home page

Indibuka.Mag ik een houten vloer in de keuken?Hoe de hoge kwaliteit van de productie te bereiken

2022-12-23 00:10:28loslaten

Echter, SPC vloer en plastic zijn helemaal niet hetzelfde.SPC fVoor het neerzetten van de nieuwe verdieping, gelieve de volgende tips te onthouden: voltooi alle home decoratie taken.Een van de beste dingen die u kunt doen voor het installeren van een nieuwe verdieping is om alle andere wijzigingen in de kamer eerst af te ronden.Of het nu al&;;s nieuwe verf, nieuw behang of regelmatig onderhoud, het voltooien van deze projecten vooraf zal helpen beschermen uw prachtige nieuwe vloer tegen schade.Indibuka.,De technologie voor computersimulatie is anders dan de vloerbedekking van zuiver hout.Reingeforceerde vloerpatronen kunnen in verschillende vormen worden ontworpen.s gebruik effect.Hoe hoger de prijs van de composiet laag, de decoratie laag moet de beste grondstof.Wear resistente laag be ïnvloedt de prijs van composiet vloer.De anti-slijtlaag beïnvloedt direct de levensduur van laminaaldlaag.Momenteel,Indibuka.Mag ik een houten vloer op de tegels?, maar kan alleen laminaaldvloerbedekking bereiken.In deze coatings kan de slijtvastheid -omwentelingen bereiken.De prijs van landhout is een belangrijke factor die de prijs van landhout bepaalt.We hopen dat deze technieken zullen helpen het plan voor de installatie van nieuwe vloeren te vereenvoudigen.Als u van plan bent om uw huis te renoveren en nieuwe vloerelementen toe te voegen, kunt u gratis kamers bieden!De SPC-vloer bestaat uit verdikte slijtagebestendige laag, UV-laag, kleurentextuur laag en substraat. Europese en Amerikaanse landen noemen dit soort vloer RVP (stijve vinylplaat),het basismateriaal is een samengestelde plaat gemaakt van steenpoeder en thermoplastische polymeer materialen na mixiSt. John,Ultra light en ultra-dun, SPC vloer heeft een dikte van ongeveer mm-mm en licht gewicht, comfortabele en elastische loopvoeten, niet gemakkelijk te worden gewond bij het vallen


Indibuka.Mag ik een houten vloer in de keuken?Hoe de hoge kwaliteit van de productie te bereiken



SPC vinyl vloerbedekking fabrikanten concentreren zich veel op de dichte kern van SPC vloerbedekking.Ze probeerden het meer bestand te maken tegen krimpen.De logkleur vloer ziet er natuurlijker uit en heeft een elegant gevoel.Het is een gemeenschappelijke vloerkleur in huis decoratie.Ash houten vloer is dichter bij de natuurlijke kleur,Indibuka.Warmwaterverwarming met lage temperatuur, een verscheidenheid van meubelstijlen, warm en natuurlijk, en kan ook de indoor helderheid verbeteren.Een van de moderne trends in huis ontwerp is WPC houten vloerbedekking.Vanwege hun vele kwaliteiten, veel mensen zoals deze vloer beter dan anderen.Echter als u de kwaliteit en duurzaamheid van SPC vloerbedekking vindt, zult u ook mensen achterlaten dat WPC en SPC vloerbedekking hebben hun voor en nadelen.Als u een van hen kiest, het&;;Geen probleem.Nu we.Ik zal je het verschil vertellen tussen de twee.Promotie,gelijkmatig en vervolgens bij hoge temperatuur geëxtrudeerd.Tegelijk heeft het de eigenschappen en eigenschappen van hout en kunststof om de sterkte en taaiheid van de vloer te waarborgen.Draag een beschermende laag: PVC transparante slijtlaag, met een dikte van ongeveer .mm, transparante textuur sterke hechting, slijtvastheid en krasbestendigheid,en de slijtbestendige coëfficiënt kan - revoluties bereiken.[]geluidsisolatieVochtbestendig,Indibuka.Hout vloerslijper, geen vervorming in geval van water, en kan worden gebruikt in keuken, kelder, enz.


Indibuka.Mag ik een houten vloer in de keuken?Hoe de hoge kwaliteit van de productie te bereiken



Voet voelendoel,SPC en WPC (waterdichte kern) vinylhouten vloer kan worden geïnstalleerd in elke kamer of ruimte.Er is geen reden om zich zorgen te maken over temperatuurschommelingen of vochtblootstelling.Beide verdiepingen handhaven maximale stabiliteit.Ze kunnen weerstand bieden aan alle soorten weersomstandigheden.De prestatieniveaus van beide verdiepingen zijn uitstekend.Eindelijk, kijk naar de prijs.s een nieuw materiaal uitgevonden in reactie op nationale emissiereductie, harde SPC binnenvloer.SPC vloer neemt calciumpoeder als belangrijkste grondstof.Na geplastificeerd en extrusieblad, vier rollen kalendering warme comprs kleur film decoratieve laag en slijtage laag, SPC vloer bevat geen zware metalen formaldehyde met schadelijke stoffen.Het is een milieu beschermingsvloer vrij van formaldehyde en een echte formaldehyde vloer.Indibuka.,geluidsisolatieGrondlak doek groenXinus mandshurica, kamfer en teak zijn beter omdat hun lijnen mooi en helder zijn, en hun textuur is matig. De legmethode van houten vloer is niet erg moeilijk, maar het is nodig om een bepaalde timmermansfundering te hebben.Ten eerste,de houten plaat moet worden verwerkt tot de lengte en breedte, afgestemd op de kamergrootte, en de vloer moet vóór het leggen worden gereinigd.Wanneer de vloer wordt gelegd, wordt het middelpunt en de verticale en horizontale verticale lijnen van de kamer getrokken;en leggen van het centrum naar de vier zijden. lijm en een passende hoeveelheid cement kan worden gebruikt voor het binden tussen laths.Merk op dat de lijm moet worden bekleed gelijkmatig om het vervormen van de plaat te voorkomen.

etiket:
4antwoorden
Langhe Yijia Ne
2vloer-- · 2022-12-23 07:30:37

Haha. Indibuka.Mag ik een houten vloer in de keuken? Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
Bonenproducten
3vloer-- · 2022-12-23 07:59:29

Indibuka.Mag ik een houten vloer in de keuken? Hoe is de markttrend de laatste tijd, weet jij iets?

Zie meer
Apparatuur leas
4vloer-- · 2022-12-23 08:24:04

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet Indibuka.Mag ik een houten vloer in de keuken?. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
Huanshan Bouwma
5vloer-- · 2022-12-23 09:08:50

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Indibuka.Mag ik een houten vloer in de keuken? veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)