home page

Naucapan.kgmInstallatie van schokdemper voor droge transformatorenDik en dun haar

2022-11-22 11:07:33loslaten

Wat is de belangrijke rol van de transformatorOorzaken van brand in transformatorNaucapan.kgm,Droge transformator is een gemeenschappelijke elektrische apparatuur die kan worden gebruikt om de wisselspanning van een standaardwaarde om te zetten in een andere standaardwaarde van dezelfde frequentie. De stapsgewijze droge transformator wordt gebruikt om de laaggrade wisselspanning om te zetten in een andere hoogkwalitatieve wisselspanning van dezelfde frequentie. Het wordt op grote schaal gebruikt in hoogfrequente industrieën, zoals de stroomvoorziening met variabele frequenties.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.Russische federatie,Naucapan.kgmWijze van koeling van met olie ondergedompelde transformator,De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur, en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.De nullijn wordt voornamelijk gebruikt in het arbeidscircuit. De door de nullijn veroorzaakte spanning is gelijk aan de lijnweerstand vermenigvuldigd met de stroom van het circuit. Door de afstand kan de spanning veroorzaakt door de nullijn niet worden genegeerd. Als tegenwicht voor het behoud van de veiligheid van het leven, is het steeds minder betrouwbaar. Gronddraad (PE): het wordt niet gebruikt als een circuit, maar alleen als onderhoudslijn. Gebruik de affirmatie van de aarde $ldquo; ” Voltage. Wanneer de machine en de apparatuur behuizing wordt geëlektrificeerd, zal de stroom snel worden geaard. Zelfs als er een aanwijzing is voor de PE lijn, zal het worden geaard vanuit de omringende grondlaag lichaam.


Naucapan.kgmInstallatie van schokdemper voor droge transformatorenDik en dun haarDe methode en het hele proces van het nemen van een oliemonster van een transformator zijn als volgt:Energiebesparende analyse van de transformatorOnder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval,Naucapan.kgmPrijs van 100 KVA droge transformator, schade aan machines en apparatuur, enz.


Naucapan.kgmInstallatie van schokdemper voor droge transformatorenDik en dun haarAnalyse van gemeenschappelijke fouten van olie ondergedompelde transformator:hervorming,transformator met olieonderdompelingHandtastmethode voor de controle van de transformatorDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delenNaucapan.kgm,Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformatorHet geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw,Naucapan.kgmParameters van 500 KVA-olie ondergedompelde transformator, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

etiket:
6antwoorden
Banghe Intellig
2vloer-- · 2022-11-22 12:25:30

Naucapan.kgmInstallatie van schokdemper voor droge transformatoren Hoe is de kwaliteit? Heb je het op voorraad?

Zie meer
Avenue Packagin
3vloer-- · 2022-11-22 12:31:49

De eerste online aankoop Naucapan.kgmInstallatie van schokdemper voor droge transformatoren. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
Accessoires voo
4vloer-- · 2022-11-22 12:47:12

Volg je Naucapan.kgmInstallatie van schokdemper voor droge transformatoren al heel lang, maar dit is de eerste keer dat je start. Er moet gezegd worden dat het best goed is. Ik heb het voor de tweede keer gekocht en de winkel is beter dan ik had verwacht. De baas prees het.

Zie meer
Pengrun Cable M
5vloer-- · 2022-11-22 12:55:53

Naucapan.kgmInstallatie van schokdemper voor droge transformatoren De goederen zijn aangekomen, veel beter dan wat je op de foto ziet!

Zie meer
Changheng Metal
6vloer-- · 2022-11-22 12:59:47
Qiwuco., Ltd.
7vloer-- · 2022-11-22 13:02:30

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen Naucapan.kgmInstallatie van schokdemper voor droge transformatoren gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)