home page

EwartonAanbrengen van droge transformatorenOorzaken van bellen

2022-11-15 02:07:35loslaten

fabrikant van droge transformatorenHet geluid van droge transformator komt vanEwarton,Verhoging van het proces van droge transformator?Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen,De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.De isolerende laagschacht en de verbindingsartikelen tussen de bel en de kern moeten worden verwijderd. Als het een opknoping van de bel is, moet de olie in de bodem van de bel worden gepompt voordat de bel kan worden verwijderd.


EwartonAanbrengen van droge transformatorenOorzaken van bellen



Fabriek voor droge transformatorenTransformerNa de test, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.Eens kijken.,Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Een nullijn van de transformator is verbonden met de arbeidsmiddelen. Aangezien de spanning die door de server wordt gevormd tijdens de werking zal worden verzonden naar de transformator samen met de kabel, zal de transformator worden getransporteerd en verzonden naar de machines en apparatuur voor het energieverbruik. Wat is de nullijn van de eigenlijke transformator? Laten we het aan ons voorstellen.De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen


EwartonAanbrengen van droge transformatorenOorzaken van bellen



Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.eigendomsrecht,EwartonScb13-1600kva droge transformator,EwartonElektrische boxtransformator,Fabrikant van transformatorenDe keuze moet worden uitgevoerd op basis van de belastingskenmerken van het vermogen. Er zijn vele soorten krachtbelasting. Voor verschillende energieladingen moeten verschillende droge transformatoren worden gebruikt. Indien het standaard impulsniveau van de vermogensbelasting kleiner is dan kV, moeten droge transformatoren van klasse H worden gebruikt. Indien het standaard vermogensniveau kV overschrijdt,Ewartonrang van isolatie van een transformator met olieonderdompeling, moet epoxy harskleefstof worden gebruikt om droge transformatoren te gieten.Wat is de belangrijke rol van de transformatorEwarton,Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.De trillingsvermindering van de inzameling en het herenhuis lost de zachte verbinding van het ophalen en het herenhuis op. Voor de koperstang van de laagspanningsbus van de apparatuur kan de elektromagnetische gerommelde geluidsoscillatie van het herenhuis naar de constructie worden overgebracht. De kern van de geluidsreductie-oplossing moet worden veranderd in koperdraad.Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant, en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.

etiket:
5antwoorden
stalen hek
2vloer-- · 2022-11-15 09:10:59

Het spul is echt goed, maar EwartonAanbrengen van droge transformatoren de prijs is een beetje duurder, maar het is nog steeds het geld waard. Dit is de eerste keer dat ik kom om te kopen, dankzij je winkelgids.

Zie meer
Officieel Road
3vloer-- · 2022-11-15 09:22:41

EwartonAanbrengen van droge transformatorenJa, geef je een goede opmerking

Zie meer
Isolatie buisle
4vloer-- · 2022-11-15 09:23:21

EwartonAanbrengen van droge transformatoren Heel goed, ik zal de jouwe bestellen voor de volgende batch.

Zie meer
Bouwdecoratie e
5vloer-- · 2022-11-15 10:38:10

Laat me dit evalueren EwartonAanbrengen van droge transformatoren, de prijs is goed, de kwaliteit is goed, de levering is goed en de baas is goed.

Zie meer
Abe Constructio
6vloer-- · 2022-11-15 10:58:11

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, EwartonAanbrengen van droge transformatoren veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)