home page

Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenVeelvoorkomende mechanische storin

2022-12-02 04:59:57loslaten

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.Na het aanscherpen van de losse bouten, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Le Lamentin, veroorzaakt door een residueel laslitteken;Om het experiment van de energie-transformator-olie beter uit te voeren,Le LamentinLettertype transformator 160KVA prijs, is het noodzakelijk om de energie-transformator-olie te bemonsteren. De monsterneming moet worden uitgevoerd op een droge zonnige dag. De gebruikelijke recipiënten en bemonsteringsmethoden tijdens de monsterneming doen onmiddellijk afbreuk aan de vraag of de specifieke kwaliteit van de olie werkelijk kan worden weerspiegeld. Het oliemonster voor AC-spanning bestand is niet minder dan .kg, en het oliemonster voor vereenvoudigd experiment mag niet minder zijn dan kg.Kampong Pangkal Kalong.,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;


Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenVeelvoorkomende mechanische storingen en methoden voor probleemoplossing



Fout oordeel van de transformatorOm schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Betrouwbaar,Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie,Le LamentinHoeveel is 250kVA transformator box type, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn,Le LamentinElektrische transformator, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.


Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatorenVeelvoorkomende mechanische storingen en methoden voor probleemoplossing



In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.Waar te verkopen,Verspreiding van het geluid van droge transformatorEr zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.lekkage van porseleinen potten en gelamineerde glazen oliemeterLe Lamentin,Verbindingsgroep structuur van droge transformatorfabrikant van droge transformatorenDe oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.

etiket:
6antwoorden
Ondernemende ma
2vloer-- · 2022-12-02 12:30:22

Haha, Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Vervaardiging v
3vloer-- · 2022-12-02 12:37:17

Het is alle lof waard, echt goed, Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren Ik vind het erg leuk.

Zie meer
Liu Shuai Produ
4vloer-- · 2022-12-02 12:38:50

Een woord! ! waarde! ! ! De service houding is echt goed, Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren levering is snel. De kwaliteit van de goederen is ook redelijk goed. Ik vind het zo leuk, dank je.

Zie meer
Zhao Jianfeng H
5vloer-- · 2022-12-02 12:40:30

Sinds de laatste keer dat ik uw Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Installatie van
6vloer-- · 2022-12-02 12:46:19

Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren Hoeveel is het minimum, kan het groothandel zijn?

Zie meer
tianye service
7vloer-- · 2022-12-02 12:51:30

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Le LamentinGedeeltelijke ontladingsnorm voor droge transformatoren is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)