van transmissiemedium vloeistof (kg/m; γ——— Zwaartekracht van medium vloeistof (n/m; H; pomplift (m); Q de stroomtoevoer van de waterpomp (m/s); G: zwaartekrachtversnelling (m/s.    Het verschil tussen het asvermogen P en het effectieve vermogen PE is het vermogensverlies in de pomp, dat wordt gemeten door de pompefficiëntie. Het pomprendement is de verhouding van het effectieve vermogen en het asvermogen, die wordt gemeten door η Geeft aan.Encrucijada.kgm,   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.   Bovendien, omdat de lengte van de lange as over het algemeen vast is, is het vaak lastig om het te installeren. Wanneer het later wordt gebruikt, zal de plaats waar het actief is ook beperkt zijn. Als de apparatuur   Soms wordt geconstateerd dat er onvoldoende vloeistoftoevoer is bij het gebruik, dus wat zijn de redenen voor deze situatie en hoe ermee om te gaan.

etiket:
6antwoorden
Elektrisch Co.
2vloer-- · 2023-02-19 12:45:08

Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpomp De kwaliteit is niet slecht en de goederen worden op tijd geleverd. Ik raad je aan om het de volgende keer te kopen.

Zie meer
Mechanische en
3vloer-- · 2023-02-19 13:11:09

Sinds online zoeken en winkelen hoef je nooit meer de deur uit om rond te dwalen Je Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpomp kwaliteit is gegarandeerd, logistiek en levering zijn snel, grote merken zijn beter dan offline winkels, en ik zal ze indien nodig in de toekomst herzien !

Zie meer
recreatieve mil
4vloer-- · 2023-02-19 13:12:53

De eerste online aankoop Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpomp. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
Bin Manufacturi
5vloer-- · 2023-02-19 13:39:23

Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpomp Zeer kosteneffectief! Het is het waard om te kopen zoals iedereen! waard om te hebben!

Zie meer
Yuankang Granen
6vloer-- · 2023-02-19 13:53:49

De verkoper is echt goed, Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpomp is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
dong mao tradin
7vloer-- · 2023-02-19 14:10:50

Ik vind het echt leuk, ik ben erg ondersteunend, de kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als beschreven in Encrucijada.kgmVortexpomp en pijpleidingpomp, ik ben zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en streng, en de logistieke diensten van het bedrijf De houding is erg goed, de leveringssnelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden met een winkel.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)