home page

GuihuNameISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe kan de industrie verbeteren in het nieuwe jaar

2022-11-04 01:12:00loslaten

   Let bij het gebruik van de zandpomp op de stuurdivergentie tussen de motor en de pomp. De zandpomp heeft een pijl op de pomp om de hoofdstuuring te markeren. Nadat de voeding is aangesloten,GuihuNameBooster pijpleidingpomp, draait u de pomp zonder belasting. Controleer of de motor normaal werkt. Wees tijdens verrichting voorzichtig om het lager op de pompsteun niet te overschrijden om te vermijden   Het hogedrukwater stroomt met een zeer hoge snelheid naar de ruimte die de oorspronkelijke bel inneemt en vormt een slagkracht. Het metalen oppervlak van de pomp was vermoeid en beschadigd door deze schokken. Cavitatie wordt veroorzaakt door luchtbellenbraak en materiaalstamping als gevolg van het verschil in luchttemperatuur en -drukGuihuName,   Het sublager en het cilindrische rollager kunnen de maximale axiale en radiale belastingen van de pomp dragen. Het lager is gesmeerd met vet. De twee uiteinden van het dragende lichaam zijn voorzien van afdichtende eindkappen, labyrinthmouwen en labyrinthringen die vuil zoals minerale drijfmest effectief kunnen verhinderen het lager binnen te dringen, de veilige werking van het lager verzekeren en een hoge levensduur hebben.   Het fruit is ook slecht; WhePuerto El Triunfoorld.kgm,   De dompelbare modderpomp is een modderpomp die met de motor is verbonden en tegelijkertijd onder het water werkt. Vergeleken met horizontale drijfmestpomp en verticale drijfmestpomp, is het grootste voordeel dat het flexibel, handig en gemakkelijk is om op verschillende werkomstandigheden toe te passen. Het belangrijkste technische punt van dompelmestpomp is de dichtheid tussen zijn motor en pomplichaam Stabiliteit en betrouwbaarheid van afdichtingen.   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.   De bevestigingsmethode van de waaier wordt veranderd van schroefdraad naar sleutelklem om te voorkomen dat de waaier eraf valt en schade veroorzaakt!


GuihuNameISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe kan de industrie verbeteren in het nieuwe jaar



   De verticale zandpomp is over het algemeen een dompelbare modderpomp. De belangrijkste toepassingsmethode is dat de motor en waterpomp de materialen kunnen oppompen die moeten worden begeleid wanneer ze in onderwatermijnbouw worden geplaatst.   De volgende inspectie moet worden uitgevoerd: of er verschillen tussen de waaier en het pomplichaam zijn als gevolg van een te strakke verpakking.   Onderdompelbare modderpomp vult het de kloof in de toepassing van modderpomp. Wanneer de onderdompeling diep is en er geen goede modderuitlaat is,GuihuNamePijpleidingspomp, kan de traditionele modderpomp niet worden geïnstalleerd en in werking worden gesteld, en kan de dompelpomp dit deel van het lege werkpunt aanvullen.Respect voor klanten,GuihuNameParameters van de dompelpomp WQ,   Het zal warmte genereren, maar wanneer het ernstig is, zal het de isolatie direct verbranden; Er kunnen ook enkele storingen in het ventilatiesysteem zijn. Op dit moment is het noodzakelijk om te controleren of de ventilator van de dompelmestpomp is beschadigd of roterend   Nochtans, is er ook een nadeel van het gebruik van het hulpwaaier verzegelende systeem, dat wil zeggen, het neemt enige energie op de hulpwaaier van de dompelbare drijfmestpomp, die over het algemeen ongeveer %. Maar zolang de planning redelijk is, kan dit deel van de verloren stroom worden verminderd. De modderpomp is hoofdzakelijk van toepassing op elektrische macht, metallurgie en kolen   Bepaling van model: voor waterpomp of pomp met fysisch en chemisch medium vergelijkbaar met water, is het noodzakelijk om naar de relevante productcatalogus of steekproef te gaan, en correctie volgens de prestatietabel of prestatiecurve van het model te maken om te zien of het normale werkpunt in het prioritaire werkgebied van de pomp valt.


GuihuNameISG enkeltraps verticale pijpleidingpompHoe kan de industrie verbeteren in het nieuwe jaar



   Wat is het bevel?Mond van de aanbeveling,   Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start, breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet trilt   De sleutel tot het probleem zou moeten zijn de problemen van pu fundamenteel op te lossen   Bevorder de continue uitbreiding van de verkoopnetwerkgroep.GuihuName,t sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.   Cavitatie van de pomp wordt veroorzaakt door waterverdamping van de pomp. De belangrijkste oorzaak van waterverdamping is gerelateerd aan temperatuur en druk. Onder een bepaalde druk wanneer de temperatuur stijgt tot een bepaalde waarde, begint het water te verdampen en van vloeistof naar gas te veranderen. Integendeel, pompschade en demontage te voorkomen.

etiket:
4antwoorden
Spree Technolog
2vloer-- · 2022-11-04 08:19:44

Ik heb het net 's ochtends ontvangen en mijn vrienden vinden het erg leuk. Ik zal het de volgende keer van je kopen GuihuNameISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp.

Zie meer
elektrische dra
3vloer-- · 2022-11-04 08:46:38

GuihuNameISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp Het kan worden gezegd dat het top is, en de details zijn perfect.

Zie meer
3 anticonceptie
4vloer-- · 2022-11-04 08:48:01

Haha. GuihuNameISG enkeltraps verticale pijpleidingpomp Het is er zo snel, het is niet slecht, de volgende keer dat je komt, kun je om korting vragen ^_^

Zie meer
Yiding Precisio
5vloer-- · 2022-11-04 09:09:39

Ik zal je weer vinden de volgende keer dat ik de kans heb.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)