home page

Wangshi.Dompelpomp met rubbervoeringWelke industrie kunt u gebruiken

2022-10-25 01:14:12loslaten

   Bij de toepassing van pompen denken we als eerste aan water. Of het nu drinkwater of coëfficiënt water is, zelfs de poll   Installeer vervolgens de apparatuur op de motor en installeer de rubberen slang.Wangshi.,   De diepe waterpomp werkt onder water. Neem Hengsheng diepe put pomp als voorbeeld, het heeft compacte structuur en lichtgewicht. Het heeft geen te lange transmissieschacht nodig om water uit de ondergrond te pompen. De diepe putpomp keurt waterdichte maatregelen zoals mechanische afdichting of gasafdichting goed om het interieur van de motor droog en vrij te houden   Zo worden concentraat en afval in de concentrator behandeld, slijm en dichte middelkolen worden in de centrale getransporteerd.Chiquinquira.,   Wat is de oorzaak van pompoverbelasting?   Als de asafdichting niet goed is geselecteerd, zal het niet alleen frequent onderhoud tijdens het gebruik vereisen, maar ook een grote hoeveelheid overgedragen vloeistof lekken.   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, of de bodemklep is niet strak gesloten, de watervoorziening is niet voldaan de verpakking van de vacuümpomp lekt serieus, en de klepklep of klepklep is niet strak gesloten.   Als u wilt weten hoe de drijfmestpomp is ingedeeld, moet u eerst begrijpen wat de drijfmestpomp is: conceptueel is het een machine die de middelenergie van het vaste-vloeibare mengsel verhoogt door de centrifugale kracht die wordt gegenereerd door de rotatie van de waaier,   Potentieel is handig en flexibel. Het is gemakkelijk te bedienen. Het kan worden bediend door een dwaas die de voeding inschakelt onder onderdompeling; Het heeft een breed scala aan toepassingen. In veel gevallen behoort het tot een draagbaar werkstation, dat overal naartoe kan worden gebracht, omdat het niet te veel hulpvoorzieningen nodig heeft.   Er zijn verschillen.   Als er een standby pomp is, is het beter om twee pompen op zijn beurt te gebruiken. Als de pomp vastzit, kan de pomp alleen repa


Wangshi.Dompelpomp met rubbervoeringWelke industrie kunt u gebruiken



   Als de waterlekkage ernstig is, moet de gebroken buis worden ontmanteld en vervangen. Laat de lift zakken en druk het mondstuk van de waterpomp in het water voor .m.detailhandelaar,Wangshi.Diepwaterpomp voor irrigatie,   De dompelmestpomp is een soort pomp die in mijnen wordt gebruikt. Kent u het effect en de vorm van de afdichting? Laat Kijk eens.   Transmissiedeel allerlei horizontale modderpompen keuren dezelfde reeks transmissiedelen goed, met inbegrip van beugel en dragende componenten. De pompas heeft een grote diameter, goede stijfheid, korte cantilever, en zal niet worden gebogen en trild onder slechte werkomstandigheden. De zware enkele rij of dubbele rij conische rol wordt geselecteerd voor het lager volgens het overgedragen vermogen   Tijdens de installatie van gladde lagercomponenten, als de installatie correct is, is de gladde olie geschikt, is de reparatie tijdig en zal de levertijd lang zijn, moet het reparatiepersoneel regelmatig de lagercomponenten repareren de toestand van de lagers en de gladde olie controleren, en regelmatig de gladde olie toevoegen of vervangen tijdens het werk, en het interval en schrijvenWangshi.,   Schroef het neer en verwijder dan de lagerbinnenrace, O-ring,   De secundaire pompasafdichting van de tweetraps reekspomp is (pakafdichting), en de opstart van de reekspomp volgt ook de bovenstaande methode. Pas nadat de eerste trappomp is gestart,Wangshi.Parameters van de dompelpomp WQ,Wangshi.ZD-modderpomp, kan de dompelmestpomp de uitlaatklep van de laatste trappomp openen (de openingsgrootte is gebaseerd op de motorstroom van de eerste trappomp als nominaal vermogen   Als de pomp is uitgerust met een vacuümmeter of drukmeter, sluit u de kraan die met de dompelmestpomp is verbonden voordat u de motor start, opent u deze nadat de snelheid normaal is, en opent u vervolgens geleidelijk de afsluiter van de uitlaatslib. Als de stroom te groot is, kunt u properl

etiket:
6antwoorden
Benda Construct
2vloer-- · 2022-10-25 08:22:38

Het is alle lof waard, echt goed, Wangshi.Dompelpomp met rubbervoering Ik vind het erg leuk.

Zie meer
Communicatie- e
3vloer-- · 2022-10-25 09:14:36

Sinds de laatste keer dat ik uw Wangshi.Dompelpomp met rubbervoering kocht, voldoet dit nieuwe model inderdaad aan de standaard en is het erg goed, waardoor u een goed commentaar krijgt.

Zie meer
Yurui Qixiang E
4vloer-- · 2022-10-25 09:15:36

Wangshi.Dompelpomp met rubbervoering Aangekomen, ja, dit nieuwe model voldoet inderdaad aan de norm, zeer goed

Zie meer
Instrumenten en
5vloer-- · 2022-10-25 09:53:45

Vraag, kan ik Wangshi.Dompelpomp met rubbervoering specifieke specificaties sturen, laat me jullie bellen.

Zie meer
voer
6vloer-- · 2022-10-25 09:55:40

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Wangshi.Dompelpomp met rubbervoering geleerd, bedankt!

Zie meer
pruim bamboe tr
7vloer-- · 2022-10-25 09:58:13

Na ontvangst van de goederen heb ik het gevoel dat de kwaliteit Wangshi.Dompelpomp met rubbervoering nog steeds relatief goed is, in overeenstemming met de beschrijving van de verkoper, zeer tevreden, de leveringssnelheid relatief snel, de service-instelling van het logistieke bedrijf is erg goed en de leveringssnelheid is zeer snel Over het algemeen is dit een zeer bevredigend winkelen, bedankt aan de verkoper.

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)