home page

zalmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruitWaar moet ik aandacht aan besteden bi

2022-11-15 00:03:01loslaten

Indirecte koeling is dat de lucht in het magazijn door de ventilator in het koelapparaat wordt gepompt. De lucht wordt geabsorbeerd door de verdampingsleiding die in het koelapparaat cirkelt, en vervolgens naar het magazijn wordt gestuurd om te koelen. De voordelen van luchtkoeling zijn snelle koeling,zalmInstallatieprijs van koude opslag, uniforme temperatuur in het magazijn, en kunnen schadelijke gassen zoals koolstofoxide uit het magazijn brengen tijdens de opslag.Ten tweede, omdat de koeling van de compressor niet continu is, kan de multi-work operatie's nachts worden geselecteerd indien mogelijk. Bij het werken's nachts is de uitwendige temperatuur laag, de temperatuur van het koelwater wordt verminderd en de condensatiedruk en de condensatietemperatuur worden verminderd. De koelcapaciteit van het bemonsteringssysteem, gekoppeld aan de gelijke rol van het koelbord, vermindert de werking van de compressor en bereikt het doel van energiebesparing.zalm,Wanneer het koelhuis in zijn geheel is gemonteerd, moet een opening met de wand en het dak worden gereserveerd, moet de bodem of de bodem horizontaal zijn en moet de bouwomgeving schoon zijn.De ultrasone stad is een gepatenteerde technologie met een gevormde energievorm, die de effectieve bevochtigingshoeveelheid verhoogt met -% per uur. Wat zijn de redelijke aspecten van het ontwerp van het snelle vriesmagazijn?Guayaraminen, dus proberen we om schroef parallelle eenheden te gebruiken. Het grote voordeel van deze eenheid is dat het alle apparatuur kan aanzetten, net als de verschuiving op het werk, zodat de compressor op zijn beurt kan werken en rusten.Vereisten voor koelapparatuur in een snelvriesmagazijn: de strikte verzegeling van een diepvriesmagazijn is duidelijk anders dan die van een gewoon snelvriesmagazijn. Daarom is de sleutel hoe de koelapparatuur moet worden afgesloten. In de eerste plaats moeten alle via wandleidingen voorzien zijn van mouwen, moet de retourleiding van het koelwater worden uitgerust met een door de U-vormige buigwaterleiding en moet de belangrijkste ijsspoeling en retourleiding buiten het magazijn worden uitgerust met een luchtvulhaven om te voorkomen dat het gas in het magazijn door een negatieve druk uit het magazijn wordt gepompt. Door de goede afdichting van het snel invriezende magazijn mag de vastgestelde fluctuatiemarge van de temperatuur van het magazijn bovendien niet te groot zijn om te voorkomen dat overmatige positieve en negatieve druk het opslaglichaam beschadigt.Tijdens het gebruik van koude opslag moet aandacht worden besteed aan de botsing en kras van het opslaglichaam om te voorkomen dat de opslagplaat onder druk wordt gezet en corrosie optreedt, hetgeen de plaatselijke thermische isolatie van het opslaglichaam ernstig zal verminderen.


zalmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruitWaar moet ik aandacht aan besteden bij het kopen



Voorzorgsmaatregelen voor aankoop en overbrenging bij het gebruik van het medisch koelopslagproject, moet de snelheid strikt worden gegarandeerd tijdens de aankoop en verzending van producten. Als de temperatuur van de medische koude opslag ongeveer graden is, de openingstijd moet strikt binnen minuten. Als de temperatuur van de medische koude opslag links en rechts graden, de openingstijd kan niet te hoog, strikt binnen enkele minuten.IJsblokjes zijn altijd beschikbaar in de koude opslag. Voor kleine koude opslag, de kosten van het gebruik van de stand-by-voeding of generatoren set is te hoog en de kostprijs is laag. In dit geval, sommige ijsblokjes moeten altijd beschikbaar zijn in de koude opslag. In geval van stroomuitval of koeling apparatuur uitval, ijsblokjes kunnen worden gebruikt om de temperatuur in de koude opslag te handhaven.Het type koude opslag dat in het type koelopslag moet worden gebouwd, moet worden bepaald aan de hand van het soort circulerende goederen. Bijvoorbeeld, de koude opslag die alleen groenten circuleert, terwijl de koude opslag met koeling + bevriezing zal worden gebouwd als er veel soorten circulerende goederen en een groot verschil in opslagtemperatuur. Wat de omvang van de koude opslag betreft, moet worden bepaald aan de hand van het type de hoeveelheid, de frequentie, de cyclus,Waar moet de koelkast, de grootte van de koelkast of de opslagcapaciteit worden gebouwd (grootte, opslagcapaciteit, ton, kubieke meter, frame, box); Welke producten worden in de gebouwde koude opslag opgeslagen? De werkelijke opslagtemperatuur, de opslagtijd en de insteltemperatuur kunnen bij specifieke voorschriften worden aangegeven; Als uw koude opslag groter wordt, moet u uw individuele opslagvolume, de temperatuur van goederen in en uit het magazijn, de frequentie van het openen en sluiten van de deur, enz. Als dit duidelijk is, is het de selectie van grondstoffen, zoals koelcompressoren, koelkasten, industriële koelventilatoren /pijp slots, thermische isolatie materialen, koelers, deuren, temperaturen en andere koelapparaten.Een andere reden is dat er veel koelmiddelen in het systeem. In dit geval,zalmVoorschriften voor de opslag van farmaceutische koude, vind eerst het lek, focus op de verbinding van elke pijpleiding en klep reparatie van het gevonden deel, en dan vul in voldoende koelmiddel.Verschillende bouwmaterialen, zoals materiaalcertificaat, testrapport en etappeacceptatieverslag, moeten gelijktijdig met de projectconstructie worden uitgevoerd, waarbij het hele proces van productie en bouw zorgvuldig, tijdig, nauwkeurig en uitvoerig wordt weergegeven, en actief wordt samengewerkt met de eigenaar bij de wijziging van het ontwerp en de technische onderhandeling.


zalmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruitWaar moet ik aandacht aan besteden bij het kopen



Er zijn vele toepassingsscenario's van koude opslag die verschillend zijn. Voor een lange tijd, biedt het verschillende koude opslag installatie, koude opslag installatie, koude opslag, fruitconservering koude opslag, medische koude opslag, op-locatie schikking, eerlijke werking, en heeft kantoren over het hele land voor langdurige samenwerking. Verschillende doeleinden, functies en ontwerpen dus wat moet worden begrepen in koude opslag ontwerp?Klik om te bekijken,De twee verbindingsstukken tussen de koelopslag moeten stevig worden vastgeklemd en de twee verbindingsstukken moeten aan de bovenste, buitenste en onderste zijden van de scheuren in de koelopslag worden bevestigd. De onderste connector moet zo dicht mogelijk zijn, zodat het gebruik van beton om de connector in de toekomst te bedekken, wordt vergemakkelijkt.Na de installatie van de gecontroleerde atmosfeer opslag, een andere belangrijke afwerking is het reinigen van het hele systeem. De samengeperste lucht zal de verontreinigingen die in de gecontroleerde atmosfeer blijven verwijderen, in tegenstelling tot doorstroomverbranding en flashover zoals extruded karton, dat de verspreiding van vuur effectief kan voorkomen. In het bijzonder kan het als geheel worden verzegeld na een systematische brandbeveiliging om niet brandbare producten te vormen.zalm,Grootschalige ruimte van diepgevroren opslagplaatsen: voor diepgevroren entrepots van dezelfde omvang slaan redelijke ontwerpen meer goederen op dan onredelijke. Voor de vaste grootte snelle bevriezing magazijn, hoe om het te ontwerpen om de ruimte te maximaliseren is vaak een belangrijk probleem beschouwd door onze ontwerpers. In het ontwerp van Lukang medisch diepvriesmagazijn, hebben we redelijkerwijs ontworpen om de oorspronkelijke opslagcapaciteit van dozen uit te breiden tot dozen

etiket:
6antwoorden
Productie van i
2vloer-- · 2022-11-15 07:17:02

De bezorgsnelheid is erg snel, geef je bedrijf een duim omhoog

Zie meer
Grand General C
3vloer-- · 2022-11-15 07:18:23

De baas is zo aardig, hij kent zijn werk echt goed. Onder jouw begeleiding word ik binnenkort een expert! De service van de verkoper is echt attent. Breng in de toekomst collega's bij elkaar. Heel goed zalmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruit. Bedankt.

Zie meer
Yaquan Wire Mes
4vloer-- · 2022-11-15 07:23:12

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u zalmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruit Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Changheng Metal
5vloer-- · 2022-11-15 07:28:19

Jij zalmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruit bent goed, is het handig om een ​​bestelling te plaatsen?

Zie meer
Tuoyu Power Eng
6vloer-- · 2022-11-15 08:10:44

zalmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruitHoeveel kost het, kan ik de goederen overdragen?

Zie meer
Haixu Trading C
7vloer-- · 2022-11-15 08:50:25

zalmInstallatieprijs voor de opslag van verse groenten en fruit De prijs is erg hoog en de kwaliteit is erg goed als je het voor zo'n prijs kunt kopen.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)