home page

AnchorageCirculerende warmwaterpompWat zijn de fouten

2022-12-01 01:14:16loslaten

   In feite kan het alleen worden geopend of gesloten, en de actietijd bij openen en sluiten is relatief kort.   Een ventilatiepijp wordt geïnstalleerd aan de bodem van de pomp zodat wanneer de pomp ondergronds wordt begraven, water zal worden geïnjecteerd in de bodem van de mestpomp door de ventilatiepijp,AnchorageZelfaanzuigende mestpomp groothandel, zodat een zandwatermengsel zal worden gevormd aan de bodem van de mestpomp, zodat de mestpomp normaal kan worden gestart. Het voordeel van deze aanpak is dat zelfs alsAnchorage,   Tijdens dagelijkse u   Alleen op deze manier kan de levensduur in grote mate worden verlengd.Flemalle-Haute,   Vervolgens is het noodzakelijk om de waterdichting te controleren. Als de waterafdichting bakeliet is en de slijtage niet te ernstig is,AnchorageBaigang diepe put pomp, kunt u schurende doek op het glas of droog hout plaatsen en vervolgens de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp plat malen of omdraaien voor gebruik. Echter, als de duwrubberen waterafdichting wordt gebruikt, wanneer   Bij het toevoegen van smeerolie aan de pomp op gewone tijden, moet de dosering worden gecontroleerd en moet de overtollige smeerolie in de pomp regelmatig worden geloosd en vervangen.   Wanneer de dompelmestpomp werkt, moet de pomp op land worden geplaatst, moet de zuigpijp in water worden geplaatst en moet de pomp worden gestart. Vanwege speciale structurele vereisten, wanneer de motor van de drijfmestpomp in het water wordt ondergedompeld, moeten de drijfmestpomp en de ondergedompelde drijfmestcirculatiepomp boven het wateroppervlak worden geplaatst, zodat ze moeten worden bevestigd, anders zal de motor in het water vallen


AnchorageCirculerende warmwaterpompWat zijn de fouten



   Het pomplichaam (kan niet) de druk van het uitlaatpijpleidingsysteem dragen. De stand-by pomp in het magazijn zou moeten draaien (/keer per week om de as de belasting en externe trilling gelijkmatig te laten dragen.De riem CR aandrijving is dat de motor aan de (rechter) kant van de pomp is vanaf de inlaat van de pomp.   Nadat de dompelmestpomp is aangesloten,AnchorageDiepwaterpomp voor irrigatie, is het noodzakelijk om de isolatieweerstand te schudden en de verandering ervan te observeren wanneer de put naar beneden gaat om te voorkomen dat de isolatiehuid van de kabel door de put wordt beschadigd. Als de isolatie snel onder , megohm daalt, moet de inrichting worden opgetild om de oorzaak te achterhalen. Omdat de dompelbare modderpomp vaak wordt gebruikt   Dan zijn er nieuwe structuren zoals thermohydrodynamische afdichtingen, back-upafdichtingen en asymmetrische gegoten metalen enkelwandige balgafdichtingen.verbruik, moet de pomp zelf over het algemeen op land worden geplaatst voor gebruik, maar de zuigpijp moet in water worden geplaatst   Allereerst moeten we bij het maken van keuzes apparatuur met formele certificaten kiezen. We moeten vermijden dat we verouderde of inferieure producten kopen. En soms wanneer de pomp in gebruik is, moeten meerdere pompen parallel worden gebruikt of moeten standby pompen worden voorbereid.   De richting van de differentiële drukkracht is tegenovergesteld, is het noodzakelijk om een te kiezen die overeenkomt met zijn vermogen en snelheid. Bovendien moet de koelventilator op de hoofdas worden geïnstalleerd. Het is ook mogelijk om het aantal ventilatorbladen adequaat te verhogen, maar let op het aanpassen van de vacuümpompvraag,   Als er een standby pomp is, kan de pomp alleen repasuggereert dat de hele pomp (met motor) in de drijfmest moet zijn.Op een manier, zal de atmosferische druk de waterdruk verplaatsen om water te pompen. In feite gaat het om het omzetten van elektrische of chemische energie in zwaartekracht.Anchorage,   bind de blootgestelde koperdraad gelijkmatig aan de kabelkern, verwarm het wit   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.Zijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting, die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier, is het ook uitgerust met een mengwaaier, die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaier

etiket:
6antwoorden
Longhai New Bus
2vloer-- · 2022-12-01 08:32:58

Kunt u mij AnchorageCirculerende warmwaterpomp gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
energiecentrale
3vloer-- · 2022-12-01 08:54:25

Deze winkel is echt goed, met een goede kwaliteit en een lage prijs, de eigenaar is erg gul en de klantenservice is ook erg geduldig. Ik begrijp dit niet AnchorageCirculerende warmwaterpomp. Ze leggen het me geduldig uit. Het is echt de Ik wil deze winkel aan mijn vrienden aanbevelen en ze allemaal naar deze winkel laten komen om kleding te kopen!

Zie meer
filter
4vloer-- · 2022-12-01 09:29:42

Na lang naar de jouwe AnchorageCirculerende warmwaterpomp gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Zie meer
Runtian Sculptu
5vloer-- · 2022-12-01 09:31:05

Ik ben best tevreden, en de kwaliteit en afwerking zijn nog slechter. Kijk terug en stel voor aan vrienden

Zie meer
Changwei Wire M
6vloer-- · 2022-12-01 09:34:16

Het is zeer comfortabel om zaken met u te doen. Verantwoordelijk, serieus, AnchorageCirculerende warmwaterpomp is ook goed, ik moet je een goede opmerking geven. Ik kijk uit naar de volgende samenwerking, ik wens Rijin Doujin!

Zie meer
xibai bril co.,
7vloer-- · 2022-12-01 10:00:13

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, AnchorageCirculerende warmwaterpomp echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)