home page

Sudbury.HH-modderpompHet is geliefd bij vele fabrikanten

2022-10-29 07:10:52loslaten

   De dompelmodderpomp kan wijd worden gebruikt in mijnbouw, steenkool metallurgie, milieubescherming en andere industrieën om schurende modder te vervoeren die vaste deeltjes bevatten. Zoals ertsslijvervoer in metallurgische concentrator, hydraulische asverwijdering in thermische krachtcentrale, kolenmorst en zwaar middelmatig vervoer in kolenwasinstallatie, rivierbaggeren, rivierbaggeren, enz.efficiëntie. Dus we opnieuw gebruikenSudbury.,   Er zijn zes hoofdredenen waarom de dompelpomp is & quot; ziek& quot;. De rotatierichting van de motor is verkeerd: zorg ervoor dat de rotatierichting van de motor correct is voordat u de dompelrioolpomp gebruikt. Zelfs als water wordt geproduceerd door omgekeerde rotatie, de output van water is klein en de stroom is groot. Richtingsrotatie zal onomkeerbare schade aan de motorwikkeling veroorzaken   Drainage en waterinjectie met vacuümapparatuur: de zelfuitlaat van centrifugaalpomp is hetzelfde als de negatieve drukuitlaat van vacuümpomp, dus wordt de waterring vacuümpomp gebruikt voor uitlaat om de waterinlaat te bereiken.Comalepa.,   selectie van grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang: de grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang van de pomp kunnen worden geselecteerd volgens de deeltjessamenstelling, deeltjesgrootte,Sudbury.Waterput pijpleidingpomp, hardheid concentratie, zuur, alkali en andere kenmerken van de vervoerde materialen.   Superieure, volledige bescherming s, redelijke structuur, geschikte installatie en hoge kostenprestaties.   Bij het starten van de modderpomp, moet de uitlaatklep worden (gesloten of licht geopend door /. Voordat u de modderpomp start, breidt u de pompinlaatklep uit en sluit u de pompuitlaatklep. Start vervolgens de pomp. Nadat de pomp is gestart, start langzaam de pompuitlaatklep. De grootte en snelheid van het openen van de pompuitlaatklep moeten worden gebaseerd op het feit dat de pomp niet trilt en de motor niet trilt


Sudbury.HH-modderpompHet is geliefd bij vele fabrikanten



   De hoog-efficiënte modderpomp heeft drie kenmerken: ten eerste, de modderpomp heeft een hoge verrichtingsefficiëntie en laag verlies.   Verminder de onderhoudskosten. Na de inzet van de brandweerpomp moet deze ook regelmatig worden onderhouden. Handmatig onderhoud vereist veel mankracht, materiaal en financiële middelen, en de onderhoudskosten zijn zeer hoog. Het gebruik van cf brandschakelkast kan deze onderhoudskosten aanzienlijk verminderen   Waarom neemt de vraag naar dompelmestpompen sterk toe? Vanuit het perspectief van de marktvraag, hoewel het aantal dompelbare modderpompen dat van verticale modderpompen niet heeft overschreden, heeft het een snel ontwikkelingsmomentum. De belangrijkste reden is dat het bovengenoemde gebruik handig en flexibel is; Bovendien is de toepassingsmarkt van dompelmestpomp ook beter dan die van verticale pompMarketing Department,   selectie van grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang: de grondstoffen voor delen van de stroomdoorgang van de pomp kunnen worden geselecteerd volgens de deeltjessamenstelling, deeltjesgrootte, vorm, hardheid, concentratie, zuur, alkali en andere kenmerken van de vervoerde materialen.   De installatie van dompelbare modderpomp is een stap die betrokken moet worden. Omdat we er allemaal om geven, is het vooral omdat de installatie direct invloed heeft op het gebruikseffect. De installatie moet naadloos verlopen. Sommige belangrijke werkpunten kunnen worden gezien bij het installeren van de drijfmestpomp.   bevestigen of de drukcapaciteit van de pijpleiding aan de eisen voldoet en indien nodig hydrostatische test uitvoeren.


Sudbury.HH-modderpompHet is geliefd bij vele fabrikanten



   Wanneer het waterpeil bereikt, daalt de frequentie van de frequentieomvormer, en de sOnderhoud van apparatuur,   Zal gesloopt worden. Bovendien, zijn de installatie en het gebruik van de dompelbare drijfmestpomp lastig en th   Verticale hoogte van het wateruitlaatcentrum van de pompbasis tot de stroombestemming (m)   Waterstroom in het lager beschadigt het lager.Sudbury.,Sudbury.Pijpleidingspomplichaam,Zijn belangrijkste kenmerken zijn als volgt: de hele machine is een droge motorpompstructuur. De motor wordt beschermd door mechanische afdichting, die effectief kan voorkomen dat hogedrukwater en onzuiverheden de motorholte binnendringen. Naast de hoofdwaaier, is het ook uitgerust met een mengwaaier die de slak kan pompen die zich aan de bodem bevindt na het roeren in turbulentie. waaier   Het is ook mogelijk dat de ventilatorbladen van de pomp weinig zijn en het luchtvolume onvoldoende is, wat resulteert in een slecht warmteafvoereffect.   Er kan ook sprake zijn van mechanische storingen van de pomp, zoals ernstige schade aan het lager van de pomp, zodat de boring & quot; geveegd& quot; wanneer de stator en rotor tegen elkaar wrijven, of de waaier zal worden vastgeklemd als gevolg van onzuiverheden zoals water en gras wanneer de pomp water pompt

etiket:
4antwoorden
Verkoop van ele
2vloer-- · 2022-10-29 07:22:38

Steun elkaar! Tot ziens Sudbury.HH-modderpomp, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
kabel beschermb
3vloer-- · 2022-10-29 08:13:05

Sudbury.HH-modderpomp De kwaliteit voor deze prijs is een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Zie meer
Luohengtou Copp
4vloer-- · 2022-10-29 08:14:05

Ik hoorde de introductie van een collega om te kopen Sudbury.HH-modderpomp, en ze zeiden allemaal dat de kwaliteit goed is, en ik zal de volgende keer bij je thuis komen. Haha.

Zie meer
Yong Yip Servic
5vloer-- · 2022-10-29 09:03:20

Geweldig Sudbury.HH-modderpomp, zeer goede service, bedankt.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)