home page

Xochimilco1000 Droge type transformator grootteWat te gebruiken?

2022-12-03 01:00:21loslaten

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.Verspreiding van het geluid van droge transformatorXochimilco,Transformer inspectie neus snuivende methodeVoor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Bhalwar.In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.


Xochimilco1000 Droge type transformator grootteWat te gebruiken?



*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand,Xochimilcotransformator ondergedompeld in 2200-olie, verwijst naar de positie op twaalf uur, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o'klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).De keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator,Xochimilcotransformator voor 10kV-distributie, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.Laatste raadpleging,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Exploitatie van gesmolten transformatortransformator met olieonderdompeling


Xochimilco1000 Droge type transformator grootteWat te gebruiken?



Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorAfdeling beheer,XochimilcoHoeveel is 315 box transformator,Vallende buitenlandse zaken en piercingDe bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.De bemonstering moet plaatsvinden in zonnige dagen of droog weer met een lage omgevingsvochtigheid. Bij bemonstering is het noodzakelijk om de invasie van vuil zoals regen, sneeuw, wind en zand resoluut te voorkomen.Xochimilco, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

etiket:
6antwoorden
Yishengco., Ltd
2vloer-- · 2022-12-03 08:25:14

Xochimilco1000 Droge type transformator grootte Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Zie meer
Buitenlandse pr
3vloer-- · 2022-12-03 08:27:21

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, Xochimilco1000 Droge type transformator grootte echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Stads- en wegve
4vloer-- · 2022-12-03 09:20:56

Heb je Xochimilco1000 Droge type transformator grootte? Xochimilco1000 Droge type transformator grootteWat is de spotprijs

Zie meer
Reparatie van k
5vloer-- · 2022-12-03 09:33:20

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Xochimilco1000 Droge type transformator grootte in principe tevreden.

Zie meer
Geplooid gaas
6vloer-- · 2022-12-03 09:47:43

Xochimilco1000 Droge type transformator grootteHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Compensatie kab
7vloer-- · 2022-12-03 09:59:55

De manager is aardig!Xochimilco1000 Droge type transformator grootte is ook echt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)