home page

Mariel.DompelrioolwaterpompExploitatie- en bouwvoordelen

2023-02-15 21:31:15loslaten

   Ja, dergelijke mechanische fouten zullen ervoor zorgen dat de statorwikkeling van de pomp wordt uitgebrand.   Analyse van installatieproblemen van drijfmestpomp Voor lagers gesmeerd met dunne olie, zal olie volgens de olieniveaulijn van de olienorm vóór opstart worden toegevoegd. Voeg (HL hydraulische olie in de winter en (hl hydraulische olie in de zomer) De lagersmeerolie van de drijfmestpomp moet eenmaal na ononderbroken werking ( uur) worden vervangen.Mariel.,   Voor nieuwe of vervangen diepe put dompelpompen, na -uur gebruik, controleer of de afdichting goed is. Controleer het in de toekomst eens per maand. Tegelijkertijd,Mariel.Ah mestpomp, controleer of de afschermingshuls tussen de motorrotor en stator goed is verzegeld. Probeer het aantal starts in gebruik te verminderen.   De bovenstaande vier methoden kunnen worden gebruikt om te detecteren of de dompelmestpomp cavitatie heeft, omdat als het materiaal in gebruik is, het een grote impact op de werkende efficiëntie zal hebben. Zelfs als de cavitatietijd lang is, zal het ook een bepaalde impact hebben op andere delen van de apparatuur. Soms dompelmestpompKota Tinggi.,   Sommige corrosieve pasta's die kristallen bevatten kunnen ook worden vervoerd. In het toepassingsgebied van drijfmestpomp, ongeveer % worden gebruikt in concentratoren in de mijnbouw industrie. Vanwege de slechte werkomstandigheden van primaire ertsverbinding, is de levensduur van mestpomp in deze sectie over het algemeen laag. Natuurlijk, verschillende mineralen, slijtage   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, die een deel van de axiale kracht kan compenseren en de levensduur van het lager kan verlengen.   Vervang vervolgens de katrol en pompdekplaat en draai de bevestigingsmoren vast.


Mariel.DompelrioolwaterpompExploitatie- en bouwvoordelen



   Redelijk.   De ontwikkeling van de pompindustrie in China heeft de afgelopen jaren een zeer goede trend laten zien. Natuurlijk is dit ook te wijten aan de accumulatie van meer dan honderd jaar geschiedenis. De evolutie van pompen is hier relatief divers. Dus wat we vandaag gaan introduceren is een van de meer onderscheidende pompen met pijpleidingpomp.   Dan kan het in de behuizing van de volutenpomp ingaan. Dan vertraagt het medium in de spiraalpompbehuizing omdat ook het stroomkanaal geleidelijk uitzet.kwaliteitsindex,   de waterleiding moet voorzien zijn van een afsluiter om het pompwerkpunt te regelen. De klep moet zo dicht mogelijk bij de pompuitlaat worden geïnstalleerd. De pompeenheid groter dan meter moet worden voorzien van een terugslagklep bij de pompuitgang. In geval van plotselinge uitschakeling, is het noodzakelijk om schade aan stroompassagecomponenten veroorzaakt door waterhamer te voorkomen.   Goederen.   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.


Mariel.DompelrioolwaterpompExploitatie- en bouwvoordelen



   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.Totaal kwaliteitsbeheer,Mariel.Centrifugale mestpomp,   De dompelpomp is een veelvoorkomende waterhefapparatuur voor diepe putten. Tijdens verrichting dringt de hele machine in het water binnen om water uit de ondergrond naar de oppervlakte te onttrekken. Het wordt algemeen gebruikt voor huishoudelijk water, mijnredding, industriële koeling, landbouwirrigatie, scheepsladingaanpassing, landschapsfonteinen, enz.   Wanneer de ontwerpstroom vereist is, is het dynamische waterpeil van de put m   Verschillende installatievereisten: de verticale modderpomp moet worden bevestigd,   Tijdens aanpassing,Mariel.Dompelrioolwaterpomp, maak eerst de steundekking los, druk dan de moer samen, en los dan de lagerzetel los. Na het aanpassen van de schroef, draai de compressiemoer van de lagerzetel gelijkmatig aan om de assemblage naar de pompkop te laten bewegen. Het is noodzakelijk om de trolley te draaien tijdens het vastdraaien totdat de plaat niet beweegt. Draai volgens de pompwerking   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.   Draai in de rolrichting totdat de wrijving tussen de waaier en de voorste beschermplaat stopt gebruik dan de instelbout om de rotor naar achteren te verplaatsen, registreer de voorwaartse en achterwaartse bewegingskloof, gelijkmatig

etiket:
3antwoorden
Youshun Labor S
2vloer-- · 2023-02-15 21:43:26

Het festival komt eraan, kan Mariel.Dompelrioolwaterpomp afgeprijsd worden?

Zie meer
Yuyujiu Machine
3vloer-- · 2023-02-15 22:24:42

Mariel.Dompelrioolwaterpomp De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Uitgang
4vloer-- · 2023-02-15 22:29:28

Vraag, kan ik Mariel.Dompelrioolwaterpomp specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)