home page

niclolInstallatieprijs voor koude opslag van groentegewassenDeel vroege tips voor het maken van geld

2022-10-30 22:13:54loslaten

Het maakt niet uit of de voedsel koude opslag of snel bevroren opslag is in gebruik, het is onvermijdelijk dat er verschillende kleine fouten zullen zijn. Wees niet nerveus wanneer er problemen zijn. U kunt problemen vinden of elimineren volgens de kennis die vandaag geleerd.Als koelmiddel laat het verdampen onder lage druk en mechanische omstandigheden om de warmte in de opslag te absorberen, zodat het doel van koeling wordt bereikt.niclol,Na de installatie van de gecontroleerde atmosfeer opslag, een andere belangrijke afwerking is het reinigen van het hele systeem. De samengeperste lucht zal de verontreinigingen die in de gecontroleerde atmosfeer blijven verwijderen, wat een sleutelrol speelt bij het gebruik van de gecontroleerde atmosfeer. --voorzorgen voor de vloerinstallatie van koude opslag: de vloer moet vlak worden geïnstalleerd, het ongelijk gedeelte moet met materialen worden gelijkgemaakt, en de sluithaak tussen de platen moet worden vergrendeld om ervoor te zorgen dat het pakkingsoppervlak vlak is zonder hol gevoel. (Merk op dat als dit afvoersysteem in het noorden buiten is geïnstalleerd,Het isolatiebord van polyurethaan moet worden aangesloten met een plug-in inkeping, omdat het een hogere sterkte heeft bij het aansluiten op deze manier.De installatie van de bovenste opslagplaat moet bij toerbeurt worden uitgevoerd met de installatie van wandplaten, en de wandplaat moet een gat achterlaten voor het verwijderen van bouwmaterialen; Tijdens de installatie van de bovenste opslagplaat wordt het staalblad bij de overlap met de wandplaat gedurende mm losgekoppeld om te voorkomen dat de koude brug koud loopt; Twee lagen schuimmateriaal moeten gelijkmatig en continu op het gezamenlijke oppervlak tussen elke bovenste opslagplaat worden geslagen. Rivets moeten worden getrokken en bevestigd aan de interne en externe ronde van de stalen plaat, en de klinknagels moeten mm zijn; Volgens de ontwerptekeningen moeten indien er in het magazijn steunpilaren, kolommen en steunframes van staal zijn, de inrichting en de positionering worden uitgevoerd en moeten nauwkeurige en duidelijke merktekens worden aangebracht overeenkomstig de eisen van de ontwerptekeningen; Weld of installatie van de steunpilaar, kolom, onderstel, enz., en het gelaste knooppunt moet vochtbestendig zijn en volgens de trek-eisen worden behandeld.Onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep, te grote of te kleine koelvloeistof-stroom: onjuiste afstelling of blokkering van de gasklep zal de koelvloeistof rechtstreeks beïnvloeden naar verdamper. Wanneer de gasklep te groot wordt geopend, is de koelvloeistof te groot, neemt de verdampingsedruk en verdampingstemperatuur ook toe, en zal de daling van de temperatuur in het magazijn vertragen; Tegelijkertijd zal, wanneer de gasklep te klein wordt geopend of geblokkeerd, de koelvloeistof ook afnemen, de koelcapaciteit van het systeem zal ook afnemen, en de daling van de temperatuur van het magazijn zal ook vertragen.


niclolInstallatieprijs voor koude opslag van groentegewassenDeel vroege tips voor het maken van geld



Luchtdichte bouw van een diepvriesmagazijn: de gewijzigde atmosfeer van een nieuw opslaghuis wordt ontwikkeld op basis van de traditionele hogetemperatuuropslag, met de „Idquo”; Refrigeratie ^ rdquo; Functie, koude opslag installatie, koude opslag bouw, verse fruitopslag, medische koude opslag, complete producten, uitstekende kwaliteit en gunstige prijs. Er zijn ook ^ Idquo; Air conditioning ^ rdquo; Functie; Het koelhuis is echter geen eenvoudige superpositie van gewone hoge temperatuur opslagplaatsen en air conditioning. Om de gassamenstelling in de opslagplaats snel aan te passen,niclolBehoud van vruchten in koude opslag, is het noodzakelijk ervoor te zorgen dat de vriesruimte een goede luchtdichtheid heeft. Dit is bevestigd door het theoretische onderzoek en een groot aantal praktische ervaring van het snelvriesmagazijn.Na evacuatie, vul de koelmiddel in de vloeibare opslag tot % van het standaard vulvolume &m mdash; % per gewicht, dan de compressor draaien en gas van lage druk toe te voegen aan voldoende volume.De kookmaterialen en levensmiddelen die in het diepvriesmagazijn worden gekoeld, bevatten een bepaalde hoeveelheid vet, eiwit en zetmeel. Het bestaan van deze voedingsstoffen zal vormen en bacteriën vermenigvuldigen en groeien in grote aantallen. Om goed werk te kunnen verrichten bij het hygiënisch beheer van koude gebieden en de koelkwaliteit van voedsel- en kookgrondstoffen te waarborgen, is het noodzakelijk regelmatig hygiënische desinfectie van koude gebieden uit te voeren.Goede kwaliteit,niclolkoelkast voor groenten en fruit, en moeten relevante borden worden ingesteld. Indien het mechanische paneel in de hoofdkamer is ingesteld moet een hoofdschakelaar worden ingesteld om de stroomvoorziening van de koelcompressor uit te schakelen. Deze schakelaar moet in staat zijn de werking van de koelcompressor te stoppen, wordt naast elke koelcompressor een knopschakelaar aangebracht.Wanneer het openen en boren nodig is voor de bovenste opslagplaat of wandplaat, moeten de interne en externe inrichting en positionering worden uitgevoerd overeenkomstig de ontwerpvoorschriften, en moet de opening en boring worden uitgevoerd na toetsing; De opening van de inlaat, het vloeistofinlaat het retourgat, het wateraanvoergat en het afvoergat moeten met een opening worden geopend. Na opening en boring wordt de bouwbehandeling tijdig uitgevoerd en wordt de opening met schuimmateriaal of kit afgesloten om lekkage van lucht en koudlopen te voorkomen; De deur,niclolMedische koude opslag, met een afstand van mm en mm buiten.Compressiekoelkast wordt vaak gebruikt. Het bestaat voornamelijk uit compressor, condensor, gasklep en verdampingsleiding. De verdampingspijp is geïnstalleerd in het koelhuis. Wanneer het vloeibare koelmiddel door de verdampingspijp gaat absorbeert het direct de warmte in het magazijn en koelt het af.


