home page

Halve Weg BoomParameters van 1600KVA droge transformatorDe output heeft een nieuw record neergezet

2022-11-30 03:03:38loslaten

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling,Halve Weg BoomBouwprocedure van een transformator met olieonderdompeling,Halve Weg Boommarkt voor droge transformatoren, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorHalve Weg Boom,De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.Bij inbedrijfstelling:AbdacaName,De electromagnetische spoel wordt met koperen krachtdraad of folie opgetrokken met glasvezel. De epoxy kleefstof hoeft niet te worden gevuld. De vacuümsdroogapparatuur wordt gebruikt voor ontgassing en ontvochtiging. Het totale beton wordt gegoten met hoge breuktaaiheid, weerstand tegen kortsluiting, gemeenschappelijke storingen en inslag.Beschermende maatregelen voor het dempen van droge transformatorenPrestaties en voornaamste parameters van gemeenschappelijke metaalsamenstellingen, diverse lasprocessen en machines en apparatuur, preparatie van dikke stalen plaat, deklaag, productie- en fabricageproces en kwaliteitsnormen van de automobielolietank, stijger, koppeltank en olieopslagtank, test op lekkage en NDT-technologie, oppervlaktebehandeling en kwaliteitsnormen, koper; Productieproces en kwaliteitsnorm van aluminium schild; Body suit Inbrengen van ijzer proces draadinstallatie proces, body dryness oplossing en droge transformator olie oplossing proces, vacuümpolie onderdompeling, lekkagetest en lekkage detectie proces en kwaliteitsnormen. Prestatieparameters van sleutelwerkkleding, machines en apparatuur van elke processtroom; De natuurlijke werkomgeving is in principe gereguleerd.


Halve Weg BoomParameters van 1600KVA droge transformatorDe output heeft een nieuw record neergezet



Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.De secundaire inductieve apparatuur van het distributiestation (zoals transformator, autorelais, wisselstroom, enz.) werkt normaal. Volgens de wisselstroom zal de wikkeltransformator-kern een symmetrisch ritme en een bepaalde toon ‘ldquo’ uitzenden. Buzz, buzz ^ rdquo; Geluid. Het bedieningspersoneel van de fabrikant van de transformator moet de kenmerken van het geluid begrijpen en begrijpen. Wanneer de apparatuur gemeenschappelijke storingen heeft, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.systeem,Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim,Halve Weg BoomComputer-temperatuurregelaar voor droge transformatoren, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.


Halve Weg BoomParameters van 1600KVA droge transformatorDe output heeft een nieuw record neergezet



Fabrikant van transformatorenindex,Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.Veel mensen weten waarschijnlijk niet veel over de elektriciteitsdistributietransformatoren. In feite kan de transformator worden aangesloten voor de proefwerking na zorgvuldige inspectie vóór kapitaalinvesteringen. Tijdens de proefperiode moet je aandacht besteden aan de volgende punten. Of er abnormaal geluid, lawaai en trillingen zijn, of er abnormale geur zoals de geur van cokes is en of er verkleuring veroorzaakt door gedeeltelijke oververhitting. Ventilatie is goed. Daarnaast moeten we ook aandacht besteden aan de volgende aspecten.) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.Halve Weg Boom,Geluid bij faseuitvallekkage van bout- of buisexterne draadtransformator-onderneming met olieonderdompeling

etiket:
4antwoorden
Yong Yip Servic
2vloer-- · 2022-11-30 10:27:48

Ik denk dat het goed is. Toen ik het kocht, zag ik de opmerkingen in de opmerkingen en ik kocht het. Toen ik de zending zag, was ik erg opgewonden. Nadat Halve Weg BoomParameters van 1600KVA droge transformator arriveerde, was ik opgewonden om het met anticipatie te proberen, en het resultaat was best goed! En de dame van de klantenservice is ook erg aardig en beleefd. De dame van de klantenservice beantwoordde mijn vragen ook binnen enkele seconden, haha, ik zal de volgende keer opnieuw kopen.

Zie meer
Youshun Labor S
3vloer-- · 2022-11-30 10:43:26

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, de bevestiging is laat, de kwaliteit is goed, Halve Weg BoomParameters van 1600KVA droge transformator echt, goede kwaliteit en goedkoop, haha.

Zie meer
Transport en de
4vloer-- · 2022-11-30 11:27:01

Halve Weg BoomParameters van 1600KVA droge transformatorHoeveel kost het en hoe kan ik het verkopen?

Zie meer
Changheng Furni
5vloer-- · 2022-11-30 11:56:46

Haha, Halve Weg BoomParameters van 1600KVA droge transformator ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)