home page

Marcala.Productie van droge transformatorenCapaciteit heeft geen invloed op economische groei

2022-11-07 22:15:05loslaten

Na de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.Wiringwijze van droge transformator:Marcala.,De efficiëntie van de transformator is nauw verbonden met het vermogensniveau van de transformator. In het algemeen, hoe groter de output vermogen, hoe kleiner de verlies-naar-outputvermogen verhouding en hoe hoger de efficiëntie. Integendeel, hoe kleiner de uitgangskracht, hoe lager de efficiëntie.In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?Nkoteng.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.„ldquo”; van bedradingstransformatoren; Enter ^ rdquo; En'Idquo'. Uitvoer ^ rdquo; Gebruik een megger om de grondweerstand te testen tussen de terminal en de gronddraad. Wanneer nauwkeurig gemeten met V megger, overschrijdt de weerstandswaarde m ohm bus.Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.


Marcala.Productie van droge transformatorenCapaciteit heeft geen invloed op economische groei



Het flenzen oppervlak is ongelijk, de strijkbouten zijn los, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd,Marcala.16 kV Transformer, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.Verbetering van de kwaliteit,Het geluid van droge transformator is vooral het trillingsniveau dat in werking is. Dit trillingsniveau wordt veroorzaakt door meerdere posities, met inbegrip van de vibratie van magnetische inductie elektromagnetische spoel.Fabriek voor droge transformatorenNa de no-load test is normaal voor h, kan het worden overgedragen aan de lading, en de belasting moet geleidelijk worden verhoogd van %, % en % per rang.


Marcala.Productie van droge transformatorenCapaciteit heeft geen invloed op economische groei



Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.Aanbeveling van de homepage,Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien,Marcala.Hoge-spanningsolie ondergedompelde transformator, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, tijdens de installatie van bliksemafleider gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.De step-up droge-type transformator verwijst naar de onmiddellijke werking van de spanning. In dit stadium zijn er weinig fabrikanten van droge type transformator die redelijkerwijs kunnen garanderen dat de onmiddellijke stap-up in China. De step-up droge-type transformator heeft een sterke step-up capaciteit en een goede praktische werking. Het verschil hangt af van het feit dat de transformator-krachtschakelaar zonder excitatieregulator niet in staat is om van versnelling te wisselen met belasting. Omdat dit soort tapschakelaar het hele proces in een korte tijd tijdens het hele proces van de verandering van de versnelling kan afsluiten, zal het uitschakelen van de belasting stroom boogbranden tussen stroomonderbrekers, de kraan aan en uit of kortsluiting veroorzaken, zodat de droge transformator tijdens de regulatie uitgeschakeld moet worden. Daarom wordt het in het algemeen gebruikt als droge transformator die niet erg streng is in de spanningsregulering en niet vaak hoeft te worden aangepast.Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd,Marcala.Mobiele droge transformator, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.Marcala.,Bij bemonstering in bulkbenzinevaten moeten de monsters worden geselecteerd volgens % van het aantal benzinevaten, maar niet minder dan -vaten. Bij bemonstering in batches van kleine en middelgrote emmers of flessen moeten de monsters worden genomen volgens % van het totale aantal vaten (flessen).Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Gemeenschappelijke problemen van de stroomwisselaar van de transformator

etiket:
5antwoorden
Zhengan Plastic
2vloer-- · 2022-11-07 23:04:24

Ik heb het de laatste tijd te druk gehad, het is te laat om te bevestigen, Marcala.Productie van droge transformatoren is erg goed, net als de baas.

Zie meer
Hongye Autorepa
3vloer-- · 2022-11-07 23:21:47

Voelt waar voor je geld, service-instelling is erg goed, Marcala.Productie van droge transformatoren afwerking is erg goed, niets pietluttigs, alle vijf punten

Zie meer
Jingyan Cleanin
4vloer-- · 2022-11-07 23:49:31

Dank je wel, laat me de droom kopen Marcala.Productie van droge transformatoren, heel erg bedankt!

Zie meer
Verkoop van mec
5vloer-- · 2022-11-07 23:54:22

Marcala.Productie van droge transformatoren Zeer goed, goede kwaliteit en lage prijs, expreslevering is ook snel en inspectie is ook erg standaard.

Zie meer
VANDAAG STATION
6vloer-- · 2022-11-08 07:06:26

De eerste online aankoop Marcala.Productie van droge transformatoren. Ik gebruik mijn persoonlijke ervaring om iedereen te vertellen dat uw service instelling erg goed is. De kwaliteit van de goederen is ook erg goed. Ik vind je leuk!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)