home page

Ducos.Impulstest van droge transformatoren5 manieren om fouten te vinden

2022-11-16 00:48:14loslaten

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai,Ducos.Toepassing van droge transformator, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.Voor de sluiting van de niet-belasting-botsing wordt de blootstellingsduur van de overdrukbeveiliging op nul gezet en wordt de datasignaalschakeling van het relais van het stoomvoertuig tijdelijk aangesloten op de trek-in-circuit.Ducos.,De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenLook van olie van de radiatorBugiri.,De energietransformator is ontworpen volgens de temperatuurbeschermingsregeling. De ingebedde delen in de materiaallaag van hoge (lage) druk elektromagnetische spoel gegoten met integraal beton zijn voorzien van longitudinale ventilatieleiding die kan worden uitgerust met lucht-gekoelde machines en apparatuur (koelcentrifugale ventilator). Na het selecteren van lucht-gekoelde machines en apparatuur,Ducos.Brandmerk droogtype transformator, kan de uitgangscapaciteit met %worden verhoogd.Het zal ook veel fouten produceren, effectief omgaan met verschillende fouten van olie onderdompelde transformator, volledig gebruik maken van de prestatie-indicatoren en voordelen van olie onderdompelde transformator, en voortdurend verbeteren van de veiligheid factor van olie ondergedompelde transformator. Ontsteking is een gemeenschappelijke fout van olie onderdompelde transformator. De belangrijkste fout van olie onderdompelde transformator is kortsluiting, en kortsluiting is meer algemeen.Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?


Ducos.Impulstest van droge transformatoren5 manieren om fouten te vinden



Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:De interne markt voor transformatoren is traagWat is de belangrijke rol van de transformatorWerkbeschrijving,Ducos.Verschil tussen transformator en boxtransformator,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.


Ducos.Impulstest van droge transformatoren5 manieren om fouten te vinden



In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag, en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.Waar kan ik het vinden?,Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.Hoe de droge transformator te onderhouden?Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.Ducos.,Een hoogspanningszekering van een transformator breekt één fase;In het geval van droge transformator-werking, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

etiket:
4antwoorden
Baigou New Town
2vloer-- · 2022-11-16 07:54:15

Ducos.Impulstest van droge transformatoren De kwaliteit is erg goed, ik heb het voor de tweede keer gekocht, de goederen zijn goed, de baas is erg goed

Zie meer
Ontwikkeling va
3vloer-- · 2022-11-16 08:03:17

Eindelijk gekregen Ducos.Impulstest van droge transformatoren Zo blij dat! De afwerking is geweldig.

Zie meer
Concentraat Sup
4vloer-- · 2022-11-16 08:41:22
lift
5vloer-- · 2022-11-16 09:00:51

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Ducos.Impulstest van droge transformatoren veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)