home page

Linstead.Aanbrengen van droge transformatorenDe status-quo en ontwikkelingstrend van technologie

2022-11-14 21:35:26loslaten

Dry type transformator bedrijfFabrikant van transformatorenLinstead.,Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.Exploitatie en onderhoud van met olie ondergedompelde transformatorNortalier,Oorzaken van brand in transformatorNa het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken,Linstead.Prijs van 400KVA droge transformator, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.


Linstead.Aanbrengen van droge transformatorenDe status-quo en ontwikkelingstrend van technologie



De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.De technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm wanneer de isolerende laag beschadigd is,Linstead.Reglementering van de stroomtransformatoren, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.Waar is goed,In termen van de plaats van gebruik worden droge transformatoren meestal gebruikt in ^ ldquo; Vuurbestendig en explosiebestendig type ^ rdquo; Het is gemakkelijk te gebruiken in grote en middelgrote gebouwen en gebouwen met meerdere verdiepingen; De olie ondergedompelde transformator vanwege het algemene Idquo; Accident ^ rdquo; Er zal waarschijnlijk olie of lekkage zijn na brand, en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie,Linstead.Ranglijst van droge transformatoren, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


Linstead.Aanbrengen van droge transformatorenDe status-quo en ontwikkelingstrend van technologie



transformator met olieonderdompelingUitstekende service,Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformatorlekkage van olie op elektrische lasstandVoor kVA-transformator worden plastic onderdelen geselecteerd in het midden van de ijzerkern klem en elektromagnetische spoel om de elektromagnetische spoel in een stabiele klemtoestand te houden om lawaai te verminderen.

etiket:
4antwoorden
Algemeen vracht
2vloer-- · 2022-11-14 22:31:13

Steun elkaar! Tot ziens Linstead.Aanbrengen van droge transformatoren, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
ijzeren plaat
3vloer-- · 2022-11-14 22:35:43

Het is zeldzaam om te kopen Linstead.Aanbrengen van droge transformatoren, ik heb zo'n goede winkel gezien. De prijs is zeer gunstig, de service is ook erg goed en de dingen zijn goed. Geef me een goede opmerking. Deze keer moedig ik je aan.

Zie meer
Productie, verk
4vloer-- · 2022-11-14 23:17:22

Uw service is erg goed, Linstead.Aanbrengen van droge transformatoren is ook erg goedkoop! Ik zal in de toekomst vaak komen!

Zie meer
Chemische grond
5vloer-- · 2022-11-14 23:20:56

Zeer goede koper. Bedankt. Mijn collega's vinden het erg leuk Linstead.Aanbrengen van droge transformatoren. Volgende keer weer

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)