home page

Tamborriel.Hoeveel kost het om een koude opslag te installerenZie hoe de inkomsten van bedrijven kun

2022-12-01 02:07:15loslaten

Het diepvriesmateriaal is nieuw. Het bibliotheeklichaam neemt rigide polyurethaan of polystyreen schuim isolatie sandwich board,Tamborriel.Installatiekosten van kleine koude opslag, die wordt gegoten en gevormd door hoge druk schuimvorming proces. Het kan worden gemaakt in verschillende lengtes en specificaties om te voldoen aan de verschillende eisen van de gebruikers.Installeer het elektrische controlesysteem. Het elektrische bedieningssysteem van de koude opslag omvat voornamelijk elektrische regelaar, elektrische deur, verlichting en andere elektrische apparatuur in de koude opslag. De stroomvoorziening van de koude opslag moet stabiel zijn, en de stroomvoorziening of back-upkrachtbron kan zo nodig worden gebruikt. Het circuit moet over redelijke lozingen en overeenkomstige beschermende maatregelen beschikken.Tamborriel.,Volgens de technische voorschriften voor de installatie van koelventilator wordt bij de keuze van de hijspunt eerst rekening gehouden met de positie met een goede luchtverkeer. Ten tweede wordt de richting van de bibliotheekstructuur overwogen.Installatie van koude opslag, bouw van koude opslag, conservering van fruit koude opslag en medische koude opslag hebben stabiele, veilige, betrouwbare en onderhoudsvrije prestaties. Het technische niveau heeft het binnenlandse niveau bereikt en het geavanceerde niveau van soortgelijke internationale producten. Als er een grote hoeveelheid ijs en water is, moet het worden gereinigd op tijd, en het mag niet worden geklopt tijdens het reinigen, zodat de grond niet wordt beschadigd en de levensduur van de koude opslag be ïnvloedt.Rubin.,Om schade aan de koude opslag te voorkomen, moeten schuim en andere zachte materialen worden opgevuld op de vloergroove van de koude opslag bij het bouwen van het wandpaneel.Kenmerken van het koelkarton: goede warmte-isolatie-prestaties licht gewicht, hoge sterkte, zodat het medisch koelopslagproject het effect van normale stroomvoorziening kan bereiken. Zodra het automatische temperatuur- of vochtigheidsbewakingssysteem abnormaal is, moet de koelkastdeur op tijd gesloten zijn, Om niet meer air conditioners bloot te stellen, wat resulteert in overeenkomstige problemen in de kwaliteit van opgeslagen producten. Het medische koud-opslagproject heeft ook een zelfreddingssysteem op tijd. Als de temperatuur van de koude opslag de limiet overschrijdt, wordt het systeem ook ingeschakeld. Wanneer de temperatuur weer normaal wordt, wordt het automatisch uitgeschakeld.


Tamborriel.Hoeveel kost het om een koude opslag te installerenZie hoe de inkomsten van bedrijven kunnen worden verhoogd



De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?Stel de parameters en de opening van de klep in de computer in volgens het glazuur en het gebruik van het koelhuis.Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton, frame, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn, de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is, is het de selectie van grondstoffen, zoals koelcompressoren, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, thermische isolatie materialen, koelers, deuren, temperaturen en andere koelapparaten.project,Hoe de koelcompressor in de koude opslag te onderhouden om zijn levensduur te verlengen en het optreden van storingen in het gebruiksproces te verminderen. De koelcompressor in de koude opslag moet regelmatig worden onderhouden. Hier wordt het onderhoud van de compressor in de koude opslag ingevoerd.: voorzorgen voor verticale plaat van koude opslag: verticale plaatIn feite zijn er enkele unieke installatievaardigheden bij het installeren van de koude opslag? De koude opslag geïnstalleerd op basis van deze vaardigheden is vaak kort in zowel effect als kwaliteit,Tamborriel.Bevroren en bevroren drugstransport, en de specifieke installatievaardigheden van de koude opslag zal ook een relatief gedetailleerde introductie voor u maken in het volgende artikel. Bij het installeren van de koude opslag, moet u het eerst installeren van de hoek. Later, volgens de hoogte van de koude opslag, maak een gat in het midden van het isolatiebord, en trek de hoek delen van ijzer totdat er een gat op het isolatiebord


Tamborriel.Hoeveel kost het om een koude opslag te installerenZie hoe de inkomsten van bedrijven kunnen worden verhoogd



