home page

CojutepeNameRechthoekige buisIjverig in onderhoud en paraatheid

2022-10-24 00:38:33loslaten

Diverse korstenXhy--reeksen van hoge hardheidslegering I-straal; Onderneem tekeningen en procesbestendige pijpen Het verwerken en produceren van kwetsbare delen van cementmachines; het lassen van technologie consultation and service; de slijtage van slijtage plaat van legeringen slijtage-resistente plaat van high chroom flux cored wire series is voornamelijk hoog chroom, evenals mangaan, molybdeen, niobium, francium en andere co co co Dwergen. De gevormde legering carbide heeft een sterke stabiliteit bij hoge temperatuur.CojutepeName, lichtbundel en brede flenzen I-straal. Volgens de hoogte verhouding van flenzen tot web, is het verdeeld in brede, middelgrote en smalle flenzen I-balken. De specificaties van de eerste twee zijn -, dat wil zeggen, de overeenkomstige hoogte is -- Op dezelfde hoogte heeft de lichtbundel een smalle flens, dun web en licht gewicht. Wide flens I-straal,CojutepeNameWat is de buitendiameter van 6-inch gelaste pijp, ook bekend als H-straal wordt gekenmerkt door twee parallelle benen en geen neiging aan de binnenkant van de benen. Het behoort tot economisch staal en wordt op vier grote universele walserijen gerold, dus wordt het ook wel & genoemd; quota; universele I-straal& Wat? De gewone I-straal en de lichtbundel hebben nationale normen gevormd.Mahdia.,Sterk verminderen van de milieuvervuiling veroorzaakt door slijtage, schade en deklaag, en verhogen de arbeidskosten van de materiaalreinigingH-beam is een algemeen gebruikt profiel in stalen bouwwerken. Het is anders dan I-beam. De eerste is de flens, en de tweede is dat het binnenoppervlak van de flens geen neiging heeft, en de bovenste en onderste oppervlakken zijn evenwijdig. De sectiekenmerken van H-straal zijn duidelijk beter dan die van traditionele I-straal, kanaalstaal en hoekstaal.Het gebruiksmodel heeft de voordelen dat de axiale kracht van de rol klein is de axiale beweging is klein, het werkende hellend vlak is niet vereist, de pas bezet een kleine lengte van de rol, , , of q-q stalen strip. Om corrosie te voorkomen, worden sommige gealuminiseerd.X-ray- of ultrasone tests moeten worden uitgevoerd voor de reparatie van het lassen van gelegeerde buizen, het lassen van strippend staal en de circumfferentiële naad. Voor het spiraallassen van staal voor het vervoer van ontvlambare algemene vloeistoffen moeten yibai%sx-stralen of ultrasone tests worden uitgevoerd. Voor het spiraallassen van gelegeerde pijpen voor het vervoer van water, afvalwater, gas, verwarmingsstoom en andere algemene vloeistoffen, moet een inspectie van de monsterneming met röntgenstralen of ultrasone tests (%) worden uitgevoerd.Productiekosten,Toelaatbuizen kunnen worden gebruikt voor verwarming (koeling) projecten.Verschil en toepassingsbeschrijving tussen H-straal en I-straalDe kern van C-sectie staal is


CojutepeNameRechthoekige buisIjverig in onderhoud en paraatheid



Warme oppervlaktepijpen, econoom, oververhitters, hermetingsapparaten, leidingen voor de petrochemische industrie, enz. voor ketels met hoge druk (de werkdruk is over het algemeen boven MPa en de arbeidstemperatuur is tussen /; ~ ;)Zeer aanbevolen,Wanneer we verschillende projecten uitvoeren, die de kwaliteit van het project kunnen garanderen. In veel soorten gegevens, legering pijp wordt breed gebruikt. In veel projecten zullen we het toepassen, dus het is zeer populair in het veld. Wanneer mensen de bouw van een gelegeerd pijpproject uitvoeren, zijn er veel dingen die bijzondere aandacht moeten besteden. Let''''';; Je moet weten:Volgens de historische gegevens van de afgelopen vier jaar was de zinkprijs in het eerste kwartaal over het algemeen hoger dan die in het hele jaar, en kwam over het algemeen in een golf van opwaartse trend in het eerste kwartaal. De zinkprijzen bleven echter dalen in het eerste kwartaal van en vertoonden een tendens om de daling dag na dag te versnellen. Er zijn twee belangrijke redenen voor het begin van dit jaar. In de eerste plaats heeft de vicieuze verandering van de vastgoedindustrie geleid tot een snelle daling van het groeipercentage van China&× ; s het verbruik van gegalvaniseerde buizen en naadloze stalen buizen, en zelfs een krimpmaand op maand; Ten tweede verwarde de blinde uitbreiding van de galvaniseerde pijpenfabriek het ritme van het evenwicht tussen vraag en aanbod.Na het bepalen van de redelijke beitsmiddelen en de polijstoplossing is het zeer gemakkelijk om warm galvaniseren voor relevante legeringen pijpen uit te voeren. Gebruik & quota; fosfaatbehandeling& quota; de leidingen van de elektrolytische machineuitrusting te ontvetten, ze in de waterige oplossing te stoppen met zinkzout na beitsing en passivatie, het negatieve niveau van de elektrolytische machine-apparatuur aan te sluiten, ze in de koudgewalste stalen plaat te plaatsen in de richting die overeenkomt met de pijpen, en de schakelstroom aan te sluiten; Als de stroom van de positieve fase naar de negatieve fase stroomt, wordt een laag zink in de pijp gelegd.CojutepeName, zodat de grondstoffen zeer goed kunnen worden bevestigd. Daarom moeten we bij de uitvoering van het gebruik de kwaliteit van de flenzen en ellebogen garanderen,CojutepeNamedikte van de I-straal-wand van 18, zodat het werkelijke effect van de assemblage van gelegeerde buizen wordt gewaarborgd. Als er op de pijpleiding onderdelen van het instrumentenpaneel moeten worden gemonteerd, moeten ze samen worden geïnstalleerd.I-beam heeft de dubbele eigenschappen van hoge hardheid en taaiheid materialen. Vergeleken met andere technische slijtage materialen in ChiOp dezelfde hoogte heeft de lichtstraal smaller benen, dunner middel en lichter gewicht dan gewone I-straal. Nee. - is grote I-straal, en nr. - is medium I-straal. De ingevoerde I-straal moet voorzien zijn van actuele specificaties, afmetingen en relevante normen.

etiket:
3antwoorden
Warenhuis North
2vloer-- · 2022-10-24 08:01:24

Steun elkaar! Tot ziens CojutepeNameRechthoekige buis, we bereiden ons voor om een ​​bestelling te plaatsen en hopen op tijd te verzenden.

Zie meer
Planning van gr
3vloer-- · 2022-10-24 08:15:56

Haha, CojutepeNameRechthoekige buis ontvangen! Het is te laat om te bevestigen, sorry, de baas is erg in de mode!

Zie meer
Hongyu Bouw en
4vloer-- · 2022-10-24 08:20:41

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u CojutepeNameRechthoekige buis Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)