home page

Kingston.Waterput pijpleidingpompRichtsnoeren en voorzorgsmaatregelen tijdens de bouw

2022-11-04 16:12:01loslaten

er de waaier van de drijfmestpomp wordt gesneden, neemt het stroomgebied in het pomplichaam toe, waardoor de stroomstijging na het snijden van de waaier wordt veroorzaakt.   Zorg ervoor dat de servicetijd wordt verlengd wanneer deze wordt gebruikt. We weten allemaal dat de dompelmestpomp zijn structuur moet optimaliseren om aan de vereisten van gebruik te voldoen, omdat het medium dat het transporteert relatief speciaal is. De structuur is geoptimaliseerd omKingston.,   Licht van microcomputercontroller LW: oorzaak: het licht is aan en de machine stopt, het waterpeil is laag,Kingston.Diepwaterpomp voor irrigatie, het waterpeil keert terug naar normaal, en de machine start automatisch.de drijfmest; De dompelbare modderpomp kan volledig onder het modderniveau doordringen.Obani., daalt de frequentie van de frequentieomvormer, en de s   Dompelmestpompen moeten over het algemeen sommige composietmaterialen voor productie gebruiken wanneer ze worden gebruikt, zodat ze goede slijtage en corrosieweerstand kunnen hebben wanneer ze worden gebruikt, en kunnen worden gebruikt om het grootste deel van de media te vervoeren wanneer ze worden gebruikt. Freatische mest   Waterstroom in het lager beschadigt het lager.


Kingston.Waterput pijpleidingpompRichtsnoeren en voorzorgsmaatregelen tijdens de bouw



   de waterleiding moet kort zijn en de cavitatietoelage van de inrichting moet groter zijn dan die van de pomp. Bij het transport van residuen met een hoge gewichtsconcentratie wordt aanbevolen de installatiemethode voor omgekeerde lading te gebruiken.   Op het rek.   Hoe hoger de specifieke snelheid van dompelbare modderpomp,Kingston.Verticale mestpomp, hoe kleiner de toegestane snijhoeveelheid van waaierdiameter. Naast het afdichtingseffect kan de hulpwaaier van de dompelbare modderpomp ook de axiale kracht verminderen.groothandelaar,   In de afgelopen jaren is de vraag naar dompelmestpompen sterk toegenomen. Op veel gebieden hebben dompelmodderpompen verticale modderpompen vervangen. Wat zijn de verschillen tussen deze twee? Laat S yze.ly geschikt voor de diepte waarop de verticale mestpomp niet kan werken. Het onderwaterdeel van de verticale mestpomp is over het algemeen niet meer dan m, en natuurlijk kan het meer dan zijn. Bijvoorbeeld, de maximale ontwerpdiepte van ons bedrijf s onderwatermodderpomp kan m bereiken,Kingston.Waterput pijpleidingpomp, maar dergelijke onderwaterdiepte is niet de beste werkende diepte van dit soort pomp, dus zal het leiden tot de onbetrouwbaarheid van de werking van de verticale modderpomp van tijd tot tijd.   Als de pomp meer medium vloeistof afgeeft, zal hij zeker meer werk doen. Als het minder water stuurt, zal het zeker minder werk doen en zal de stroom dienovereenkomstig worden verminderd. Pompvermogen (kw) = kop (m) &tijden; Stroom (m/s) &tijden; De zwaartekracht van de vloeistof (kg/m voor water) gedeeld door (vermogensconversiefactor) gedeeld door het rendement van de pomp (ongeveer


Kingston.Waterput pijpleidingpompRichtsnoeren en voorzorgsmaatregelen tijdens de bouw



   Tegelijkertijd moeten de ondersteunende pijpleidingen in de pompruimte van elasticiteit van trillingsisolatie worden voorzien.verpakking,   Nu weet u de reden waarom de pomp luchttroebelheid heeft. In feite is dit een heel veel voorkomend fenomeen. Je doet het Ik hoef me er geen zorgen over te maken. Waterpomp kan veel dingen vervoeren, zoals water, olie, zuur-base nacht enzovoort. Het is een goed vervoermiddel.   Oplossing: vervang de drukmeter op afstand; De druktransmitter vervangen; Controleer de verbindingsdraad.om mensen te vermijdenKingston.,E waterafdichting, slotring en andere delen moeten worden geïnstalleerd.   Wanneer de modderpomp tijdens verrichting geen water absorbeert kan dit ook zijn omdat de bodemklep niet wordt geopend. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de bodemklep open is en overeenkomstige aanpassing te maken.   De dompelmestpomp zal voor inspectie op tijd worden afgesloten in geval van machineproblemen tijdens verrichting, en regelmatig onderhoud zal worden gedaan. De apparatuur zal niet worden gebruikt na het verbranden wat bepaalde economische verliezen voor ons zal veroorzaken.

etiket:
5antwoorden
Chengrui Machin
2vloer-- · 2022-11-04 16:52:28

Dus geef lof! Net de goederen ontvangen, zeer goed, Kingston.Waterput pijpleidingpomp veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Toevoegingsmidd
3vloer-- · 2022-11-04 17:01:53

Het festival komt eraan, kan Kingston.Waterput pijpleidingpomp afgeprijsd worden?

Zie meer
Waterbronnen en
4vloer-- · 2022-11-04 17:02:26

Fijne samenwerking en strakke verpakking. Laten we het hebben over zakelijke services: Like

Zie meer
Waterkrachttech
5vloer-- · 2022-11-04 17:28:14

Ik heb het bijna nooit eerder serieus geëvalueerd. Ik heb de jouwe gekocht Kingston.Waterput pijpleidingpomp en zal het de volgende keer bezoeken. Het is zo handig dat ik helemaal niet kan stoppen. Het is een echt product met snelle logistiek. Ik vind het leuk voor je .

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)