Bij het installeren van de polyurethaan isolatiebord,Tamborriel.Hoeveel kost de installatie van kleine koude opslag, is de hechting tussen het paneel van de polyurethane isolatie board en het thermische isolatiemateriaal kort en vaak hoog.Waar kan ik het vinden?,Of er aarde op de condensor en slechte warmtedissipatie is zal leiden tot een te hoge condensatie druk van de koelkast. Om de compressor te beschermen stopt de machine met draaien onder de werking van de drukregelaar. Wanneer de warmtedissipatie goed is, drukt u op de zwarte resetknop op de drukregelaar en kan de machine automatisch weer in werking treden.Vervang de koelolie. Na jaren van dienst moet de koelolie in de compressor worden vervangen. De olievlek, kopervijlsels, ijzervijlsels en onzuiverheden veroorzaakt door secundaire slijtage worden gemengd in het koelsysteem, dat de koelolie verdikt, de fluiditeit en de prestaties vermindert, het effect vermindert, neemt een lange tijd, en de stroom zal hoger zijn dan die van de nieuwe machine, Dit is een slecht fenomeen. regelmatig en tijdig de koelmiddelolie vervangen om de goede prestaties van het systeem te handhaven zodat het gebruik van de apparatuur op lange termijn gewaarborgd is.Het zal nog steeds afnemen. De bevochtigingshoeveelheid zal dalen met % op vijf graden.Tamborriel.,Het geassembleerde koellichaam neemt vaak dubbelzijdige stalen plaat van polyurethaan thermische isolatie materiaal aan, die uitstekende thermische isolatie prestaties, opslag en circulatie effect heeft en het energieverbruik van de werking vermindert. Natuurlijk is nog belangrijker de keuze van het koelsysteem. Bijvoorbeeld, op dit moment is het koelsysteem van fluorkoelmiddel nog steeds de mainstream, maar bij het selecteren van het type en het vermogen van koelapparatuur, is het noodzakelijk om de gegevens voor de installatie van koude opslag te berekenen, en vervolgens een hoge kwaliteit keuze te maken.Technische beveiligingsmaatregelen voor de installatie van koude opslag: tijdens de productie in de productiewerkplaats moet de productie worden uitgevoerd overeenkomstig de in de kwaliteitscontrole van ISO gespecificeerde exploitatieregels, moet de zelfinspectie en de controle worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat de fabrieksdoorloopsnelheid is en dat niet-gekwalificeerde producten de fabriek mogen verlaten.De voor de bouw van koude opslag gebruikte polyurethaan-isolatiecoard moet integraal en continu zijn, en er mag geen gewricht in het midden zijn. De aansluiting van polyurethaan-isolatiebord bovenste plaat en grond moet worden gemaakt in een vulboog voor de overgang, die goed kan voldoen aan de gezondheidsbehoeften.

etiket:
6antwoorden
Gecentraliseerd
2vloer-- · 2022-12-01 09:26:42

Kunt u mij Tamborriel.Hoeveel kost het om een koude opslag te installeren gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
zengfu trading
3vloer-- · 2022-12-01 09:39:24

Ik winkel al zoveel jaren online Tamborriel.Hoeveel kost het om een koude opslag te installeren, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
Slim lichtmasts
4vloer-- · 2022-12-01 09:45:58

Ja, ik hoop de volgende keer mee te werken Bedankt baas~~ Snelle levering, Tamborriel.Hoeveel kost het om een koude opslag te installeren in principe tevreden.

Zie meer
magazijn lease
5vloer-- · 2022-12-01 10:18:31

Ik wil van leverancier veranderen en zie je op internet, kan ik een gedetailleerde uitleg geven Tamborriel.Hoeveel kost het om een koude opslag te installeren

Zie meer
Installatie van
6vloer-- · 2022-12-01 10:50:49

De kwaliteit is erg goed, precies hetzelfde als de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, vind het erg leuk, overtreft de verwachtingen volledig, de leveringssnelheid is erg snel, de verpakking is heel voorzichtig en strikt, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed, de levering snelheid is erg snel, en ik ben zeer tevreden Eenmalig winkelen.

Zie meer
bouwindustrie
7vloer-- · 2022-12-01 10:51:24

Tamborriel.Hoeveel kost het om een koude opslag te installerenHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)