home page

Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12Er zijn verschillende anticorrosiemethoden.

2022-10-23 00:35:41loslaten

Hoe zit het met olie ondergedompelde transformator brand?lekkage van bout- of buisexterne draadGuastatoya.kgm,TransformerWiringwijze van droge transformator:Cauquenen,De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.Het tijdsverschil tussen de verschillende fasen van de driefaseschakelaar van de schakelstroom moet kleiner zijn dan ms, de sluiting moet worden gehandhaafd door hoogspanningsarrester, en de neutrale lijn van de transformator moet op betrouwbare wijze worden geaard (het moet onmiddellijk worden geaard).


Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12Er zijn verschillende anticorrosiemethoden.



transformator met olieonderdompelingDry type transformator, een statische elektrische apparatuur wordt gebruikt om de wisselstroom (stroom) van een bepaalde standaardwaarde te veranderen in een andere of meerdere soorten werkende spanning (stroom) met dezelfde frequentie en verschillende standaardwaarden. Volgens de door AQSIQ vrijgegeven controlegegevens van het derde kwartaal van vorig jaar, onder de -soorten droge transformatoren die door -fabrikanten in -provincies en gemeentelijke districten in het hele land worden vervaardigd, bleken -soorten producten in strijd te zijn met de bepalingen van relevante specificaties, met een nalevingssnelheid van %&& Idquo. Dit resultaat toont vooral het kwaliteitsniveau van de Chinese droge transformator-industrie in het huidige stadium.Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst,Guastatoya.kgmBrandmerk droogtype transformator, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.kwaliteitsnorm,In de jaren zeventig bijvoorbeeld hadden de radioprogramma's die door elke familie op het platteland werden toegepast, een gronddraad en waren ze vaak nat van kraanwater. Beschermende grondlegging is het begraven van de koperen plaat van metalen elektrische geleider in de bodemlaag en dan een punt van het uit de weg leiden met de transmissie lijn, die de grondbeveiliging completeert. &Omega spp. De bescherming van de grond is een vrijwaringsmaatregel die wordt genomen om ongevallen bij het gebruik van huishoudelijke apparaten, kantoorapparatuur en andere elektrische apparatuur te voorkomen.Na het bemonsteren bind de gelamineerde glazen stop stevig vast met schoon papier of doek om te voorkomen dat vuil en water de stop van de fles besmetten.Voor de installatie van de bliksemafleider is het zeer gemakkelijk om de relaisbescherming binnen en buiten de droge transformator door de bliksem te beschadigen. Als het een ernstige situatie is, is het zeer gemakkelijk om brand ongevallen, stroomuitval, schade aan machines en apparatuur, enz.


Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12Er zijn verschillende anticorrosiemethoden.



De oplossing voor het verminderen van trillingen van kabelbrug is het wijzigen van de harde verbinding tussen busbrug en droge transformator, en de trillingsvrije oplossing wordt gemaakt bij de kabelbrug.Interpretatie en observatie,Wanneer de transformator uit de fase is, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zal het geluid niet veranderen, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:Principe van stapsgewijze droge transformator: de stapsgewijze droge transformator is een component die dienovereenkomstig lage communicatie wisselspanning, kleine stroom en grote karakteristieke impedantie. Wanneer er een wisselstroom in de oorspronkelijke spoel is, zal de communicatie AC magnetische flux worden veroorzaakt in de transformatoren (of magnetische kern),Guastatoya.kgmOlie dompelde transformator 2500kVA, waardoor de magnetische inductiespanning in de primaire spoel ontstaat. (of actueel).Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module,In feite is gronddraad niet alleen een soort van grondbeveiliging. Het volgende beschrijft in detail dat gronddraad de algemene naam van het aardingssysteem is. Gronddraad is verdeeld in beschermende grond- en veiligheidsfactor gronding apparaat. Onder hen, veiligheids-factor gronding apparaat kan worden verdeeld in grondbeveiliging,Guastatoya.kgmHerstel van de transformatoren, anti-elektrische schokgronding apparaat en anti-elektromagnetische golf bestraling apparaat. Beschermende aarding is om het te gebruiken voor een lus om de faciliteiten de aardingsdraad te bereiken die door de functie wordt gespecificeerd.Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.Volgens de conditie van scheuren gegalvaniseerde ijzerdraad kan worden geslagen in de lekkage of klinknagel met hamer. Maak dan het lek schoon met tolueen en verzegel het met grondstoffen. De ogen van bekleed zand kunnen onmiddellijk met grondstoffen worden verzegeld.

etiket:
6antwoorden
Elektriciteit v
2vloer-- · 2022-10-23 08:27:34

Dank je wel, laat me de droom kopen Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12, heel erg bedankt!

Zie meer
Eka Packaging M
3vloer-- · 2022-10-23 08:38:11

Na lang naar de jouwe Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12 gezocht te hebben, heb ik de moed verzameld en de kwaliteit van de keuring was zeer goed.

Zie meer
Li Lifeng Door
4vloer-- · 2022-10-23 08:46:41

De samenwerking met u is echt goed, Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12 goede kwaliteit, kom weer naar ons bedrijf als u tijd heeft.

Zie meer
Internet-inform
5vloer-- · 2022-10-23 08:52:21

En ja hoor, je krijgt waar je voor betaalt, Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12 is super goed, de kwaliteit is erg goed, bedankt!

Zie meer
Wanhe Electroni
6vloer-- · 2022-10-23 09:05:21

Net de goederen ontvangen, zeer goed, Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12 veel waar voor uw geld! ! Kom in de toekomst!

Zie meer
Yishengco., Ltd
7vloer-- · 2022-10-23 09:07:05

De verkoper is echt goed, Guastatoya.kgm10kV droge transformator scb12 is hetzelfde als de introductie, eerlijke verkoper

Zie meer
Schrijf in Plaats antwoord
gerelateerde kwesties
Bekijk alles
Verzamelaars(1)