niclolInstallatieprijs voor koude opslag van groentegewassenDeel vroege tips voor het maken van geld



De bacteriële werking van zure desinfectiemiddelen is voornamelijk om het eiwit in de bacteriën te stollen. Gemeenschappelijke desinfectiemiddelen zijn melkzuur, bleekmiddel, formaline, enz. Specifiek, nadat de vissen uit het vriesmagazijn zijn, verwijder de vrieslaag op de verdampingspijp groep en houd de temperatuur van het magazijn onder de ^;, gebruik een sproeier naar het magazijn, sluit de deur van het magazijn stevig, en start de ventilator van de azijn intermitterend te laten volatiliseren en stromen in het magazijn, zodat de azijn een hoop visgeur kan absorberen.tussenpersoon,In normale tijden moeten de gebruikers de afdichtingsgraad van de opening van de koude opslag controleren en de koude opslag voor onderhoud tijdig in kennis stellen als beschadigde onderdelen worden gevonden.Of het nu een fruitopslag is of een andere koude opslag, er zijn veel details om aandacht aan te besteden bij de transformatie van de koude opslag. Als andere kleine voorwerpen niet goed worden gedaan, zal het een hoop problemen voor het latere gebruik, zoals een hoog energieverbruik en kleine problemen.De gemiddelde levensduur van de stijve polyurethane-isolatie-structuur met stabiele kwaliteit, lange levensduur en hoge algemene kostenprestaties kan meer dan dertig jaar bereiken onder normale gebruiks- en onderhoudsomstandigheden. Onder de normale bedrijfsomstandigheden tijdens de levensduur van de structuur, zal het niet worden be ïnvloed door het drogen, of elektrochemische corrosie, evenals de groei van insecten, schimmels of algen of knaagdieren.niclol,De levensduur van de koude opslag hangt af van de kwaliteit van de koelapparatuur, maar het heeft ook een grote relatie met het juiste dagelijkse beheer en onderhoud na de installatie van de koude opslag. Vaak negeren mensen het laatste punt vaak. In het dagelijks leven, zolang we de koude opslag regelmatig onderhouden en onderhouden, kunnen we de levensduur van de koude opslag aanzienlijk verbeteren en de kosten verlagen.Om de veiligheid van de constructie en de koude opslag te waarborgen, moet de spanwijdte tussen de bovenste opslagplaten (hefbomen) voldoen aan de volgende bepalingen: de polystyreen bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een zeer grote tijdspanne van M, en de polyurethaan bovenste opslagplaat (mm dik) heeft een spanwijdte van m.In de lage temperatuuromgeving, vooral in de periodieke bevriezing- en ontdooiingscyclus, is de constructie ook kwetsbaar voor. Daarom moeten de bouwmaterialen van de koude opslag en de structuur van elk deel van de koude opslag voldoende weerstandsvermogen hebben.

etiket:
5antwoorden
Gebouw Gordijng
2vloer-- · 2022-10-30 22:20:08

Ik heb eindelijk gewacht tot ik het kocht niclolInstallatieprijs voor koude opslag van groentegewassen. In het begin twijfelde ik nog of ik het zou kopen. Ik vond het een beetje leuk. Ik was een beetje bang om de opmerkingen te lezen. Ik was bang dat de kwaliteit niet goed. Het was geen echt product. Het was een beetje anders dan op de foto. Alles klopt echter niet, de dingen zijn goed, authentiek, de baas is goed en de logistiek is goed.

Zie meer
productie van s
3vloer-- · 2022-10-30 22:23:31

Na zoveel jaren online winkelen is dit de eerste keer dat ik dit serieus neem. Ik hield mijn telefoon vast en staarde met een gevoel van angst naar het scherm, en ik durfde niet te beginnen. Om een ​​notariële evaluatie van niclolInstallatieprijs voor koude opslag van groentegewassen te schrijven, stuurt u vier tekens, hoge kwaliteit en lage prijs. Dit is mijn gelukkige online winkelen, dank je!

Zie meer
Saidi Machinery
4vloer-- · 2022-10-30 22:33:23

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online niclolInstallatieprijs voor koude opslag van groentegewassen geleerd, bedankt!

Zie meer
Bewegwijzering
5vloer-- · 2022-10-30 22:50:58

In afwachting wachtte ik eindelijk op mijn geliefde niclolInstallatieprijs voor koude opslag van groentegewassen, ik wens de baas een welvarend bedrijf en rijkdom!

Zie meer
Stalen net
6vloer-- · 2022-10-30 23:47:22

Het is echt een test en wachten. Ik heb eindelijk 3 dagen niclolInstallatieprijs voor koude opslag van groentegewassen gewacht om aan te komen, de openingskwaliteit is erg goed

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)