home page

Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformatorInnovatieve manieren om de

2022-10-24 00:22:01loslaten

Fabrikant van transformatorenDry type transformator bedrijfOuanamintha.kgm,De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introducerenPlug eerst de stroom met volle lading, observeer en ontdek dat de input- en uitgangsspanning aan de voorschriften voldoet. Tegelijkertijd controleren of de apparatuur abnormaal geluid, ontsteking, geur en andere abnormale omstandigheden heeft. Als er een afwijking is, kunt u de input schakelstroom afsluiten.Minsk.,Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.Vermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.lekkage van zegelolie


Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformatorInnovatieve manieren om de markt snel te openen



Wanneer de schroef van de door de kern-extruder die de ijzeren kern van de transformator vasthoudt los is, zijn er schroefkapdelen overgebleven op de ijzerkern, of kleine metalen materialen vallen in de transformator zal de transformator een &ULDquo uitzenden; Ding Ding Dang ^ rdquo; Of'Idquo'. Bel 'Hellip'. Bel &help& rdquo. Blowing sound en de & Idquo; Squeak, quiak ^ rdquo; Het is als een magneet die een kleine wasmachine zuigt, terwijl de werkende spanning, stroom en temperatuur van de transformator normaal zijn. Dergelijke omstandigheden brengen in het algemeen niet alle normale werking van de transformator in gevaar en kunnen worden opgelost totdat de stroom uitvalt.Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformatorHet wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.Afdeling verkoop,Veroorzaakt door zandgaten en scheuren. Voor lekkage is het boren stop gat een goede manier om in-situ stress te verwijderen en verbreding te voorkomen.In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai, wat ernstig gevaar oplevert voor ieders rust en werk. Op dit moment heeft de droge transformator geluidsisolatie nodig. Er zijn vele processen en belangrijke methoden om het lawaai van de gemeenschappelijke droge transformator aan te pakken. Hoe moet het lawaai van de droge transformator worden opgelost? Of met de netwerkeditor van de droogtype transformator fabrikant om het simpelweg te begrijpen.Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?


Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformatorInnovatieve manieren om de markt snel te openen



Met de snelle ontwikkeling van de samenleving en de continue ontwikkeling van computers, de berekening van gegevens in het hele proces van olie onderdompelde transformator golf heeft lang resultaten gehad. Alleen effectieve selectie van rekeneenheden modellen en methoden is nodig, de nauwkeurigheid van de berekeningen conclusies kan voldoen aan de behoeften van architecturaal ontwerp, en wetenschappelijke en redelijke gegevensmethode wordt geselecteerd, Niet alleen kan de huidige distributie van de olie ondergedompelde transformator duidelijk worden gedefinieerd in de ontwikkelingsfase, maar ook de wikkeling en andere structuren van de olie ondergedompelde transformator kan effectief worden geregeld en verdeeld in een bepaalde omvang, wat het ontwerp van de olie ondergedompelde transformator aanzienlijk vergemakkelijkt en de stabiliteit van de werking waarborgt.Economisch beheer,transformator met olieonderdompelingAls de input van een droge transformator een wisselstroom is,Ouanamintha.kgmInstallatie van droge transformatoren,Ouanamintha.kgmElektrische transformator-olie ondergedompeld,Ouanamintha.kgmDroge transformator met olieonderdompeling, is de uitgangsspanning direct evenredig met de draaiverhouding van de spoel van de uitgangsspoel solenoïde spoel. Als een oplaadbare batterij wordt gebruikt, omdat het gelijkstroom is, voeg dan een circuit toe in de stroomvoorziening om deze te veranderen in een continu veranderende spanning. Op die manier kan de wisselstroom van de gelijkstroom a an het uitgangsuiteinde worden verkregen.De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.Ouanamintha.kgm,transformator-onderneming met olieonderdompelingDe transformator behoort to t relatief duurzame elektrische apparatuur, en we kunnen het niet verwaarlozen in de dagelijkse toepassing. De gemeenschappelijke problemen van de power transformator conductor, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep

etiket:
6antwoorden
Lianchuang Prin
2vloer-- · 2022-10-24 07:40:09

Beste, Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformator Ik heb het ontvangen, ik vind het erg leuk, het vakmanschap is niets te zeggen, haha, de service-instelling is ook super goed, een zeer zorgzame verkoper, ik zal het in de toekomst regelmatig bezoeken.

Zie meer
Uitbesteding va
3vloer-- · 2022-10-24 07:41:16

Haha, ik vind het heel leuk, like en juich de baas toe Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformator

Zie meer
Avenue Packagin
4vloer-- · 2022-10-24 08:15:55

Dingen online kopen gaat over integriteit, en dat doe je! Dank u Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformator Als een Snelle levering, zeer goede houding, zeer tevreden! heel goed!

Zie meer
Fabricage en ve
5vloer-- · 2022-10-24 08:17:08

Ik had niet verwacht dat online winkelen zo interessant zou zijn. Onder begeleiding van de verkoper heb ik eindelijk online Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformator geleerd, bedankt!

Zie meer
Uitgaand toeris
6vloer-- · 2022-10-24 08:49:07

De verpakking Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformator ziet er erg goed uit, de verpakking is heel voorzichtig, ik geloof dat de goederen heel goed moeten zijn, bedankt! Goede prijs, he, kom de volgende keer weer.

Zie meer
computer softwa
7vloer-- · 2022-10-24 09:11:16

Kunt u mij Ouanamintha.kgmWat is de toegestane overbelasting van droge transformator gedetailleerde specificaties geven?

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)