home page

El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatieCutting technologie

2022-11-22 10:50:53loslaten

Na opgeslagen te zijn in de medische koude opslag project, zullen ze ook een bepaalde impact op andere producten. Daarom moeten we een regelmatige ventilatie in het dagelijkse gebruik uitvoeren, om de opslagtijd van producten effectief te verminderen. Als het medische koud opslagproject gebruik maakt van rij tube koeling, het beeld van glazuur kan verschijnen na gebruik voor een periode van tijd. Als we niet ontdooien in de tijd, zal het ook invloed hebben op het effect van. Daarom hoop ik dat u aandacht moet besteden aan ontdooiing.Om schade aan de koude opslag te voorkomen moeten schuim en andere zachte materialen worden opgevuld op de vloergroove van de koude opslag bij het bouwen van het wandpaneel.El Salvador,Volgens de technische voorschriften voor de installatie van koelventilator wordt bij de keuze van de hijspunt eerst rekening gehouden met de positie met een goede luchtverkeer. Ten tweede wordt de richting van de bibliotheekstructuur overwogen.De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.Tiadiaye.,Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelenOpdracht voor koude opslag. Nadat alle delen van de koude opslag zijn geïnstalleerd en aangesloten, kan de koude opslag worden gestart voor de ingebruikneming van koude opslag. Volgens de behoeften van de klanten,El SalvadorHoeveel kost de installatie van koude fruitopslag,El SalvadorBouw en installatie van koude opslag, de waarde van de koude opslag aanpassen, de koelsnelheid en de werking van de koude opslag zijn normaal, en de koude opslag kan worden geleverd voor gebruik. De installatie voor koude opslag moet de gebruiker van de koude opslag ook opleiding geven met betrekking tot het gebruik van koude opslag en managementkennis, alsmede een opleiding na verkoop.Onvoldoende koeldosis en capaciteit in het systeem: er zijn twee belangrijkste redenen voor onvoldoende koelmiddelcirculatie;


El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatieCutting technologie



Step of koud storage design: definieer het volume van de koelopslag. De omvang van de koude opslag moet gebaseerd zijn op het ontwerp van een groot aantal landbouwproducten die lange tijd moeten worden opgeslagen. Dit volume wordt berekend op basis van de essentiële hoeveelheid opgeslagen goederen die in de koude opslag zijn opgehoopt, plus de rij tot rij gangen, de binnenruimte tussen de stapel en de muur het plafond en de opening van de verpakkingsruimte. Na de bepaling van het volume van de koelopslag wordt de lengte- en hoogtebreedte-verhouding van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerp van koelopslag moeten ook hulptechnische gebouwen en -uitrusting in aanmerking worden genomen,El SalvadorKoude opslag, zoals werkkamer, verpakkings- en kamkamer, speciale gereedschapsloods, enz.Luchtdruktest: de test van de netheid van het systeem, ook bekend als lekdetectieproces, is de laatste schakel van de inbedrijfstelling. Dit werk kan worden verdeeld in druk-, vacuüm- en ammoniak-detectiesfases.Het is uitgerust met temperatuurcompensatie om de watertemperatuur automatisch aan te passen. De watertemperatuur van ultrasone atomisering is - graden. Als onze bevochtiger verbonden is met het magazijn, is er geen temperatuurcompensatie, zelfs in het werk, de temperatuur van het water is laagWaar is het?,Nadelen van een enkele laag koude opslag: groot; De oppervlakte van de externe behuizing structuur van de koude opslag is groot, zodat de hoeveelheid thermische isolatiematerialen groot is, de vloer anti vriesbehandeling vereist een grote hoeveelheid werk. Wanneer de koude opslag wordt gebouwd op het niveau van het water, is het onmogelijk om ermee om te gaan, wat gemakkelijk is om horizontale bevriezing en zwelling te veroorzaken.Een perfect computernetwerk opzetten, de distributie van koelkasten wetenschappelijk maken en de traceerbaarheid van voedselveiligheid bereiken. In de Europese Unie, de Verenigde Staten en Japan zijn alle leden van de voedselketen wettelijk verantwoordelijk voor de traceerbaarheid.Energiebesparing en energiebesparing: de hierboven vermelde ontwerpkosten van een snel vriesmagazijn zijn zeer laag, maar hebben een grote impact op de kosten van een snel bevriezingsmagazijn en de gebruikskosten. De elektriciteitsrekening is vaak een belangrijke uitgavenpost in de latere fase. Het ontwerp van de show kan het elektriciteitsverbruik van het snelvriesmagazijn sterk verminderen. De keuze van de achterkant zonnige kant van het snelvriesmagazijn, de keuze van de dikte van de thermische isolatie board moet passend zijn, de dichtheid van de snelvriesdeur, en het temperatuurverschil tussen de aangrenzende koude opslagruimtes moet niet te groot zijn zijn alle kwesties die we moeten overwegen. Er zijn ook enkele tips, zoals het gebruik van de luchtmachine op de snelvriesdeur van het magazijn. Wij herinneren gebruikers eraan om parallelle eenheden in een snel vriesmagazijn zo veel mogelijk te gebruiken en ze redelijk te starten.


