home page

Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformatorGezond verstand van productselectie

2022-11-30 03:20:50loslaten

De eerste stap van de volledige golfproces berekening is om de fundamentele parameters van het internet te berekenen, zoals inductie, het goede model is het vaste model van de oneindige transformator kern kolom, maar er zijn veel berekeningsmethoden.IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.Ciudad Lopez Mateos,Onder normale omstandigheden kunnen verschillende oliehoudende oliën niet worden gemengd. In bijzondere omstandigheden, indien het nodig is om nieuwe olie van verschillende soorten te gebruiken, moet worden bepaald of de gemengde olie met ijs kan worden gebruikt overeenkomstig de eisen van de regio, en dan moet de olie-mengtest worden uitgevoerd.Wat is de reden voor de uitschakeling van de transformator?Calumpit.,Het hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer,Ciudad Lopez MateosReactor en transformator, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.Look van olie van gietijzeren delen


Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformatorGezond verstand van productselectie



Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).Onderhoudsinhoud van de transformatorBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie,Ciudad Lopez MateosDistributietransformator groothandel, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.nieuw product,Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuitOver het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.


Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformatorGezond verstand van productselectie



Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator,Ciudad Lopez MateosHoeveel is een 50 KVA box transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting en kortsluiting is meer algemeen.aanbevelen,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;Wanneer het uitgangsvermogen P van de transformator gelijk is aan het ingangsvermogen P, de efficiëntie &OTA; Gelijkwaardig, de transformator zal geen verlies veroorzaken. Maar zo'n transformator bestaat eigenlijk niet. De elektromagnetische energie van de transformator veroorzaakt altijd verlies. De sleutel van dit soort verlies is koperverlies en ijzerverlies. Het koper verlies verwijst naar het verlies veroorzaakt door het aantal draaiingen van transformator spoel. Als de stroom koorts heeft volgens het aantal draaiingen van de spoel, verandert een deel van de elektromagnetische energie in energie en wordt verloren. Omdat de elektromagnetische spoel meestal wordt verwond door koperkern draad met isolerende laag, wordt het koperverlies genoemd.Exploitatie van transformatoren met olieonderdompelingCiudad Lopez Mateos, die worden genoemd proefkrachttransformatoren. Ze kunnen worden verdeeld in opblaasbare, olie transformatoren, droge test en andere testtransformatoren. Ze zijn de basis testapparatuur voor communicatie AC compressietest voor veel consumenten zoals elektrische centrales, energie-toevoerbureaus en wetenschappelijke onderzoeksinstellingen. Het wordt gebruikt voor de uitvoering van de isolatie van de druksterkte onder de vereiste stroom voor verschillende elektrische producten, elektrische componenten en isolerende grondstoffen.De methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:

etiket:
6antwoorden
Xingong Instrum
2vloer-- · 2022-11-30 10:34:54

Na ontvangst van de goederen heb ik het gevoel dat de kwaliteit Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformator nog steeds relatief goed is, in overeenstemming met de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, de leveringssnelheid relatief snel, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed en de leveringssnelheid is zeer snel Over het algemeen is dit een zeer bevredigend winkelen, bedankt aan de verkoper.

Zie meer
Xiangming Trans
3vloer-- · 2022-11-30 11:20:29

Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformator De kwaliteit is goed, helemaal boven verwachting, en de bezorgsnelheid is erg snel.

Zie meer
Tuoyi Electroni
4vloer-- · 2022-11-30 11:32:02

Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformator De levering is snel en de kwaliteit is goed, maar de logistiek is een beetje traag. Over het algemeen is het goed, blijven steunen!

Zie meer
Staalconstructi
5vloer-- · 2022-11-30 11:35:40

Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformator Niet slecht, de prijs is het waard, precies goed.

Zie meer
Adviesbureau vo
6vloer-- · 2022-11-30 11:45:39

Kunt u mij Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformator gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Liu Shuai Produ
7vloer-- · 2022-11-30 11:48:58

De verpakking Ciudad Lopez MateosPrijs van 200 KVA-box type transformator ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)