El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatieCutting technologie



Koude opslag wordt voornamelijk gebruikt voor bevroren verwerking en opslag van levensmiddelenWelke is beter,De driedimensionale automatische koude opslag neemt een computer aan, die het laden, lossen en stapelen in de opslag, de controle van de opslagtemperatuur en de werking van koelapparatuur kan voltooien.Ontmanteling van het water: sproei de ontdooiende water spray op het oppervlak van de verdamper om de dubbele laag te smelten, en dan door de drainage pijp. Dit systeem heeft een hoge efficiëntie, eenvoudige werkwijze en kleine temperatuurschommelingen. Vanuit het oogpunt van energie kan het koelverbruik per vierkante meter verdampingsgebied -kj bereiken. Watervorst spoeling is ook gemakkelijk om mist te maken in het magazijn, waardoor druppelend water op het plafond van de koude kamer, en het verminderen van de levensduur.De grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag is verschillend, wat nauw verband houdt met het doel, de opslagproducten en de omvang van de koude opslag. Koeling van Kuhua herinnert eraan: grondisolatie moet worden gedaan, anders schommelt de temperatuur in de koude opslag vaak door een slechte isolatie, wat de kwaliteit van opgeslagen goederen be ïnvloedt. Wat is het verschil tussen de grondisolatie van kleine, middelgrote en grote koude opslag? Hoe beter te doen?El Salvador,Step of koud storage design: definieer het volume van de koelopslag. De omvang van de koude opslag moet gebaseerd zijn op het ontwerp van een groot aantal landbouwproducten die lange tijd moeten worden opgeslagen. Dit volume wordt berekend op basis van de essentiële hoeveelheid opgeslagen goederen die in de koude opslag zijn opgehoopt, plus de rij tot rij gangen, de binnenruimte tussen de stapel en de muur, het plafond en de opening van de verpakkingsruimte. Na de bepaling van het volume van de koelopslag wordt de lengte- en hoogtebreedte-verhouding van de koelopslag bepaald. Bij het ontwerp van koelopslag moeten ook hulptechnische gebouwen en -uitrusting in aanmerking worden genomen, zoals werkkamer, verpakkings- en kamkamer, speciale gereedschapsloods, laad- en losplatform, enz.Er zijn vele toepassingsscenario's van koude opslag, die verschillend zijn. Voor een lange tijd, biedt het verschillende koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, fruitconservering koude opslag medische koude opslag, op-locatie schikking, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden functies en ontwerpen, dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.

etiket:
6antwoorden
Warner Company-
2vloer-- · 2022-11-22 10:56:34

Ik winkel al zoveel jaren online El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatie, dit is de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en het vakmanschap van het product.

Zie meer
Chuang Teng Tra
3vloer-- · 2022-11-22 10:59:01

El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatie Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Zie meer
Jinghua Decorat
4vloer-- · 2022-11-22 10:59:36

Ik heb het druk, ik ben het vergeten, het spijt me, wat kan ik nog meer zeggen~~ Dit El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatie is echt goed, gelukkig genoeg.

Zie meer
Baolong Buildin
5vloer-- · 2022-11-22 11:41:12

Het niveau van de verkoper MM is erg hoog en de mensen zijn erg geduldig. Ik heb veel El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatie gezien, maar ik heb het gevoel dat je de kracht hebt en de jouwe hebt gekocht. Ik had niet verwacht dat het zo zou zijn . Verkopers zoals deze zijn al online. Zelden. Ik heb veel verkopers gevraagd, maar ze kunnen het niet doen, verkoper MM heeft het gedaan. En de prijs is laag. Ik ben echt blij.

Zie meer
chemisch reagen
6vloer-- · 2022-11-22 11:42:42

Goede verkoper, bedankt. Mijn collega's vinden El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatie erg leuk. Kom de volgende keer weer!

Zie meer
gelast gaas
7vloer-- · 2022-11-22 11:46:18

Het is nog steeds betaalbaar om dingen online te kopen, El SalvadorWelke te kiezen voor koude opslag installatie Ik heb twee dagen te laat getekend, maar de dingen zijn echt goed, en de baas is goed. De snelheid van het transport is ook erg snel.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)